• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yedirme istegi

Sunuda Söyliyim gecen geldi dudaginda ucuk cocugu opup duruyor hep kucaginda bunu nasil uyarabilirdim yahu sulu sulu yara dudaklar az bi insaf be kadin!!!!!!!

siz iyi dayanıyorsunuz ben olsam bebeği çamaşır suyuna yatırmıştım. töbe töbeee. şaka bi yana gerçekten bebeğinizin sağlığımı önemli yoksa kv ile aranız mı. gönül alınırda sağlık ihmale gelmez

Sunuda Söyliyim gecen geldi dudaginda ucuk cocugu opup duruyor hep kucaginda bunu nasil uyarabilirdim yahu sulu sulu yara dudaklar az bi insaf be kadin!!!!!!!
Çekil kenara diye ittirmişliğim vardır kv.yi. ben de az psikopat degilmisim haa:)

Çekil kenara diye ittirmişliğim vardır kv.yi. ben de az psikopat degilmisim haa:)
Benimki acindirma psikolojisine giriyor cok sık gorusmuyoruz ama en ufak bir hareketimde aglayip ben sizin icin yasiyorum sizi cok seviyorum nolur tatsizlik olmasin diye agliyor esim de bana tersleniyor aranizda boyle gerginlikler olmasin kadin iyi niyetli diyor daha cok yakinda yasanmis bir olay.

Ay işte anlıyosunuz dimi neden evlenmek istemiyorum çoluk çocuğa karışmak istemiyorum bide bu dertler var :))
Bir arkadas çopsuz uzum istiyorum der. Kv görumce olmayacak:)) oyle bulursunuz belki:)) evlilik güzel bence:)) ben psikologa, kv psikiyatre gidiyor ole geciniyoruz. Birbirimizi muhatap almiyoruz artik ama cocugum soz konusuysa hicbir sey demeye yapmaya hakki yok(nokta)

Yaw ucuk cocugu oldurebilir. 4-8 yasina kadar dikkat. Nasil opturuyosun cocugunu bu halde? Ucukluysa cocuga yaklastrma bile kucagindan kap cocugunu

Ya icim icimi yedi gelip gidip baktim ama o an basiretim baglanmis gibi birsey diyemedim gider gitmez elini yuzunu sabunladim ve esime bagrindim
Allah düşürmesin ama öyle bir duruma düşsem vereceğim tepkiyi hayal dahi edemedim. Eşinize bağırmanız çare değil ki:/ siz kökten çözün sorunu eşiniz yokken;)

Yahu nasıl insanlar varrr karışmayın bi az ötede durun,benim yeğenim dogdunda annesinden izin almadan su bile içirmezdik belki istemez diye,ne vermek istersek sorardik ki cips falan asla! Annem arada ağzına asla adi olmayan marka çikolatayı agzinin ucuna çalardı ki annesine sorardi öyle yapardi :) neyseki ki benim kv 2 yılda bir anca görebilecek benimkini çok şükür:D

Yorumlara bakıyorum da ben normalim arkadaş. Niye her hafta psikologa para bayıyorum. Olduğum gb devam. O nasıl davranıyirsa ben de ona karşı tepki gösteriyorum. Insancılsa insancılim, damarıma basarsa damarına basarim, laf sokarsa laf sokarım.

Birde ben hamileyim eski postlarimi okuyan bilir iki gun sonra doguracagim kismetse.Hakkinizi helal edin.Neyse dogumdan sonra oglum artik bizde kalacak dedi esim bizim olmadigimiz yerde o niye kaliyomus ben birakmam dedi azarladi sonra geldi yanima kalicak dimi kizim sende biraz rahat edersin bizde cok ozluyoruz dedi mumkun degil ozaman ben hic rahat edemem birakamam sen arada gelirsin yardimci olmak istiyosan dedim ozaman gunduz birakirsaniz aksam gonderirim babasiyla is cikisi dedi asil kardesi oldugunda daha hic yanimdan ayirmam kendide eksiklik hissetmesin farklilik yasatmamam lazim gonderemem dedim ertesi gun tekrar kalsin ya diyor

Birde ben hamileyim eski postlarimi okuyan bilir iki gun sonra doguracagim kismetse.Hakkinizi helal edin.Neyse dogumdan sonra oglum artik bizde kalacak dedi esim bizim olmadigimiz yerde o niye kaliyomus ben birakmam dedi azarladi sonra geldi yanima kalicak dimi kizim sende biraz rahat edersin bizde cok ozluyoruz dedi mumkun degil ozaman ben hic rahat edemem birakamam sen arada gelirsin yardimci olmak istiyosan dedim ozaman gunduz birakirsaniz aksam gonderirim babasiyla is cikisi dedi asil kardesi oldugunda daha hic yanimdan ayirmam kendide eksiklik hissetmesin farklilik yasatmamam lazim gonderemem dedim ertesi gun tekrar kalsin ya diyor
Rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin. Bebekle beraber onu da yaninizda bulundurun. Ilk gece yaniniza uzansin koltuga veya bir mindere. Cocuk oldu sen babaannede kalacaksin izlenimi olmasin. Kimbilir cocuga ne anlatir o kadin!

Rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin. Bebekle beraber onu da yaninizda bulundurun. Ilk gece yaniniza uzansin koltuga veya bir mindere. Cocuk oldu sen babaannede kalacaksin izlenimi olmasin. Kimbilir cocuga ne anlatir o kadin!
Amin tesekkur ederim ozetle geceyim cok heycanli oglumla o kalicak gece evimizde babannesiyle uyucak diyip duruyor bende yataginda yatsin zamaninda zaten babasi uyutuyor onla yatiyor sakin icerlerde yatirma dedim gecede goruntulu aricam hastahanede uyutamam ki mecbur evde olcak ama nasil olcak bilmem

Kendimi gördüm ama tepki koyuyorum tabii her gittiğimizde eline cikolata sıkıstırıyorlar ne bulsalar veriyorlar

Amin tesekkur ederim ozetle geceyim cok heycanli oglumla o kalicak gece evimizde babannesiyle uyucak diyip duruyor bende yataginda yatsin zamaninda zaten babasi uyutuyor onla yatiyor sakin icerlerde yatirma dedim gecede goruntulu aricam hastahanede uyutamam ki mecbur evde olcak ama nasil olcak bilmem
Aaa doğru. Ben amcamlarda kalmistim, sonra babam aldi eve getirdi, eve bir geldim anam yatiyor orda da bir bebek:)) gece boyu agliyor. Off ne zaman suscak bu demistim. 7 yasida isim:)) en azindan bir bucuk yasinda cok anlamaz noldugunu. Kalsin babaannede.

Back
X