• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yedirme istegi

Aaa doğru. Ben amcamlarda kalmistim, sonra babam aldi eve getirdi, eve bir geldim anam yatiyor orda da bir bebek:)) gece boyu agliyor. Off ne zaman suscak bu demistim. 7 yasida isim:)) en azindan bir bucuk yasinda cok anlamaz noldugunu. Kalsin babaannede.
Yok yaw bunalticak cocugu baska bisi degil evde duzeni var bozulsun istemiyorum sonra cok degil dogumdan iki gun sonra hanimefendi yok olucak ben ugrasicam

Yok yemiyorlar .. bizim kızda cok yemegi seviyor evde tepki koyuyorum ama nafile oraya gidince cikolata abur cubur.. neden böyle yaparlar ki?
Benimki en son zorla agzina pamuk seker tepiyodu cocuk istemiyo butun yanaklari pespembe olmus aa yemez o dedim aldm hemen

Benim kv ile muhatapligim yok. Bana sormadan adim atamaz evimde. Arkadas cevreme soyluyorum yiyorlar:)) krndi anneme de dedim alerjisi var sakin haa! Bir yasina girdiginde buzdolabini gofretle doldurmuslar, cocuga veeceklermis. Incir, kayisi ver. Onlari verdirmem cocuguma ben yerim dedim yedim afiyetle:))

Benim kv ile muhatapligim yok. Bana sormadan adim atamaz evimde. Arkadas cevreme soyluyorum yiyorlar:)) krndi anneme de dedim alerjisi var sakin haa! Bir yasina girdiginde buzdolabini gofretle doldurmuslar, cocuga veeceklermis. Incir, kayisi ver. Onlari verdirmem cocuguma ben yerim dedim yedim afiyetle:))
Oooh Afiyet olsun bende yiyecegim evdekileri ama yencek gibi degil

Ayy ne guzel bir o konuda bir bu konudayiz:)) sabah uyanamayip esimden azar yiyecegim yinee:))

Ahhahahaha aynen hatta her an gozunu acabilir ama uyuyamiyorum ki rahat yatamiyorum sen dewam et diyorum
Ben güne gittim, son dakika kv konusu acildi actim agzimi yumdum gozumu anlattim, simdi de anlattigima pismanim. Ondan uyuyamiyorum. Esimle ayni yerdeyiz. Gundekiler is arkadasimiz. Iclerinde de bir dengesiz var ki kacirirsa agzindan naparim:)) bir de ortak proje yapiyorlar esimle hep yan yanalar bu ara! Kara kara onu dusunuyorum.

Ben güne gittim, son dakika kv konusu acildi actim agzimi yumdum gozumu anlattim, simdi de anlattigima pismanim. Ondan uyuyamiyorum. Esimle ayni yerdeyiz. Gundekiler is arkadasimiz. Iclerinde de bir dengesiz var ki kacirirsa agzindan naparim:)) bir de ortak proje yapiyorlar esimle hep yan yanalar bu ara! Kara kara onu dusunuyorum.
Hahahahah :halay:cok hossunuz sonuna kadar reddedin gecin:duduk: insan gaza geliyor toplulukta anlativeriyor kayinvalidenizle araniz baya acik sanirim

Hahahahah :halay:cok hossunuz sonuna kadar reddedin gecin:duduk: insan gaza geliyor toplulukta anlativeriyor kayinvalidenizle araniz baya acik sanirim
Yazın büyük tartıştık. Ben çocuk yüzünden sitem ettim. Konu döndü dolasti benim davranışlarıma geldi. Haklı tarafları da var ama benim haklı olduğum taraflar da var. Esim garibim anam soyle diyor boyle diyor demeye basladi. Ben hic sunu dedi bunu dedi demem. Dogruca kv suratina derim. O arkamdan konusuyormus. Bu dedim ama o da boyle dedi diye esime kendimi savunmak zorunda kaldm resmen. B8ze geldi muhatap olmadim. Yemek cay meyve vs yaptim. 10 gun cocuk onunla kaldi. O surecte ben yine delirdim biraz. Ama esim ne yaparsa ses etme dedigi icin sustum. Sustum diye delirdim. Kendimi psikologda buldum. K8sacasi ARAMIZ IYI DEGIL :))

Yazın büyük tartıştık. Ben çocuk yüzünden sitem ettim. Konu döndü dolasti benim davranışlarıma geldi. Haklı tarafları da var ama benim haklı olduğum taraflar da var. Esim garibim anam soyle diyor boyle diyor demeye basladi. Ben hic sunu dedi bunu dedi demem. Dogruca kv suratina derim. O arkamdan konusuyormus. Bu dedim ama o da boyle dedi diye esime kendimi savunmak zorunda kaldm resmen. B8ze geldi muhatap olmadim. Yemek cay meyve vs yaptim. 10 gun cocuk onunla kaldi. O surecte ben yine delirdim biraz. Ama esim ne yaparsa ses etme dedigi icin sustum. Sustum diye delirdim. Kendimi psikologda buldum. K8sacasi ARAMIZ IYI DEGIL :))
:) iyi olmak zorunda da degil ama kendiniz bu kadar takmayin yipratmayin erkeklerde boyle iste bi taraflari hep icten iceee anneci ve cok cabuk duygu somurusune geliyolar maalesef

