Tesekkurler ama bi yandan icim icimi yiyor kucuck bedene bunca kimyasal girdi ben olabildigince onlem aldim fakat yapiyor yapacagini en cok da hazir corba cok zoruma gitti..daha ek gidaya yeni gecmisti oglumSiz bilincli bir annesiniz bunu dert edebildiginize gore. Hicbirsey icin gec degil arada sirada kucuk kacamaklar olur belki ama genel olarak izin vermeyin. Kayinvalideniz cok anlayissiz ve bilincsiz ( kelimeleri secerek yazmaya calisiyorum) bence cocugunuzun gelisimi uzerinde karar verme hakki size ait olmali. Kimsenin sizin kurallarinizin disina cikmasina izin vermeyin. Cope atmak guzel bir baslangic olur
Uzulmeyin bundan sonra vermesine izin vermeyin yeterTesekkurler ama bi yandan icim icimi yiyor kucuck bedene bunca kimyasal girdi ben olabildigince onlem aldim fakat yapiyor yapacagini en cok da hazir corba cok zoruma gitti..daha ek gidaya yeni gecmisti oglum
Size komik gelecek ama cok uzuluyor ogluma brokoli karnabahar yedigi icin tatsiz tutsuz seyler yiyor hep diyor seviyor ki yiyor ben hic birseyi yedirmek icin zorlamiyorum diyorum aciyarak bakiyor cok cahil cooook bizim zamanimizda bunlar mi vardi guzel degil cocugum yemeyiversin annesi diyor bu yuzden uzulen bir kayinvalide!!!!!!!!!Suan yaprak dökümünü izliyor ve kahkaha atıyordum ama bu konuyu görünce sinirlerim tepeme çıktı
Gün geçmiyor ki bir kayinvalide daha bir ise burnunu sokmasın
Gun geçmiyor ki bir kayinvalide daha bilmislik yapmasin
Yahu biz hep verdik nedir?
Bugün annemdeydim dedim ki pirinc hakkinda tartismalar var kimi iyi diyor kimi kotu yemesen de eksikligini hissetmezsin dior dedim pirinc pilavi yapmisti
Diyor ki hep yedik yani
Bu arada annem oyle cahil biri degil kimseye sormadan cocuga bisey yedirilmez dusuncesinde bir insandir
Ya bu ne ya
Bugun aynen boyle bir konu daha açıldı
Cips nedir muzlu sut nedir el kadar cocuga inada bak.kadindaki
Bence hepsini çöpe atın
Kaynana cok tembel ve beceriksiz biri rahat herhalde ver cocugun eline sussun. Yesin. Akli sira iyilik yapıyor yani cocuga
Ay cok sinir oldum herkes kendi cocuguna en iyi şekilde bakar zaten cocuk brokoli yiyor bunu kac cocuk.yiyor ki
Masallah vallahi onaonlem almaniz lazim kadin laftan anlayacak birine benzemiyor cocugu yiyecek ile kendini sevdirmeye çalışan bir insandan bahsediyoruz kesinlikle al gozu onunde ya dolaba kaldir ya çöpe at birazda sert çıkış
Eşiniz nasıl karşı çıkmıyo bu konuda ben anlamadm yani daha bebek öyle şeyler yedirilmeyeceğinin farkında değilmi benm eşim benim yedirme biçimime bile karışıyo nerde kaldı kayınvalidem cips versin valla kimse korkudan çocuğuma çikolata bile veremiyodumerhaba hanimlar
Cok doluyum sorunum su ki kayinvalidem 1,5 yasindaki ogluma habire cips,boyali sekerler ki ozellikle cips yedirmeye calisiyor.vermek istemedigimi belirttigim halde yesin cocuk diyor ogluma bakmak istiyor ama yarim saat biraksam o surede hazir corbalardan yapip iciriyor.markasini ilk defa duydum sadexe baharat kokan bi corbaydi bu konuda titiz oldugumu soyledim ki arada cikolata falan veriyorum kendimde tamamen yasakci degilim ama anlamiyor esime de soyledim bu eve cips getirmek yasak dedim tamam dedi ama gecen gun dustaydim ciktigimda oglumun kucaginda 5 tl lik kocaman cips paketleri var ya he iste onlardan vardi ben sok tabi kayinvalide gelmis yine yapmis yapacagini.Su ucuz hazir burgerler var ya onlardanda getirmis arada verirsin diyor aa vermem boyle seyler zararli dedim o benim icin yedikten sonra ne yediginin onemi yok yesin cocuk ben vereyim yesin beni sevsin modunda 1 koli isimsiz meyveli sutten tutun cipsle doldu evim isimsiz diye ozellikle belirtiyorum anlayin hem abur cubur hemde en adisi.Hem iyiside olsa neden vereyim benim cocugum brokoli tarhana corbasina hayran bi bebek israrla zorla veriyor.Daha napabilirim???Bana bi akil verin.iyice ben benlikten cikicam yoksa
Torun baglama cabalariÇok kalitesiz değilse bulamayan çocuklar var sokaklarda onlara verin dağıtın hiç değilse sevaba girersiniz çöpe atmayın bence. Bir bebeğin yiyebileceği şey var yiyemeyeceği şey var. Bi insanın bunu yapabilmesi için, içinde torun sevgisi olmaması lazım bu nedir ya
Bende sok gecirdim birde kendine almis sanirim icinden bir kac tane getirmis ayni sey dusuncesiHep verdik hep yedik tam bir yaşlı serzenisi sinir.bozucu bulyon nedir ya
Hahahahahahahahahahahahahaha üzülüyor mu tatsiz tuzsuz mu peeeesSize komik gelecek ama cok uzuluyor ogluma brokoli karnabahar yedigi icin tatsiz tutsuz seyler yiyor hep diyor seviyor ki yiyor ben hic birseyi yedirmek icin zorlamiyorum diyorum aciyarak bakiyor cok cahil cooook bizim zamanimizda bunlar mi vardi guzel degil cocugum yemeyiversin annesi diyor bu yuzden uzulen bir kayinvalide!!!!!!!!!
