Evet, onunda iki çocuğu varYazmasin ne kaybedersiniz ki ya başkasını buldu yada açıklamaya tenezzül bile etmedi değmez yani. Siz boşandıniz sanırım
Urfali kürt olmasinin konuyla tam olarak alakasi ne? 40 yas demeseydiniz konuya bakinca ergen derdim. Yazmazsa yazmasin dert ne ki?Adam kızımın okulunda çalışıyor bu arada yurtdışında yaşıyoruz. Hep yazardı hatta bazen yazıp silerdi whatsappdan çaldırırdı vs vs, en son iki hafta önce gece konuştuk normal iyi geceler dedik o gün bugündür yazmıyor. Okulda gördükçe uzaktan el sallıyor selam veriyor. Hatta fazlasıyla yılışıktı, her konuşmamızda özledin mi beni diye soruyordu, yani ne olmuş olabilir bende yazamıyorum sormaya çekiniyorum. Yaşı 40larda bu arada, urfalı kürt
Evlidir.Resmi nikahlı bile olmasa kesin imam nikahlı eşi vardır yurt dışında değilse bile Türkiye de eşi felan vardır ben size söyleyeyimAdam kızımın okulunda çalışıyor bu arada yurtdışında yaşıyoruz. Hep yazardı hatta bazen yazıp silerdi whatsappdan çaldırırdı vs vs, en son iki hafta önce gece konuştuk normal iyi geceler dedik o gün bugündür yazmıyor. Okulda gördükçe uzaktan el sallıyor selam veriyor. Hatta fazlasıyla yılışıktı, her konuşmamızda özledin mi beni diye soruyordu, yani ne olmuş olabilir bende yazamıyorum sormaya çekiniyorum. Yaşı 40larda bu arada, urfalı kürt
Evet var imam nikahlıEvlidir.Resmi nikahlı bile olmasa kesin imam nikahlı eşi vardır yurt dışında değilse bile Türkiye de eşi felan vardır ben size söyleyeyim
Sevgili değil flört diyelimSevgili misiniz? Aranızdaki şey nedir ona göre yorum yapalım
Eeee daha ne olsun istiyorsunuzEvet var imam nikahlı
Eeee sizin derdiniz ne ozaman yuh yaniEvet var imam nikahlı
Milletin kocasina asilmayin ya. Bide karisi da urfaliusa varya Allah muhafaza bir duyar ogrenirse seni gelir oralarda bulur vize pasaport hak getire. Kibarcasini soyleyeyim yirtar seni ozellikle kendi sınır dışı ettiririrEvet var imam nikahlı
Ben burda doğdum büyüdüm kendisi urfalı değil Türkiye’den değil zatenMilletin kocasina asilmayin ya. Bide karisi da urfaliusa varya Allah muhafaza bir duyar ogrenirse seni gelir oralarda bulur vize pasaport hak getire. Kibarcasini soyleyeyim yirtar seni ozellikle kendi sınır dışı ettiririr
Pardon burda doğdum büyüdümSen git yurtdısına cocugunla sonra kendine imam nikahlı urfalı kıro bulbazı insanlar kendi kaderini kendi yaratıyor cidden
Ben asılmadım, tam olarak kendisi asıldıMilletin kocasina asilmayin ya. Bide karisi da urfaliusa varya Allah muhafaza bir duyar ogrenirse seni gelir oralarda bulur vize pasaport hak getire. Kibarcasini soyleyeyim yirtar seni ozellikle kendi sınır dışı ettiririr
Ay bir de internetten mi buldunBen burda doğdum büyüdüm kendisi urfalı değil Türkiye’den değil zaten
Çoluk çocuk sahibi koskocaman kadınsınız.Hayatında ki kadına nikah kıymamış belki de çocuklarının annesi o kadın böyle adamla flörtleşiyorsunuz bir de utanmadan mesaj atmıyor aramıyor sormuyor diye dertleniyorsunuz bu mu yaniPardon burda doğdum büyüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?