yede de hazırlanıyo artık

• Konu Sahibi Konu Sahibi yede
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cok sevindim yedecim, hayırlısıyla sen de güzel bir şekilde atlatıcaksın bu süreci :) hakikaten küçük olması çok da önemli değil, önemli olan sağlıklı bir süreç yaşaman ve vücuduna en uygun en doğal göğüslere sahip olman.. :)

canım 200 cc az değil mi? meme dokun mu var senin? hadi sende saydın saydın bitirdin hayırlısıyla ol inş

canım 200 cc az değil mi? meme dokun mu var senin? hadi sende saydın saydın bitirdin hayırlısıyla ol inş

Canim fotom var bak istersen cok zayifim yag dokusu cok az cilt cok ince beden kucuk tasiyamazsin dedi cok zayıfim kaburdalarim belli buyuk yaparsam kaburgalarin gibi protez ortaya cikar dedi

Yedecim gercekten cok zayif oldugun icin sana buyuk cc ler uygun olmaz sana canim . Doktorunun uygun gordugu cc olcusu vucuduna en yakisani olacaktir. Onemli olan buyuk olmasi degil, sana yakisacak boyutta ve dogal durmasi . Eminim guzel olacaklar :)

canım beniim inşallah Allah gönlüne göre nasip etsin.. hepimiz dolgun en dolgunu olsun istiyoruz içimizden tabi ama ben bunun doğru olmadığını pippa arkadaşımız sayesinde öğrendim ilk protezleri 320 cc sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama gördük ki aslında vücuduna çok da uyumlu olmamış şimdi 250 lilik bebişleri var ama kat kat daha güzel.. gerçekten önemli olan doğru yöntem doğru ölçüymüş... gerçekten çok zayıfsın canım benim eminim portakal gibi sırıtmasını istemezsin bende çok fena gaza geliyorum böyle 375 ler 400 ler çok güzel dolgun.. olmuşken insan en dibi olsun istiyor ama mesela bende boy yok bir buçuk metre hatunum bana koyarsa 375 ya da 400 düşünsene olabildiğine kanaat etmek en güzeli sanırım... HAYIRLISIYLA EN AZ AĞRIYLA ATLATIRSIN İNŞALLAH..

Veeeee sabah oldu cok heyecanliyim saat 1e az kaldi lutfen dua edin yalnz belmyn

Veeeee sabah oldu cok heyecanliyim saat 1e az kaldi lutfen dua edin yalnz belmyn

çok az bir zaman kalmış tatlım beklerken heyecan,korku ,duygusallık herşeyden vardır sende şimdi eminim,ama herşey o ameliyat masasına yatıncaya kadar ...Allah yardımcın olsun dualarımız seninle...hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Cnm bnm gecmis olsun sanirim ameliyatdan ciktin daha kendine gelememissindir ama cok suku ameliyati atlattin cok sevindim adina hayirli olsun cnm bnm iyi haberlerini bekliorum tekrar gecmis olsun tatlim memislerin :))))

Cok fena ağrılar içindeyim kizlar 250cc evde yazayim

Canim bnm gecmis olsun hayirli olsun insallah agrilarin azalir dayan gecicek illaki coook iyi anliorum sabret dua et insallah bu surecide hayirlisiyla atlaticaksin cicilerin hayirli olsun :))))) tatlim bnm tekrar gecmis olsun opuorum seni ...

Canim bnm gecmis olsun hayirli olsun insallah agrilarin azalir dayan gecicek illaki coook iyi anliorum sabret dua et insallah bu surecide hayirlisiyla atlaticaksin cicilerin hayirli olsun :))))) tatlim bnm tekrar gecmis olsun opuorum seni ...

çok geçmiş olsun kolayca atlatırsın inşallah canım hayırlı olsun cicişlerin

canım geçmiş olsun, durumundan haberdar edersen seviniriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…