- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
- Konu Sahibi Elif_Eylul
Kızın yemeye takati varsa alırEvet inşallah daha da almaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızın yemeye takati varsa alırEvet inşallah daha da almaz
Oo tam kankii ozaman herseymz ayniEn son 60 dı dimi M MissHayaLet
Yok estağfurullahSade ona degil bana da dedi ilk gunden yapilir mi bu
Gorsen seversinGpzum korktu bak smdii
Bahsettgmz arkadas bundan sonra en yakin dostumdur kendisi kac kilp bari boyumuz ayniymis
Beni bilen bilir bilmeyen kendi bilirAyni benni tanimladinn , genelde pek sevmezler yuzune gulup, arkadan herseyi soylesen ondan bise olmuyor
Ay inşallah iyidirKızın yemeye takati varsa alır
Kafa dengidir gelir bikac güne odaOo tam kankii ozaman herseymz ayni
Ben de pko var ve muhtemelen insulin direncine yakinlik . Tiroitlerim cok az calisiyor 6 7 yildir jlac kullaniyorum . Yani kilo vermek baya zor benim icin 1 kg bile olsa yahut almasam bile sukur
Ya çok üzüldüm canım benim Rabbim şifa versin sana ve bütün şifa isteyenlere insaAllah güzel güzel zayıflarsın bizimle kolaycaOo tam kankii ozaman herseymz ayni
Ben de pko var ve muhtemelen insulin direncine yakinlik . Tiroitlerim cok az calisiyor 6 7 yildir jlac kullaniyorum . Yani kilo vermek baya zor benim icin 1 kg bile olsa yahut almasam bile sukur
InsaAllah canımAy inşallah iyidir
Umarım istediğin kiloya inersin canım tiroit çok zor gerçi senin için bir çok problem varmış peki kilo verince bir duzulme oluyor mu durumun da.Oo tam kankii ozaman herseymz ayni
Gelsim tanisalim insKafa dengidir gelir bikac güne oda
Gecmis olsun canim
Aaa süper kızdır gerçekten kafa dengi inşallah gelir giden arkdaslarimizin hepsi.Gelsim tanisalim ins
Sagolasin cnm
Dur daha iki lafın ümüğünü sıkacaktık abla
Pes pes yaniE Elif_Eylul abla hazır herkes varken kuralları konuşalım mı
Ben dogum yapmadan once nerdeyse 2 ayda 1 regl olurdum. Tiroit teshisi konulup ilaca basladiktan sonra ve yuruyusle destekleynce 1.5 kilo mu ne verebilmstim sonra 4 5ay iyice regl araliklarim azaldi duzene girdi bi 6 ay sonra bebek dusunduk ve o ay hamile kaldim.Umarım istediğin kiloya inersin canım tiroit çok zor gerçi senin için bir çok problem varmış peki kilo verince bir duzulme oluyor mu durumun da.
Sen git kocanin ümüğünü sık gelDur daha iki lafın ümüğünü sıkacaktık abla
Ay ne didimPes pes yani
Onun daha zamanı var abla intikam soğuk yenen yemek yaSen git kocanin ümüğünü sık gel
Hadi çikar ağzındaki kurallariAy ne didim
Olsn cnm uzulme sukur ne zor hallerde olanlar var . Zayiflamam zor pek o hayale giremiyorum ama dedgm gbi almasakta kafii saglkli beslenebilsem , bi yerde dur diyip durabilsem .Ya çok üzüldüm canım benim Rabbim şifa versin sana ve bütün şifa isteyenlere insaAllah güzel güzel zayıflarsın bizimle kolayca