yede canım sana bir şey sorucam 1 gün arayla ameliyat olmuştuk sanırım.sen normal düz yatmaya başladınmı yoksa hala oturarak mı yatıyorsun? ben bugün doktoruma sorucaktım unutmuşum
yede canım sana bir şey sorucam 1 gün arayla ameliyat olmuştuk sanırım.sen normal düz yatmaya başladınmı yoksa hala oturarak mı yatıyorsun? ben bugün doktoruma sorucaktım unutmuşum
Canim hala sirt ustu yatyrm yan yatisi istemedim dr.sekil alma döneminde dikkat et dedi hala sirtustu devam
Canim hala sirt ustu yatyrm yan yatisi istemedim dr.sekil alma döneminde dikkat et dedi hala sirtustu devam
tatlim bnm senin kacıncı gunun onu unutdum bn takdir edersinki cok konu takip edince bilgileri unutabiliorum benim 11gunum bugun yarin dikislerim alinicak yan yatamiorum hala 3haftayi doldurdukdan sonra insallah deniycem ... frezyam 3haftadan sonra yan yatmis beende oyle deniycem yatabilirsem yatarim yatamazsam biraz daha beklerim sabah kalkdigimda agri var zorlaniorum biraz ama normal sanirim...
canım vala 58.günüm hala zor yatıom yan aman 1.5 ay hiç yan yatma kesin..
anladim cnm bnm :)) olsun ya alıstım zaten dermisinne varkii saglik olsun tek iyi olsunlarda gule gule içimize sine sine kullanalimda cektigim cefaya raziyim cok sukur rabbime yarin dikislerimi almaya gidiorum 12gunum olucak yarin insallah .. kendine cook iyi bak opuorum seni kocaman
Merhaba,
Öncelikle hayırlı olsun diyorum
Benimde boyum 158, kilom 52 ama hemen hemen hiç göğüs dokum yok, 75a'yı dolduramıyorum bileAyrıca biri biraz daha küçük
Bir doktor 250 diğeri 300 cc'ye kadar anca olur dedi.
Mümkünse beni arkadaş olarak ekler misiniz? Benzer vücut yapısında 250 cc nin nasıl durduğunu çok merak ediyorum.
Teşekkür ederim.
Konumu bastan beri okuyan kocama slm olsun :)
Hehe benimde erkek arkadasim okumus canim
Hehe benimde erkek arkadasim okumus canim
Canım beni de ekleyebilir misin :) :) :)mrb arkadaşlar 1 ayı doldurduk çok rahatladım ağrılarım geçti solda hafif düzeyde var oda normal sanırım çok memnunum istediğin kıyafeti giyebilmek,istediğin çamaşırı alabilmek aynaya baktığınızda kendinizi hem güzel hem sexy hissetmek başka bir duygu isteyen maddi durumu buna müsait olan herkes yaptırmalı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?