canım inanki çok büyük bir moral oldu orada yapayalnız hissediyordum neşe söyleyince stresim hafifledi çok korkyorum ama cenk beye bıraktım lütfen deteğinizi esirgemeyin buna çok ihtiyacım var küçük olcak ama güzel olsun yeter :)
canım 200 cc az değil mi? meme dokun mu var senin? hadi sende saydın saydın bitirdin hayırlısıyla ol inş
canım inanki çok büyük bir moral oldu orada yapayalnız hissediyordum neşe söyleyince stresim hafifledi çok korkyorum ama cenk beye bıraktım lütfen deteğinizi esirgemeyin buna çok ihtiyacım var küçük olcak ama güzel olsun yeter :)
Veeeee sabah oldu cok heyecanliyim saat 1e az kaldi lutfen dua edin yalnz belmyn
Veeeee sabah oldu cok heyecanliyim saat 1e az kaldi lutfen dua edin yalnz belmyn
Cok fena ağrılar içindeyim kizlar 250cc evde yazayim
Canim bnm gecmis olsun hayirli olsun insallah agrilarin azalir dayan gecicek illaki coook iyi anliorum sabret dua et insallah bu surecide hayirlisiyla atlaticaksin cicilerin hayirli olsun :))))) tatlim bnm tekrar gecmis olsun opuorum seni ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?