Yazmıyor

pelin90

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
9
-5
1
33
Adam kızımın okulunda çalışıyor bu arada yurtdışında yaşıyoruz. Hep yazardı hatta bazen yazıp silerdi whatsappdan çaldırırdı vs vs, en son iki hafta önce gece konuştuk normal iyi geceler dedik o gün bugündür yazmıyor. Okulda gördükçe uzaktan el sallıyor selam veriyor. Hatta fazlasıyla yılışıktı, her konuşmamızda özledin mi beni diye soruyordu, yani ne olmuş olabilir bende yazamıyorum sormaya çekiniyorum. Yaşı 40larda bu arada, urfalı kürt

Yazmasin ne kaybedersiniz ki ya başkasını buldu yada açıklamaya tenezzül bile etmedi değmez yani. Siz boşandıniz sanırım

Urfali kürt olmasinin konuyla tam olarak alakasi ne? 40 yas demeseydiniz konuya bakinca ergen derdim. Yazmazsa yazmasin dert ne ki?

Uuyumlu olmadığınaza veyahut baska bir sorun vardır kibarca yol vermiş size

Evlidir.Resmi nikahlı bile olmasa kesin imam nikahlı eşi vardır yurt dışında değilse bile Türkiye de eşi felan vardır ben size söyleyeyim

Evet var imam nikahlı
Milletin kocasina asilmayin ya. Bide karisi da urfaliusa varya Allah muhafaza bir duyar ogrenirse seni gelir oralarda bulur vize pasaport hak getire. Kibarcasini soyleyeyim yirtar seni ozellikle kendi sınır dışı ettiririr

Milletin kocasina asilmayin ya. Bide karisi da urfaliusa varya Allah muhafaza bir duyar ogrenirse seni gelir oralarda bulur vize pasaport hak getire. Kibarcasini soyleyeyim yirtar seni ozellikle kendi sınır dışı ettiririr
Ben burda doğdum büyüdüm kendisi urfalı değil Türkiye’den değil zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…