Yedirme istegi

Tesekkurler ama bi yandan icim icimi yiyor kucuck bedene bunca kimyasal girdi ben olabildigince onlem aldim fakat yapiyor yapacagini en cok da hazir corba cok zoruma gitti..daha ek gidaya yeni gecmisti oglum

Benim kv kp de eltimin 5 aylık bebeğine çilek,çikolata,yumurta(pişmiş) Allah ne verdiyse yedirirler ama benim bebeğime elleriyle bişey dahi uzatamamışlardır. Sadece yediremiyorlar diye “kıyamam kıyamaaam” diyip duruyorlar.Öyle bir şeye yeltendiklerinde dahi kendilerini nasıl duman edeceğimi iyi öğrenmişler sanırım:d
Siz de bi gösterin pençelerinizi bence

Tesekkurler ama bi yandan icim icimi yiyor kucuck bedene bunca kimyasal girdi ben olabildigince onlem aldim fakat yapiyor yapacagini en cok da hazir corba cok zoruma gitti..daha ek gidaya yeni gecmisti oglum
Uzulmeyin bundan sonra vermesine izin vermeyin yeter

Çok kalitesiz değilse bulamayan çocuklar var sokaklarda onlara verin dağıtın hiç değilse sevaba girersiniz çöpe atmayın bence. Bir bebeğin yiyebileceği şey var yiyemeyeceği şey var. Bi insanın bunu yapabilmesi için, içinde torun sevgisi olmaması lazım bu nedir ya

Size komik gelecek ama cok uzuluyor ogluma brokoli karnabahar yedigi icin tatsiz tutsuz seyler yiyor hep diyor seviyor ki yiyor ben hic birseyi yedirmek icin zorlamiyorum diyorum aciyarak bakiyor cok cahil cooook bizim zamanimizda bunlar mi vardi guzel degil cocugum yemeyiversin annesi diyor bu yuzden uzulen bir kayinvalide!!!!!!!!!

Eşiniz nasıl karşı çıkmıyo bu konuda ben anlamadm yani daha bebek öyle şeyler yedirilmeyeceğinin farkında değilmi benm eşim benim yedirme biçimime bile karışıyo nerde kaldı kayınvalidem cips versin valla kimse korkudan çocuğuma çikolata bile veremiyodu

Torun baglama cabalari

Ahhh ah bu aralar cok sık geliyor ve ne zaman gelse bizim yeme uyuma icme butun duzenimiz alt ust oluuor cocugun hareketleri bile degisiyor kendine vurdurarak egleniyor aa hayir vurmak yok diyorum vursun hersey serbest ogluma diye kahkaha atiyor dusunun benim halimi esime soyleniyorum uyar diye o kâh uyariyor kâh gozune batiyor hep diyor

Hahahahahahahahahahahahahaha üzülüyor mu tatsiz tuzsuz mu peeees
Birde cocuk biraz zayif olunca uzulenler de var onlar en komigi
Neymiş cocuk zayifmis
Doymuyormus uzuluyormus hahahahahahaha
Ben 26 yasindayim kaynanam benim zayifligima da üzülüyordu mesela ki esim 55 kiloluk adammis eski resimlerini gordum sok oldum daha dogrusu 55 olunca sevinirmis suan 80 kg onlar tabi cabuk unutuluyor koca memeli ogluna üzülmesi gerekken bana uzuluyordu simdi de diyorki herkes senin gibi olmak.istiyor kendisi 70 kg boyda 160 yoktur bile kaynananin boyle insanlari bogarak yeryüzünden silmek.istiyorum yeminle. Cahil insanla ugrasmak o.kadar zor ki

Torun baglama cabalari

ama cidden kötülük yapıyor daha bebek tabi o da nereden bilecekte. işiniz zor açıkçası. en iyisi sert şekilde tepkinizi koyun kalbinizi kırmak değil niyetim ama ona kötülük yapıyorsunuz yaşı için uygun değil ona verdikleriniz bir daha asla vermeyin yoksa o zaman niyetim başka olur gibisnden

Onların icinde gelin sevgisi yok. Torunlarini ve ogullarini cok severler sözde. Her fırsatta bana el kızısın der bir de hizmet bekler! Simdi kizima empoze etmeye calisiyor. Neymis yaslaninca kizim ona bakacakmis, dokyor olip iyilestirecekmis. Bende inadina niz gelinlik dukkani acacagiz, terzilikte iyi para var diyorum:))

Yaw buyuyunce zaten yiyecek elinden alamiycaniz, simdiden zehirlemenin manasi nedir yanu? Hazir corbada yaziyor ya katki maddesi icermez bla bla.. haberde cikti kanserojen diye. Evde mis gibi duru suyla yap corbani o bile daha saglikli olur. Kv nede iyibi haddini bildir cunku bu kadarina o cocugun asla ihtiyaci yok

Benimkide sabirli olsun diye 1 gun ac birakilirdi eskiden diyor buda şok tabiki naparsiniz boyle bi insana hep bi kiyas eskiden boyleydi biz boyleydik hep verdik noldu vs

Adi ustunde hazir zaten cok pis gaza geldim bundan sonraki tavrim cok fena olucak

Ne sacma dusunceler kendi icin doktor yapiyo sen bi yasa bakalim o doktor olsun torunlar ogullar birinci vazife

Ay işte anlıyosunuz dimi neden evlenmek istemiyorum çoluk çocuğa karışmak istemiyorum bide bu dertler var :))

Sunuda Söyliyim gecen geldi dudaginda ucuk cocugu opup duruyor hep kucaginda bunu nasil uyarabilirdim yahu sulu sulu yara dudaklar az bi insaf be kadin!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…