- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #2.001
Oh eksili eksili bayailirim.Bende iyiyim canim soba üstüne pırasa koydum pissin diye
Olur iftardan sonra yaparim, cocuklar uyudugundaAllah kabul etsin canım musaitsen iftardan sonrayada birakabilirsin sporu
Yitik sifanin faydasi oldu mu size ? Biz de esimle yapalim diyoruz da ,Allah kabul etsin canım musaitsen iftardan sonrayada birakabilirsin sporu
Oldu tabi canım ah ahYitik sifanin faydasi oldu mu size ? Biz de esimle yapalim diyoruz da ,
Esimle bir konusayim bakalim.Oldu tabi canım ah ah1. Seviyede 10 kilo verdim 40 gün de bırakınca geri aldım cok üzgünüm o kadar çok faydası var ki hem fiziksel hem de ruhsal rahatliyor insan gece uykuların düzene giriyor misal ben uyurken hep ağzım açık uyurdum yitiksifaya basladiktan sonra burnum nike rahatladı tertemiz hissediyorsun cildin güzelleşiyor bedenin küçülüyor ben 44 bedenden 40 38 bedene inmiştim kesinlikle tavsiye ederim istersen bugün akşam beraber niyet edelim ben telegram yükledim akşam 21 de toplu niyet olacakmış eşinle katıl istersen canım ☺
Hosgeldin canim iyi olmus cocuklarla çıkmanSelam kızlar
Hava harikaydı dışarı çıktık çocuklarla, azonce geldikşimdi bebeyi uyutma zamani
Hadi hayırlısı
Günaydın canım Allah kabul etsin inşaAllahGünaydin ,muhabbetiniz enerjiniz daim olsun.
Bugun niyetliyim. Spora cok yüklenmeyecegim yaparsam yürüyüs yaparim.
Sagol canimOh eksili eksili bayailirim.Ellerine saglik simdiden afiyet olsun.
Hosgeldin canim iyiyim sen nasilsinGünaydıni kalmadı kızlar iyi oglenler
Nasılsınız
Tabi canım hemenEsimle bir konusayim bakalim.
Bir arada yapmistik , o bayagi surdurdu 2 ay yapmisti. Neler yeniyor yenmiyor bakayim. Adresi atabilir misin rica etsem ?
Iyiyim kuzum sağol sen nasılsınGünaydıni kalmadı kızlar iyi oglenler
Nasılsınız
Canım sayfayı paylasmaya çalıştım ama olmadıEsimle bir konusayim bakalim.
Bir arada yapmistik , o bayagi surdurdu 2 ay yapmisti. Neler yeniyor yenmiyor bakayim. Adresi atabilir misin rica etsem ?
O baslatti banane ortmenim kız ona
Kolay gelsin canim
Oh oh hazırlıklar başlasın
Günaydın canımGünaydin ,muhabbetiniz enerjiniz daim olsun.
Bugun niyetliyim. Spora cok yüklenmeyecegim yaparsam yürüyüs yaparim.
Ben iyiyim canım sen nasılsınGünaydıni kalmadı kızlar iyi oglenler
Nasılsınız
Sen benden önce yazmışsın4500 adimdayim daha devam edeceğim yarım saat daha yürüyüm
Hosgeldin canimSpor yapmak zorunlumu. @Li_zigi
Spora 1 ay sonra başlayacağım.(tembellikten)
Ben anca menülerimi atabilirimde.
Birde sağlıklı tarifler.
Hoşbuldum teşekkür ederimHosgeldin canim
Spor hayatimiza dahil edersek tabiki daha güzel olur kilon nasil ne durumdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?