• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence herkes saygı duymalı orada kaç çift var illa sevilenler olacak bunun çetelesini tutmak kimseye düşmez
Sevişmeye de saygı duyarı yedik çok şükür. Kimse sizin sevişmenize saygı duymak zorunda değil. Canları isterse saygı gösterirler ki istememiş göstermemişler. Ben diğer gelinin yerinde olsam uygun bir zamanda uyarırdım sizi bu ev o şekilde sevişmeye uygun değil tatlım sesiniz duyuluyor diye. Başkası olsa belki arkanızdan konuşur bütün sülaleye dedikodunuzu yapardı. Ama sevişmeyi tercih ettiyseniz ve kendinizi kontrol edemiyorsanız (kontrol edilebilir bir şey evet) bu tepkilerden herhangi biriyle karşılaştığınızda da kocanıza gidip ağlamazsınız. En azından evlilik olgunluğuna erişmiş insanlar böyle yapar.

Çok gereksiz uzamış konu, muhtemel sonları da size denk gelmiş.
Niye utanıp ağlıyorsunuz ki, yaptığınız kötü bişey mi, eşiniz sonuçta ve ayrı odalardasınız.
Muhatap olmayın kendisiyle, cevap vermeyin artık görmezden gelin. Herkes herşeyin farkındaymış zaten.
Ben onlrın yanında ağlamadım odaya öımımca ağladım. Eşim sorunca da anlattım.

"Karım beni mutlu etmekten başka bir sey yapmadi" cümlesinin üstüne, kayınpederin: "Helal aslanim vur g*tüne👏🏻👏🏻" demesini beklerdim. Kurguda eksikler var.
Bu yorumu çocuğu uyuturken okumasaydım keşke :D

Eşiniz Marmara Denizi gibi mübarek, zabaha kadar mokoko hokoko sokoko...

Ben kücuk prensesin sağlık durumunu merak ettim aslında. Ilaç gibi geldi demissiniz ama zabaha kadar mokoko durumu sonrası platin meme yapmıştır.

Hayat sevince güzel bacım hoy hoy nay nay🤗

Son düzenleme:
Sevişmeye de saygı duyarı yedik çok şükür. Kimse sizin sevişmenize saygı duymak zorunda değil. Canları isterse saygı gösterirler ki istememiş göstermemişler. Ben diğer gelinin yerinde olsam uygun bir zamanda uyarırdım sizi bu ev o şekilde sevişmeye uygun değil tatlım sesiniz duyuluyor diye. Başkası olsa belki arkanızdan konuşur bütün sülaleye dedikodunuzu yapardı. Ama sevişmeyi tercih ettiyseniz ve kendinizi kontrol edemiyorsanız (kontrol edilebilir bir şey evet) bu tepkilerden herhangi biriyle karşılaştığınızda da kocanıza gidip ağlamazsınız. En azından evlilik olgunluğuna erişmiş insanlar böyle yapar.
Gayet kontrollüydü abartılacak bir şey yoktu yani

ikilem şu
ya başkasının evinde sevişmezsin, saygı duyarım
ya da sevişirim bu normal bir şey dersin ve sorulunca da ağlayıp eşinin kollarına atlayacak kadar utanmazsın.
ağlamak falan nedir yani?
kocacım bana böyle böyle dedi şuna bir şey der misin gibi
of neyse

Zaten fake olan taraf bu. "Vuuu bunu nasil büyüklerin yaninda söylersin?? Du duuuuuuuuuuuuuuu ben saglam bir kriz çikartayimda, tüm mahale duysun sekis yaptigimiziiii.. hatta duu duuuuuuuuuuu.. mahale ne ki.. Farkli mahalede farkli otellerde duysunlaaaar. Sekisss özgürlüktüüür..Hemide sabahaaa kadaaaaar"

Hahahahaha

erkek kuzenin karısının tüm sevişme puantajını da sülalenin önüne sermesi de ayrı.
hayır tüm bu olay sonrası zaten evli kalmaları çok da mümkün değilmiş.

Zaten fake olan taraf bu. "Vuuu bunu nasil büyüklerin yaninda söylersin?? Du duuuuuuuuuuuuuuu ben saglam bir kriz çikartayimda, tüm mahale duysun sekis yaptigimiziiii.. hatta duu duuuuuuuuuuu.. mahale ne ki.. Farkli mahalede farkli otellerde duysunlaaaar. Sekisss özgürlüktüüür..Hemide sabahaaa kadaaaaar"

Hahahahaha

timsah göz yaşları resmen.

Ben diğer gelinin yerinde olsam uygun bir zamanda uyarırdım sizi bu ev o şekilde sevişmeye uygun değil tatlım sesiniz duyuluyor diye. Başkası olsa belki arkanızdan konuşur bütün sülaleye dedikodunuzu yapardı.
Bir baskasi da duvara vurup Çin ordusunu mu istiyorsun be kadin yeter diye bagirabilir.
Konuyu okudugumdan beri bu var aklımda.

Gayet kontrollüydü abartılacak bir şey yoktu yani
Diğer odalar sesinizi duyduğuna göre kontrollü değilmiş. Nasıl kontrollü olunur burdan mı öğretelim? Her sevişme hard, aşırı hareketli olmak zorunda değil. Sakin sakin, az hareketle, soft bir şekilde çıt çıkarmadan da sevişilebiliyor. Kesin bilgi, yayalım.

Peki teyze oğlunun: "Sen de başkalarıyla ilgileneceğine benimle ilgilenseydin" demesi...

Performans sorununu herkesin içinde bu kadar açık etmesine gerek var mı? Hangi erkek yapar bunu?
Bixe dediğine göre kendinde bir sorun yok kız kaçınıyormuş hep. Çok uzun zamandır. Hatta aldatılıyor muyum diye düşündüğü olmuş

Ortada kıskanılacak bir durum yok. Çocuğumuz olmayacak muhtemelen. Kimsenin bizi kıskandığını sanmıyorum. Eşi knser tedavisi görmüş biriyim tüm aile de bunu bilşyor. Herkes sağlığına şükretsin. Ben çok kıskanıyorum asıl herkesin imza kısmında hamilelik haftalarını gördükçe. Yeter artık yazmayın gerçekten bu forum eskiden böyle değildi.
E sen düzgünce bunlari yazsana asıl ne diye sabaha kadar otelde sevismenizin detayini veriosun ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back