Valla benim kv rahmetli olmuş...tanımadım hiç.en iyi kv ölü kv sanırım.gece gece tepem attı.gelin verse bunca saçma şeyi bebeğe bakamıyor derler.bebegim 16 aylık ben de hiç abur cubur vermedim tadını bilmez tadını bilmediği şeyi canı çekmez.ayranla kola koysam önüne ayranı alır içer.bebe bisküvisi yaparim bir gün hazır vermek icap etti disaridaydik.yemedi. hazır kavanoz mama asla yemez.yazin plansız bir şekilde dışarı çıktık çocuk aç emdiği yetmemiştir bari bir kere kavanoz mama meyve puresi alayım dedim tukurdu.sen özenle bakıyorsun da bir densiz yıkıyor tüm inşaa ettigini

Valla benim kv rahmetli olmuş...tanımadım hiç.en iyi kv ölü kv sanırım.gece gece tepem attı.gelin verse bunca saçma şeyi bebeğe bakamıyor derler.bebegim 16 aylık ben de hiç abur cubur vermedim tadını bilmez tadını bilmediği şeyi canı çekmez.ayranla kola koysam önüne ayranı alır içer.bebe bisküvisi yaparim bir gün hazır vermek icap etti disaridaydik.yemedi. hazır kavanoz mama asla yemez.yazin plansız bir şekilde dışarı çıktık çocuk aç emdiği yetmemiştir bari bir kere kavanoz mama meyve puresi alayım dedim tukurdu.sen özenle bakıyorsun da bir densiz yıkıyor tüm inşaa ettigini
O kadar ozeniyorum ki bunu gunluk bi rutin haline getirdim
Dediginiz gb bozuyor..

Off
:) iyi olmak zorunda da degil ama kendiniz bu kadar takmayin yipratmayin erkeklerde boyle iste bi taraflari hep icten iceee anneci ve cok cabuk duygu somurusune geliyolar maalesef
Anacı olacak orda sorun yok. Kv oldugu gb kalip benden degismemi beklemesi canimi sıkıyor. Ben buyum. Alirken de buydum. Ben illa al diye kimseye yaranmadim. Biz esimle birbirimizi sevdik, evlenecegiz dedik. Istwme gunu tanismayi uygun gordu kendileri. Tanistilar, ertesi gun nikah yaptik, daha ertesi gun nisan taktik:)) tayin vs olaylarindan aceleye geldi nikah. 6 ay sonra dugun yaptik. Dugun mevzunda aileler anlasmazliga dustu. Biz arkadan tamam siz yapiyor gb gorunun biz oderiz dedik. O bahane oldu. Artik ailem ben ne yapsak batti. Esim hep benden tarafti, hala oyle. Amaan cok doluyum. Birkac konu acip icimi dokeyim kendi tarafimdan :))

Size komik gelecek ama cok uzuluyor ogluma brokoli karnabahar yedigi icin tatsiz tutsuz seyler yiyor hep diyor seviyor ki yiyor ben hic birseyi yedirmek icin zorlamiyorum diyorum aciyarak bakiyor cok cahil cooook bizim zamanimizda bunlar mi vardi guzel degil cocugum yemeyiversin annesi diyor bu yuzden uzulen bir kayinvalide!!!!!!!!!
:oha:

He sunu da ekleyim ben tavuk kaynatip suyundan corba yapiyordum bulyon getirmis hic ugrasma diyor aa cocuga bulyonla mi yapicam corbasini simdiye kadar oyle bi yanlis yapmadim cok zararli hic duymadin mi sende yeme boyle seyler dedim hep verdik bisey olmaz dedi
Bence tut kolundan Dr a götür ve tüm yaptıklarını anlat belki anlar anlamazsa gözünün önünde at çöpe olay çıkar anlamıyorum bu insanlar bebeklerden ne istiyor bu arada tavuk organik değilse faydasından çok zararı var lütfen tavukla alakalı hiç bsy vermeyin balık ve et yedirin mümkünse tavuklarda ki hormon erken ergenlikle birlikte bı çok hormonal hastalığa sebep oluyomus 18 aylık bı bıdık annesi olarak nacizane tavsiyem

merhaba hanimlar
Cok doluyum sorunum su ki kayinvalidem 1,5 yasindaki ogluma habire cips,boyali sekerler ki ozellikle cips yedirmeye calisiyor.vermek istemedigimi belirttigim halde yesin cocuk diyor ogluma bakmak istiyor ama yarim saat biraksam o surede hazir corbalardan yapip iciriyor.markasini ilk defa duydum sadexe baharat kokan bi corbaydi bu konuda titiz oldugumu soyledim ki arada cikolata falan veriyorum kendimde tamamen yasakci degilim ama anlamiyor esime de soyledim bu eve cips getirmek yasak dedim tamam dedi ama gecen gun dustaydim ciktigimda oglumun kucaginda 5 tl lik kocaman cips paketleri var ya he iste onlardan vardi ben sok tabi kayinvalide gelmis yine yapmis yapacagini.Su ucuz hazir burgerler var ya onlardanda getirmis arada verirsin diyor aa vermem boyle seyler zararli dedim o benim icin yedikten sonra ne yediginin onemi yok yesin cocuk ben vereyim yesin beni sevsin modunda 1 koli isimsiz meyveli sutten tutun cipsle doldu evim isimsiz diye ozellikle belirtiyorum anlayin hem abur cubur hemde en adisi.Hem iyiside olsa neden vereyim benim cocugum brokoli tarhana corbasina hayran bi bebek israrla zorla veriyor.Daha napabilirim???Bana bi akil verin.iyice ben benlikten cikicam yoksa
Alma yemiyor cope gidiyor diyin. Hatta onum yaninda ya al gotur ya da cope atacagim deyin.

Back
X