hayırlısıyla atlatıcaz inşallah.benimde 17 ocak.durumlar aynı sevinç korku heyecan stres herşey karman çorman durumda
cenk beyle görüştüm telefonda her aklıma takılan soruya sakin bir şkilde cevap vedi sekreterinden 30ocak için gün aldım sabah muayne benimki biraz ilginç tabi şartlarım sık sık gitmey6e müsait olmadığı için böyle oldu,cenk beyi sizin deneyimleriniz sayesinde tercih ettim burada yardımını esirgemeyen herkese cok teşekkür ederim özellikle beratti,arzum77,gizeml sizlere cok teşekkür ediyorum...
HEYECANLIYIM,STRESLİYİM,KORKUYORUM,PİŞMAN OLURSAM GİBİ DÜŞÜNCELER VAR SUAN BENDE LUTFEN DESTEKLERİNİZİ ESİRGEMEYİN BUNA İHT.VAR :)
canım ben olacağım zaman sen baya toparlamış olcan bazenvazgecyrm sonra foruma girlp okuyorum ozaman kendime gelyrm çok stresliyim ya :)
canım ben olacağım zaman sen baya toparlamış olcan bazenvazgecyrm sonra foruma girlp okuyorum ozaman kendime gelyrm çok stresliyim ya :)
Kizlarrrr az kaldi...
Kizlarrrr az kaldi...
kızlar 2 güncük kaldı stresden karnıma ağrılar giriyor ya
kan tahlillerimi yaptırdım,valizim hazır iznimi bugün alıyorum yarın muayne perşembe ameliyat lütfen dua edin olurmu çok korkuyorum çok güzel olcak inş.
kızlar 2 güncük kaldı stresden karnıma ağrılar giriyor ya
kan tahlillerimi yaptırdım,valizim hazır iznimi bugün alıyorum yarın muayne perşembe ameliyat lütfen dua edin olurmu çok korkuyorum çok güzel olcak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?