Ben bunları size söylüyorum ama bende salya sümük ağlayarak girmiştim ameliyata
Tabi eşimin yanından ayrılır ayrılmaz,sinirlerim boşalmıştu galiba
Çünkğ cidden ameliyat tarihine kadar,hatta araba ile sabah hastaneye giderken çok konuşmuştu vazgeçirmek için beni..Ben cevap vermek istemedim çünkü cidden gergindim,ne olacak ne bitecek,istediğim gibi olacakmı,ağrım ne kadar olacak gibi.. Birde üstüne üstün anlayışsız bir eş...
Ameliyathanede beni hazırkarken doktorum nerede,doktorumu görmek istiyorum diye bağırmıştım
Hemen Hasan beyi çağırın,ben bu hastaya bu şekilde narkoz veremem demişti anestezi doktorum
Hasan bey geldi,elimi tuttu,bana güven,herşey çok güzel olacak,tam istediğin gibi,uyanınca ben yanında olacagım demişti.O kadar sıkmışımki elini Hasan beyin
Size güveniyorum Hasan bey diye diye yavaş yavaş narkozu vermişler.Gözlerim kapanıyor tam ben açmaya çalışıyorum,kendimi uyumamak için zorluyorum,daha bayılmadım başlamayın demişim
Üstelik ameliyattan önce sakinleştirci yapılmasına rağmen,kimi o iğneden sonrasını bile hatırlamıyor
Şimdi yüzümde bir tebessüm ile hatırlıyorum o anları.Keşke tekrar yaşasam o anları dediğim an bile oluyor nedense
Ameliyat bağımlılıkmı yaptı ne