- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
İnsanlarin bazen kırılmaya da ihtiyac duyduğuna inanıyorum. Çünkü öğrenmek için diğer her iletişim kanalıni tikamis olabiliyorlar.Neden hic birsey akil edemiyor bu kadin! Ben kalp kirmak istemiyorum beni zorluyor
O kadar katılıyorum ki size.Yaw buyuyunce zaten yiyecek elinden alamiycaniz, simdiden zehirlemenin manasi nedir yanu? Hazir corbada yaziyor ya katki maddesi icermez bla bla.. haberde cikti kanserojen diye. Evde mis gibi duru suyla yap corbani o bile daha saglikli olur. Kv nede iyibi haddini bildir cunku bu kadarina o cocugun asla ihtiyaci yok
Aynen o bulyonlari kullanarak millet iyi bisey yaptigini saniyor ama bilselerne kadar kotu., ve insan onun tadina alisinca bulyonsuz yemek tatsiz geliyor. Ha demiyorumki biz hic zararli bisey almiyoruz.. maalesef abur cubur hastasi bi esim ve oglum var.. ben kisitli yedirmeye cslisirim babalar kv ler genelde daha relax bu konudaO kadar katılıyorum ki size.
Koca koca insalarız ona rağmen ben bile evime bulyon sokmuyorum. Kaldı ki küçücük bebeğe o çirkin şeyleri yedirmek isterken hiç mi vicdan yapmıyor acaba
Oyle bi yerki.. benin 14 aylik kizda abisi yerken gidip tabagindan cips aliyo ve yiyo: ) ha isin garibi sagliksiz ne varsa hemen sevmesi..Cips nasil yiyor ki benim 19 aylik kizim dort disi var ne cipsi daha cikolata ne bilmez hic vermedim.bal pekmez veririm tatli olarak.cikolata ne bilmiyor garibim.abur cubur zaten yiyemsz daha kucukmus.brokoli ve tarhana corbasi ev yogurduna bayilir birde ari mama.emziriyorum hala zaten.
Kv hazir corba bulyon ver diyosa gercekten normal degil.asla ona emanet etmeyin uyarin sertce.cocuk sizin sahip cikin o pis seyleride cope atin her geldiginde..
Abur cubur çöplerinden benim çocuklarım da çok yemiştir. kayınvalide sayesinde kızım Meyve suyunu çok seviyor diye ki Ben hazır meyve suyu verme taraftarı değilim.1 paket bez al mubarek kiyma al
+1İnsanlarin bazen kırılmaya da ihtiyac duyduğuna inanıyorum. Çünkü öğrenmek için diğer her iletişim kanalıni tikamis olabiliyorlar.
Doğru beslenmeyi, bebek beslemeyi, bir baskasinin bebeğini besleme hakkı olmadığını, bir insanın sinirlarini tanimayi, bir annenin bebeği adına aldığı kararı sorgulamamayi, hiçbiri değilse susmayi öğrenmek için başka yolu yoksa kirilmali bir insan. Beslenme konusunda babaanneyi şiddeti zamanla artan dozda huyundan vazgeçene kadar kırın. Beslenme dışında yumuşak davranın. Ağlar sizlarsa tatsızlık çıkmasın diye, ısrarla istemediginiz şeyleri bebeğinize verdiği için tatsızlık çıkaran kişinin kendisi olduğunu söyleyin. Gerçekten sevsen çocuk sağlıklı olsun diye uğraşırdın, tatsizlik çıkmasın diye inatla yapma dediğim şeyi yapmazdin diye usteleyin biraz. Bir daha böyle suçlanmamak için müdahale etmekten vazgeçer belki.
Eşler bunu nasıl karşılar sizce???İnsanlarin bazen kırılmaya da ihtiyac duyduğuna inanıyorum. Çünkü öğrenmek için diğer her iletişim kanalıni tikamis olabiliyorlar.
Doğru beslenmeyi, bebek beslemeyi, bir baskasinin bebeğini besleme hakkı olmadığını, bir insanın sinirlarini tanimayi, bir annenin bebeği adına aldığı kararı sorgulamamayi, hiçbiri değilse susmayi öğrenmek için başka yolu yoksa kirilmali bir insan. Beslenme konusunda babaanneyi şiddeti zamanla artan dozda huyundan vazgeçene kadar kırın. Beslenme dışında yumuşak davranın. Ağlar sizlarsa tatsızlık çıkmasın diye, ısrarla istemediginiz şeyleri bebeğinize verdiği için tatsızlık çıkaran kişinin kendisi olduğunu söyleyin. Gerçekten sevsen çocuk sağlıklı olsun diye uğraşırdın, tatsizlik çıkmasın diye inatla yapma dediğim şeyi yapmazdin diye usteleyin biraz. Bir daha böyle suçlanmamak için müdahale etmekten vazgeçer belki.
Erkek tipi skalasi genisliginde bir eş tipi skalası olduğunu dusunursek önerime eşlerin vereceği tepki skalası da o kadar geniş olacaktır. Bu tepki skalasınin her aralığına uygun bir öneri verebilmem daha doğrusu böyle bir önerinin var olması imkansız. Doğal olarak benim önerim hayatımdaki eşin olası tepkisini düşünerek ben olsam ne yapardım sorusuna cevaben verdiğim bir oneri. Kendi eş tipiyle okudugu onerinin uyumlu olup olmayacağına herkes kendisi karar verip öneriyi uygulama ya da uygulamama kararı alabilir.Eşler bunu nasıl karşılar sizce???
Aylar olmuş ama olsunBirmeleks son durum ne oldu merak ettim.bir cozum buldunuz mu.paylasirsaniz biz de faydalaniriz.
allahim bulyonlari ve hazir corbalari biz bile yemeye cesaret edemiyoruz kaldi ki 1. 5 yasindaki cocuk yazik gunah ya. buram buram kanserojen ve katki maddesi kokuyor. gozunun onunde hicbirsey demeden cope at bence deHe sunu da ekleyim ben tavuk kaynatip suyundan corba yapiyordum bulyon getirmis hic ugrasma diyor aa cocuga bulyonla mi yapicam corbasini simdiye kadar oyle bi yanlis yapmadim cok zararli hic duymadin mi sende yeme boyle seyler dedim hep verdik bisey olmaz dedi
Ay ne kadar değişik bir insan, eğitimsizlikte sınırları zorluyor.He sunu da ekleyim ben tavuk kaynatip suyundan corba yapiyordum bulyon getirmis hic ugrasma diyor aa cocuga bulyonla mi yapicam corbasini simdiye kadar oyle bi yanlis yapmadim cok zararli hic duymadin mi sende yeme boyle seyler dedim hep verdik bisey olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?