Çok geçmiş olsun Yede ciğim...Cok fena ağrılar içindeyim kizlar 250cc evde yazayim
çok geçmiş olsun canım...ağrıların geçicek sabretmek lazım...güzel günler çok yakındagüle güle kullan tatlım ...kendine dikkat et
çabucak unutursun inşallh bu günleri .frezyamm sen nasılsın bi şikayetin varmıağrıları duydukca geriliyorum da
Cok fena ağrılar içindeyim kizlar 250cc evde yazayim
yok canım çok şükür neredeyse 3 hafta olacak turp gibiyim maşallahkorkma ilk 3 gün hep diyoruz sabır gerekiyor...sanki ağrılar hiç geçmeyecek hep böyle devam edilecek gibi düşünülüyor ama değil..4.5.günden sonra çok değişiyor...memişlerin değiştikçe şekil almaya başladıkça o çektiğin ağrıları sızıları unutmaya başlıyor insan
Kizlarrr bandajim açildi heyecanla acilmasini bekledim once derin bir nefes aldim cok sikiydi cunku sonra aynada baktim tam istedigim gibiydi cok hosuma gitti çoook begendim cenk bey kesinlikle isini mükemmel yapan bir hekim cenk beyin ellerine saglik
Kizlarrr bandajim açildi heyecanla acilmasini bekledim once derin bir nefes aldim cok sikiydi cunku sonra aynada baktim tam istedigim gibiydi cok hosuma gitti çoook begendim cenk bey kesinlikle isini mükemmel yapan bir hekim cenk beyin ellerine saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?