Torun baglama cabalari
Onların icinde gelin sevgisi yok. Torunlarini ve ogullarini cok severler sözde. Her fırsatta bana el kızısın der bir de hizmet bekler! Simdi kizima empoze etmeye calisiyor. Neymis yaslaninca kizim ona bakacakmis, dokyor olip iyilestirecekmis. Bende inadina niz gelinlik dukkani acacagiz, terzilikte iyi para var diyorum:))Çok kalitesiz değilse bulamayan çocuklar var sokaklarda onlara verin dağıtın hiç değilse sevaba girersiniz çöpe atmayın bence. Bir bebeğin yiyebileceği şey var yiyemeyeceği şey var. Bi insanın bunu yapabilmesi için, içinde torun sevgisi olmaması lazım bu nedir ya
Benimkide sabirli olsun diye 1 gun ac birakilirdi eskiden diyor buda şok tabiki naparsiniz boyle bi insana hep bi kiyas eskiden boyleydi biz boyleydik hep verdik noldu vsHahahahahahahahahahahahahaha üzülüyor mu tatsiz tuzsuz mu peeees
Birde cocuk biraz zayif olunca uzulenler de var onlar en komigi
Neymiş cocuk zayifmis
Doymuyormus uzuluyormus hahahahahahaha
Ben 26 yasindayim kaynanam benim zayifligima da üzülüyordu mesela ki esim 55 kiloluk adammis eski resimlerini gordum sok oldum daha dogrusu 55 olunca sevinirmis suan 80 kg onlar tabi cabuk unutuluyor koca memeli ogluna üzülmesi gerekken bana uzuluyordu simdi de diyorki herkes senin gibi olmak.istiyor kendisi 70 kg boyda 160 yoktur bile kaynananin boyle insanlari bogarak yeryüzünden silmek.istiyorum yeminle. Cahil insanla ugrasmak o.kadar zor ki
Adi ustunde hazir zaten cok pis gaza geldim bundan sonraki tavrim cok fena olucakYaw buyuyunce zaten yiyecek elinden alamiycaniz, simdiden zehirlemenin manasi nedir yanu? Hazir corbada yaziyor ya katki maddesi icermez bla bla.. haberde cikti kanserojen diye. Evde mis gibi duru suyla yap corbani o bile daha saglikli olur. Kv nede iyibi haddini bildir cunku bu kadarina o cocugun asla ihtiyaci yok
Ne sacma dusunceler kendi icin doktor yapiyo sen bi yasa bakalim o doktor olsun torunlar ogullar birinci vazifeOnların icinde gelin sevgisi yok. Torunlarini ve ogullarini cok severler sözde. Her fırsatta bana el kızısın der bir de hizmet bekler! Simdi kizima empoze etmeye calisiyor. Neymis yaslaninca kizim ona bakacakmis, dokyor olip iyilestirecekmis. Bende inadina niz gelinlik dukkani acacagiz, terzilikte iyi para var diyorum:))
Yuhh cocugu ac birakmak nedir soktayimBenimkide sabirli olsun diye 1 gun ac birakilirdi eskiden diyor buda şok tabiki naparsiniz boyle bi insana hep bi kiyas eskiden boyleydi biz boyleydik hep verdik noldu vs
Ya 1-2 olurda her zaman gercek sknti ya.. o cocuk istemezki oyle birseyi. 5 yasindaki cocuk zaten isteyecek ilerde yani. Tavrini harbi belli et.Adi ustunde hazir zaten cok pis gaza geldim bundan sonraki tavrim cok fena olucak
Onların icinde gelin sevgisi yok. Torunlarini ve ogullarini cok severler sözde. Her fırsatta bana el kızısın der bir de hizmet bekler! Simdi kizima empoze etmeye calisiyor. Neymis yaslaninca kizim ona bakacakmis, dokyor olip iyilestirecekmis. Bende inadina niz gelinlik dukkani acacagiz, terzilikte iyi para var diyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?