- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.491
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
Seninki ters tepki yapmasın canımAbla intikam yemegi insanı zayıflatır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki ters tepki yapmasın canımAbla intikam yemegi insanı zayıflatır
Amiin cmm yoo cok takmiyorum saglik herseyn basiRabbim evladını bağıslasin ,cok takma kafani yeterki hasta olma verirsin eminim
Amiin cnm ama tekrar pkolar basladi umarim regllerimij arasi uzamaz gene ayda 1 regl gormek gibisi yok yasamayan anlayamaz o rahatligiYuh kız bu saatte ne kuralı
Anladım canım çok geçmiş olsun. Zaten çoğu hastalık kilodan kaynaklı Rabbim tekrarını yaşatmasın şifa versin inşallah
Cok cok gecmis olsun baban icin canim kendimden biliyorum bak yasimin genclgne ve ilac kullaniyor olmama ragmen belli ediyor tiroit gene de . Onun icin daha zor Allah yardmcisi olsun . Evet tatliya duskunum ama normal siradan insanlardan cok bi yedigim yok baktigimda ekmege bile duskun degilimdir. Insanin cani sklyor boyle olunca da vucut cok duraganRabbim bağışlasın kuzunu canım. Olsun az az verirsin hiç canını sıkma yeter ki sen diyetten kopma olur mu destek oluruz sana insaAllah benim anne ve babamda da var tiroid babama teşhis konuldu sigarayı birak dediler ikisi bir araya gelince 6 ayda 80 kilodan 110 kiloya çıktı halen veremiyor kilo seni çok iyi anlıyorum canım
Vakit imkan dahilinde yapiyorum cnm aynen ama her daim yuruyus hayatmdaydi diyebilirim calistgm donem de dahil buna okdr stres is yukum vardi ustune ama ben gene ayniydim degisik valla bende anlamadimO zaman hareket şart canım ne yiyorsan ona göre de gün içinde bol bol yürüyüş hareket yap.
Yılın ikilisiHe ben yediklerimi görmem sende dur diyeni duymazsın
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun ablacım
Aleyküm selam canım hoşgeldin tekrar aramıza
Hoşgeldin canım
Afiyet bal şeker olsun inşaAllah
İyi geceler canım
Anca gelebildim abla daha burdasin ama sonuçta
Hadi hadi çabuk burdayim ama simdi uyuyabilirimHe ben yediklerimi görmem sende dur diyeni duymazsın
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun ablacım
Hoşgeldin canım
İyi geceler canım
O her türlü yolunu yapar ablaBurda bile yemek yiyosun ya pes
Bu sefer duydum ama benimki kaşınıyorHe ben yediklerimi görmem sende dur diyeni duymazsın
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun ablacım
Hoşgeldin canım
İyi geceler canım
Yılın fıçılarıYılın ikilisi
Baksana temiz sayfasini bırakıp geldi buraya burdada yemek diyorO her türlü yolunu yapar abla
Olsun canım sen nasıl vereceğini az çok anlamışsın bizde destek oluruz ne kadar giderse inşallah güzel kilolar vereceksinAmiin cmm yoo cok takmiyorum saglik herseyn basi
Amiin cnm ama tekrar pkolar basladi umarim regllerimij arasi uzamaz gene ayda 1 regl gormek gibisi yok yasamayan anlayamaz o rahatligi
Cok cok gecmis olsun baban icin canim kendimden biliyorum bak yasimin genclgne ve ilac kullaniyor olmama ragmen belli ediyor tiroit gene de . Onun icin daha zor Allah yardmcisi olsun . Evet tatliya duskunum ama normal siradan insanlardan cok bi yedigim yok baktigimda ekmege bile duskun degilimdir. Insanin cani sklyor boyle olunca da vucut cok duragan
Vakit imkan dahilinde yapiyorum cnm aynen ama her daim yuruyus hayatmdaydi diyebilirim calistgm donem de dahil buna okdr stres is yukum vardi ustune ama ben gene ayniydim degisik valla bende anlamadim
Ben benimkini yicemSeninki ters tepki yapmasın canım
O zaman ansızın gitmeden iyi geceler diyim bariHadi hadi çabuk burdayim ama simdi uyuyabilirim
Yılın fıçıları
Ay buna kahkaha attım bebem uyandiBaksana temiz sayfasini bırakıp geldi buraya burdada yemek diyor
Valla ben hic dal gbi zayif bi genc kiz olmadim iste bende arada cok fark yok insanlar evlenip 10 kilo aliyor senesinde diye teselli ediyorm kendmi hizli verilej kilo hizli geri alinir derler hep demek dogruymus . Verebiliyor olman ne buyuk nimet keske verip , dikkat edebilsen. Ama istiyorsunki burdasin istedkten sonra yapamayacak birsey yokAy ne yalan söyleyeyim maasAllah imrendim sana ben evlendigimde 43 kiloydum şimdi 70 yanarım kendime yanarım benim problemim de yeme bozukluğu hızlı kilo verebiliyorum ama aynı hızda geri aliyorum kesinlikle kikomu korumak gibi bir maharetim becerim olmadı
Hee ama burda başına geleceklerini biliyor ya cesaret edemez benceBaksana temiz sayfasini bırakıp geldi buraya burdada yemek diyor
Iyi geceler canimO zaman ansızın gitmeden iyi geceler diyim bari
En sonunda olacağı o zaten bu gidişleBen benimkini yicem
İyiyiz canım sen nasılsın
İyiyim çok şükür sağolunIyiyiz büsra sen nasilsin
Iyi gördüm seni
Amiin insallah diyelim agzin bal yesinOlsun canım sen nasıl vereceğini az çok anlamışsın bizde destek oluruz ne kadar giderse inşallah güzel kilolar vereceksin
Aaa iyki dogmus prenses nice guzel sağlıklı yaslari uzun ömrü olsunİyiyim çok şükür sağolun
Kizim dogumgunu olcak koşturuyorum
İnşallah başaracağız bu sefer canımBu sefer duydum ama benimki kaşınıyor
Sağol kuzum❤
Dur kız nere gidiyon
İyi geceler kaptanımIyi geceler canim
Kizlar iyi geceler yarin bildirimlerinizi unutmayin kurallari yazalim ilk sayfaya