Cok mantikli hemen aglayarak kacarBi gün al elinden gözünün önünde çöpe at bagrınarak .
Eşşek başı miyim ben bu evde
Bu çocuk bunları yemeyecek diye ufak çaplı bi cinnet geçir
Tamam :)
Cok mantikli hemen aglayarak kacar
Ayni yerdeyiz birde biz onlara gittigimiz zaman poset hazir oluyor icinde bir suru abur cubur koyuyor onune hepsini tek tek acip deniyor ne salakmisim ya neden bu kadar sustm kiCocuk kendisine gelsin diye meme açan kv den farksız olan kv.de
Atarımı yapar, küstürürdüm. Kocam uğraşsın. Farklı ilde olunca böyle. Aynı yerde olunca ne yapılır fikrim yok.
Hic aklima gelmemisti bu yorumlardan sonra yapicam ilk sey cunku sabah bize gelecek ve yine bir torba sacma sapanlaHepsini çöpe basın
Kesinlikle izin vermeyin. Ben ilk cips yedigimde sanirim lisedeydim. Annem asla abur cubur yedirmezdi. Bu yuzden cocukken yemedigim icin hala sevmem. Zararli olan ne oldugu belirsiz seylere cocugunuz alismasin. Ben anneme minnettarim suan bize bunlari yedirmedigi icin. Cok net hatirliyorum cips almak isterdik icinden o zamanlar taso cikardi tasosunu alip cipsi bize cope attirirdi. Bir misafir getirse yine cope doktururdu. Annem sayesinde suan ne kizartma ne hamburger ne cips agzima surmem. Cocugum olursa bir gun onunda yemesine izin vermem :)Hic aklima gelmemisti bu yorumlardan sonra yapicam ilk sey cunku sabah bize gelecek ve yine bir torba sacma sapanla
Hic sorun degil.Hemen anlatiyorum tencereyeKonuyla alakasız olacak ama brokoli çorbasını nasıl yapıyorsunuz
Bir sey olmazcıları toplayıp bir sey olmaz dedikleri her seyi tıkacağım agızlarina. Ulan paran çoksa bulyona, cipse harcayacagina at cocugun kumbarasina.He sunu da ekleyim ben tavuk kaynatip suyundan corba yapiyordum bulyon getirmis hic ugrasma diyor aa cocuga bulyonla mi yapicam corbasini simdiye kadar oyle bi yanlis yapmadim cok zararli hic duymadin mi sende yeme boyle seyler dedim hep verdik bisey olmaz dedi
Kesinlikle izin vermeyin. Ben ilk cips yedigimde sanirim lisedeydim. Annem asla abur cubur yedirmezdi. Bu yuzden cocukken yemedigim icin hala sevmem. Zararli olan ne oldugu belirsiz seylere cocugunuz alismasin. Ben anneme minnettarim suan bize bunlari yedirmedigi icin. Cok net hatirliyorum cips almak isterdik icinden o zamanlar taso cikardi tasosunu alip cipsi bize cope attirirdi. Bir misafir getirse yine cope doktururdu. Annem sayesinde suan ne kizartma ne hamburger ne cips agzima surmem. Cocugum olursa bir gun onunda yemesine izin vermem :)
Tuz yok muHic sorun degil.Hemen anlatiyorum tencereye
1 havuc
1 patates
Biraz brokoli koyuyorum hasliyorum suzuyorum suyunu asla dokmeyin vitamini orada cok.
Sonra tencerede tereyagi un kavurup sut ekliyorum sebzeleri ve suyunu ekleyip blendirdan geciriyorum hepimiz bayila bayila iciyoruz.Ohh mis calissin bagirsaklar vitaminler.İstege bagli biraz et ve ya tavuk suyu ekleyebilirsiniz.
1 paket bez al mubarek kiyma alBir sey olmazcıları toplayıp bir sey olmaz dedikleri her seyi tıkacağım agızlarina. Ulan paran çoksa bulyona, cipse harcayacagina at cocugun kumbarasina.
Siz bilincli bir annesiniz bunu dert edebildiginize gore. Hicbirsey icin gec degil arada sirada kucuk kacamaklar olur belki ama genel olarak izin vermeyin. Kayinvalideniz cok anlayissiz ve bilincsiz ( kelimeleri secerek yazmaya calisiyorum) bence cocugunuzun gelisimi uzerinde karar verme hakki size ait olmali. Kimsenin sizin kurallarinizin disina cikmasina izin vermeyin. Cope atmak guzel bir baslangic olurAnnenizi tebrik ediyorum !! Keske ayni kararlilikta olabilseydim cocugumun yedigi cipslerin haddi hesabi yokkkkk
Aa tuz biraz var hepten yavrucaklara onlarinda damak tadi var ama siz yerken karabiber ekleyebilirsiniz cok yakisiyor ve cok basit bi tarifTuz yok mu
Bende böyle deneyeyim o zaman ya
Kaçıyor kızım çorba görünce
Çok teşekkürler
Hep verdik hep yedik tam bir yaşlı serzenisi sinir.bozucu bulyon nedir yaHe sunu da ekleyim ben tavuk kaynatip suyundan corba yapiyordum bulyon getirmis hic ugrasma diyor aa cocuga bulyonla mi yapicam corbasini simdiye kadar oyle bi yanlis yapmadim cok zararli hic duymadin mi sende yeme boyle seyler dedim hep verdik bisey olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?