merhaba hanimlar
Cok doluyum sorunum su ki kayinvalidem 1,5 yasindaki ogluma habire cips,boyali sekerler ki ozellikle cips yedirmeye calisiyor.vermek istemedigimi belirttigim halde yesin cocuk diyor ogluma bakmak istiyor ama yarim saat biraksam o surede hazir corbalardan yapip iciriyor.markasini ilk defa duydum sadexe baharat kokan bi corbaydi bu konuda titiz oldugumu soyledim ki arada cikolata falan veriyorum kendimde tamamen yasakci degilim ama anlamiyor esime de soyledim bu eve cips getirmek yasak dedim tamam dedi ama gecen gun dustaydim ciktigimda oglumun kucaginda 5 tl lik kocaman cips paketleri var ya he iste onlardan vardi ben sok tabi kayinvalide gelmis yine yapmis yapacagini.Su ucuz hazir burgerler var ya onlardanda getirmis arada verirsin diyor aa vermem boyle seyler zararli dedim o benim icin yedikten sonra ne yediginin onemi yok yesin cocuk ben vereyim yesin beni sevsin modunda 1 koli isimsiz meyveli sutten tutun cipsle doldu evim isimsiz diye ozellikle belirtiyorum anlayin hem abur cubur hemde en adisi.Hem iyiside olsa neden vereyim benim cocugum brokoli tarhana corbasina hayran bi bebek israrla zorla veriyor.Daha napabilirim???Bana bi akil verin.iyice ben benlikten cikicam yoksa