- 18 Aralık 2010
- 94
- 0
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
slm.bende yazz24+4 kullanıyorum ama malesef devlet karşılamıyor arkadaşlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya arkadaşlar ben bu ilaçta 1 kutuyu bitirdim hala hasta olmadım çok tedirginim bundan once 4 ay yasmin içtim bunun yan etkisi daha az diye buna geçtim neden regl olmadım anlamıyorum çokda düzenli kullanıyorum inş korktuğum başıma gelmez (( bi fikri olan var mı neden olmadım 2. kutuya başlamalımıyım bilmiyorum cunku bu kutu tamamen bitti
seninki hangi kurum ? sağlık güvencen yani
Bizimde sgkeski sisteme göre emekli sandığı çalışan yeni sistemde sgk ya bağlı oluyoruz ama ilacı doktor verirken bu ilaçları devlet karşılamıyor demişti ki eczane de bunu doğruladı.
Kızlar bişi sormak isitoyrum ben bu ay yaza yeni basladım baz arkadaslar 1 ay ektradan korunmak gerekiyomus öyleyazmıslar kafam karıstı şimdi hapında etkileride var bas agrısı mide bulantısı gibi daha önce baska bir dogum kontrol hapı kullanıyodum böyle bişi yoktu burdan yeni ögrendim hapı bosunamı içiyorum gibi hissetim ilk ay beni korumıcaksa neden içeyim ..Sizce hamile falan kalmam değil mi bide ikizlerim var olursa mahfolurum
yaz kullanmaya başladım. daha ilk kutudayım. ama ilaç aşırı mide bulantısı yapıyo. 2 kutuya başlayana kadar geçer mi yoksa hep sürecek mi böyle
Bu hapı bana doktorum yumurtalık kisti tedavisi için verdi.Ancak regl olmamaya başladım.Bu da onun en sık belirtisiymiş.Hapı hiç ara vermeden kullanıyorsunuz ve hiç regl olmuyorsunuz.Yaklaşık 8 ay kullandım ancak bu regl olmama durumu beni rahatsız ettiği için bıraktım.Ayrıca migren atakları geçirmemde sebeb oldu.İlacı bırakalı yaklaşık 1 ay oldu ve şimdiye kadar hiç migren atağı yaşamadım