Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oo tam kankii ozaman herseymz ayni
Ben de pko var ve muhtemelen insulin direncine yakinlik . Tiroitlerim cok az calisiyor 6 7 yildir jlac kullaniyorum . Yani kilo vermek baya zor benim icin 1 kg bile olsa yahut almasam bile sukur

Ben de pko var ve muhtemelen insulin direncine yakinlik . Tiroitlerim cok az calisiyor 6 7 yildir jlac kullaniyorum . Yani kilo vermek baya zor benim icin 1 kg bile olsa yahut almasam bile sukur
Kafa dengidir gelir bikac güne oda
Gecmis olsun canim 😔

Ya çok üzüldüm canım benim Rabbim şifa versin sana ve bütün şifa isteyenlere 🤲🏻 insaAllah güzel güzel zayıflarsın bizimle kolayca

Umarım istediğin kiloya inersin canım tiroit çok zor gerçi senin için bir çok problem varmış peki kilo verince bir duzulme oluyor mu durumun da.

Umarım istediğin kiloya inersin canım tiroit çok zor gerçi senin için bir çok problem varmış peki kilo verince bir duzulme oluyor mu durumun da.
Ben dogum yapmadan once nerdeyse 2 ayda 1 regl olurdum. Tiroit teshisi konulup ilaca basladiktan sonra ve yuruyusle destekleynce 1.5 kilo mu ne verebilmstim sonra 4 5ay iyice regl araliklarim azaldi duzene girdi bi 6 ay sonra bebek dusunduk ve o ay hamile kaldim.
Dogumdan sonra asiri zayifladim 49 kiloya kdr emzirdgm surec hep zayiftim 2 sene . Ve ayda 1 regl gordum hayatm biyunca ilk kez cok sukurki hala o sekildem ama kilom yavas yavas hep bunyemin alisik oldugu 60 a geldi iste kizim 5 bucuk yasnda suan .

Uzun yazdim ama diyecegm o ki 1.5 kilo verebldgmde bile vucudumda bircoksey degisti duzeldi . Ama bu bi kisir dongu tiroit az calstgndan kilo vermek zor , kilo vermedkce de pko artiyor vucutta arttikca gobek yaglaniyor . Bu sekilde

Ya çok üzüldüm canım benim Rabbim şifa versin sana ve bütün şifa isteyenlere 🤲🏻 insaAllah güzel güzel zayıflarsın bizimle kolayca
Olsn cnm uzulme sukur ne zor hallerde olanlar var . Zayiflamam zor pek o hayale giremiyorum ama dedgm gbi almasakta kafii saglkli beslenebilsem , bi yerde dur diyip durabilsem .
Evlenirke 58 kiloydum 10 sene bitecek suan 60
Hamile kaldgmda ise 62 idim hatta gene smdi dha iyi o da yazin cok yuruyus yaptim , gene yapacagm yapiyorum basladim da pazartesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X