Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rabbim evladını bağıslasin ,cok takma kafani yeterki hasta olma verirsin eminim🥰
Amiin cmm yoo cok takmiyorum saglik herseyn basi
Yuh kız bu saatte ne kuralı 🤭🤭

🤣🤣🤣🤣

Anladım canım çok geçmiş olsun. Zaten çoğu hastalık kilodan kaynaklı Rabbim tekrarını yaşatmasın şifa versin inşallah🤲🏻
Amiin cnm ama tekrar pkolar basladi umarim regllerimij arasi uzamaz gene ayda 1 regl gormek gibisi yok yasamayan anlayamaz o rahatligi
Rabbim bağışlasın kuzunu canım. Olsun az az verirsin hiç canını sıkma yeter ki sen diyetten kopma olur mu destek oluruz sana insaAllah 🤲🏻 benim anne ve babamda da var tiroid babama teşhis konuldu sigarayı birak dediler ikisi bir araya gelince 6 ayda 80 kilodan 110 kiloya çıktı halen veremiyor kilo seni çok iyi anlıyorum canım 😔
Cok cok gecmis olsun baban icin canim kendimden biliyorum bak yasimin genclgne ve ilac kullaniyor olmama ragmen belli ediyor tiroit gene de . Onun icin daha zor Allah yardmcisi olsun . Evet tatliya duskunum ama normal siradan insanlardan cok bi yedigim yok baktigimda ekmege bile duskun degilimdir. Insanin cani sklyor boyle olunca da vucut cok duragan
O zaman hareket şart canım ne yiyorsan ona göre de gün içinde bol bol yürüyüş hareket yap.
Vakit imkan dahilinde yapiyorum cnm aynen ama her daim yuruyus hayatmdaydi diyebilirim calistgm donem de dahil buna okdr stres is yukum vardi ustune ama ben gene ayniydim 😊 degisik valla bende anlamadim

He ben yediklerimi görmem sende dur diyeni duymazsın 🤣🤣

Geçmiş olsun canım 💕

Geçmiş olsun ablacım 💕

Aleyküm selam canım hoşgeldin tekrar aramıza 😍

Hoşgeldin canım 💕

Afiyet bal şeker olsun inşaAllah 🤣🤣

İyi geceler canım 💕

🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

Anca gelebildim abla daha burdasin ama sonuçta 😂😂😂
Yılın ikilisi 🤌🤌🤌😂

Geçmiş olsun canım 💕

Geçmiş olsun ablacım 💕

Hoşgeldin canım 💕

İyi geceler canım 💕

🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

Hadi hadi çabuk burdayim ama simdi uyuyabilirim😝

Geçmiş olsun canım 💕

Geçmiş olsun ablacım 💕

Hoşgeldin canım 💕

İyi geceler canım 💕

🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

Bu sefer duydum ama 😏 benimki kaşınıyor 😐

Sağol kuzum❤

Dur kız nere gidiyon😂

Amiin cmm yoo cok takmiyorum saglik herseyn basi

Amiin cnm ama tekrar pkolar basladi umarim regllerimij arasi uzamaz gene ayda 1 regl gormek gibisi yok yasamayan anlayamaz o rahatligi

Cok cok gecmis olsun baban icin canim kendimden biliyorum bak yasimin genclgne ve ilac kullaniyor olmama ragmen belli ediyor tiroit gene de . Onun icin daha zor Allah yardmcisi olsun . Evet tatliya duskunum ama normal siradan insanlardan cok bi yedigim yok baktigimda ekmege bile duskun degilimdir. Insanin cani sklyor boyle olunca da vucut cok duragan

Vakit imkan dahilinde yapiyorum cnm aynen ama her daim yuruyus hayatmdaydi diyebilirim calistgm donem de dahil buna okdr stres is yukum vardi ustune ama ben gene ayniydim 😊 degisik valla bende anlamadim
Olsun canım sen nasıl vereceğini az çok anlamışsın bizde destek oluruz ne kadar giderse inşallah güzel kilolar vereceksin 💞

Ay ne yalan söyleyeyim maasAllah imrendim sana 🙈 ben evlendigimde 43 kiloydum şimdi 70 yanarım kendime yanarım benim problemim de yeme bozukluğu hızlı kilo verebiliyorum ama aynı hızda geri aliyorum kesinlikle kikomu korumak gibi bir maharetim becerim olmadı 😭
Valla ben hic dal gbi zayif bi genc kiz olmadim iste bende arada cok fark yok insanlar evlenip 10 kilo aliyor senesinde diye teselli ediyorm kendmi 🤣 hizli verilej kilo hizli geri alinir derler hep demek dogruymus . Verebiliyor olman ne buyuk nimet keske verip , dikkat edebilsen. Ama istiyorsunki burdasin istedkten sonra yapamayacak birsey yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X