• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yede de hazırlanıyo artık

• Konu Sahibi Konu Sahibi yede
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cok fena ağrılar içindeyim kizlar 250cc evde yazayim
Çok geçmiş olsun Yede ciğim... :16: Ağrılar sızılar olacak tabi,ama geçecek canım sabır.. Hepimiz yaşadık o ağrıları,zorlukları bak şimdi ne kadar mutluyuz :21: Kendini zorlama,Nr zaman iyi hissedersen o zaman yaz bize .. Aman kollara dikkat.. :54:

yede geçmiş olsun ve hayırlı olsun, umarım çok fazla ağrı sızı çekmeden bir an önce günlük hayatına döner, tadını çıkarırsın :54:

Canım geçmiş olsun hadi atlattın bak sende.250 cc eminim çok iyi olmuştur.iyi olduğun haberlerini
En kısa zamanda bekliyoruz.

çok geçmiş olsun canım...ağrıların geçicek sabretmek lazım...güzel günler çok yakında :34: güle güle kullan tatlım ...kendine dikkat et :16:

çok geçmiş olsun canım...ağrıların geçicek sabretmek lazım...güzel günler çok yakında :34: güle güle kullan tatlım ...kendine dikkat et :16:

çabucak unutursun inşallh bu günleri .frezyamm sen nasılsın bi şikayetin varmı :50:ağrıları duydukca geriliyorum da

çabucak unutursun inşallh bu günleri .frezyamm sen nasılsın bi şikayetin varmı :50:ağrıları duydukca geriliyorum da

yok canım çok şükür neredeyse 3 hafta olacak turp gibiyim maşallah :9: korkma ilk 3 gün hep diyoruz sabır gerekiyor...sanki ağrılar hiç geçmeyecek hep böyle devam edilecek gibi düşünülüyor ama değil..4.5.günden sonra çok değişiyor...memişlerin değiştikçe şekil almaya başladıkça o çektiğin ağrıları sızıları unutmaya başlıyor insan :16:

Kizlar tesekkur ederim suan daha iyiyim kendi kendime yatip kalkıyorum artik ikaclarimi aliyorum 250cc büyük mu oldu diye bir stres var sadece bandajlara bakinca buyuk gibi degil ins. Cenk bey bana yakisani yapmıştır tamamen ona biraknistim

Hayirlisiyla atlasmissin insallah istedigin gibi olmustur..darisi basimiza..))

canım benim hayırlısıyla atlatmana çoook sevindim 250 olmuş ona daha çok sevindim bence çok güzel olmuştur hiç düşünme bile..

yedecıgım yaaa herkesten sonra ben gordum konunu. gercı whats app tan konusuyoduk ama buradan da gecmıs olsun dıyeyım sana canım. cenk bey bazen boyle sasırtabıılıyo senı. benımde 350 ye 325 demıstı amelıyat oncesı , bende senın gıbı tum yetkııyı ona vermıstım ve amelıyatta 350 ye 375 oldu. bende hıc bellı bıle olmamıs 325 cc yaptırmasanda olurdu dedı.
sonuç : ÇOOOOOKKKKK MUTLUYUMMMMMMM.. ve SENNNDEEE ÇOOKKKKK MUTLU OLACAKSINNNNN ;))))))

Canim benim gecmis olsun insallah en yakin zamanda toparlanicaksin bak olduda bitti :))) en Zorunu atlattin basardin cookda guzel olmusdur eminim ilk 3gun hep sabret dediler bana sonrasi kolay olucak inanilmaz bir fark var cidden bak :))) bende cook korkmusdum hep boylemi gidicek die ama arkadaslarimin dedigi hersey oldu4gun biraz iyiydim bugun 5gunum ve 3de doktorumla gorustum yuruye yuruye gittim dusun yani :))) aradaki farki artik yavas yavas agrilarim azalmaya basliyor sabret gecicek bugunler hayirlisiyla toparlanicaksin sonra cicislerin keyfini surucez insallah tekrar gecmis olsun :))) opuorum seni :)))

yok canım çok şükür neredeyse 3 hafta olacak turp gibiyim maşallah :9: korkma ilk 3 gün hep diyoruz sabır gerekiyor...sanki ağrılar hiç geçmeyecek hep böyle devam edilecek gibi düşünülüyor ama değil..4.5.günden sonra çok değişiyor...memişlerin değiştikçe şekil almaya başladıkça o çektiğin ağrıları sızıları unutmaya başlıyor insan :16:

inşallah canım tekrar teşekkür ederim yardım ve görüşleriniz için:16:

Kizlarrr bandajim açildi heyecanla acilmasini bekledim once derin bir nefes aldim cok sikiydi cunku sonra aynada baktim tam istedigim gibiydi cok hosuma gitti çoook begendim cenk bey kesinlikle isini mükemmel yapan bir hekim cenk beyin ellerine saglik

Kizlarrr bandajim açildi heyecanla acilmasini bekledim once derin bir nefes aldim cok sikiydi cunku sonra aynada baktim tam istedigim gibiydi cok hosuma gitti çoook begendim cenk bey kesinlikle isini mükemmel yapan bir hekim cenk beyin ellerine saglik

çok sevindim canım güle güle kullan bizimlede paylaşırsın umarım:1:ki benim gibi korkularını yenemeyenlere şevk olur.Güle güle sağlıkla kullan:16:

çook çook sevindim senin adına. hadi gözünaydın.bundan sonrada herşey yolunda gider inşallah..... darısı başıma :)

Back