- 18 Şubat 2018
- 12.327
- En iyi cevaplar
- 2
- 55.376
- 598
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızımın okulunda çalışıyor yazmış ilk mesajındaAy bir de internetten mi buldun
İmam nikahlı karısı urfalı değil, yazdım ya yukarıda okulda çalışıyor kızımınAy bir de internetten mi buldun
Evet var imam nikahlı
Kürt olmasının konuyla alakası ne ?
Kadın burda zaten adamın umurunda değilkiz teee uzak ellerde flort etmeye baskasiyla evli urfali kürt adam mi buldun?
vizyonuna hayran kaldim.
birak elin kocasini. imam nikahi diye kucumsedigin kadin hala onu bekliyordur para biriktirip gelecek ev yapacak falan diye. bu yaz gitsin üçüncüye de hamile birakir. sen daha adamdan mesaj bekle
Sadece Kürt degil, Urfali Kürt. Erkeegiin hasi, errrkegin karesi, yuruyen testesteron, isterse 4 tane imam nikahli es alabilir.Kürt olmasının konuyla alakası ne ?
Evet, adam yurtdisinda iman nikahli esi Turkiye'deymis. Bir tane de yurtdisinda mi oluversin demek isteniyor, vallahi bu bilgi bize neden verildi bilmiyorumKızımın okulunda çalışıyor yazmış ilk mesajında
e karisi umrunda degilken sen niye umrunda olasin ki?Kadın burda zaten adamın umurunda değil
Ay kiz imam nikali esi de mi orda, senin bu hikayede yerin ne o zaman?Evet, adam yurtdisinda iman nikahli esi Turkiye'deymis. Bir tane de yurtdisinda mi oluversin demek isteniyor, vallahi bu bilgi bize neden verildi bilmiyorum
İmam nikahlı karısı urfalı değil, yazdım ya yukarıda okulda çalışıyor kızımın
Kadın burda zaten adamın umurunda değil
İmam yada resmi nikahlı olan bir adam yazmıyor diye mi üzülüyorsunuz yani.Pes.Karısı yazsın size bence.Evet var imam nikahlı
İmam nikahı gibi küçük bir ayrıntıya takılmayan başka bir vizyoner flört bulmuştur kendine. Ama pes etmeyin. Gerekirse rakiplerinizle kapışın, kaybetmeyin bu cevheri.Sevgili değil flört diyelim
Asıldı diye imam nikahlı olan kişiyle flört mü etmen lazım? Pes gerçekten.Ben asılmadım, tam olarak kendisi asıldı