• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi etmiş kendi bulmuş.
Kıskançlıktan zıvanadan çıkmış.
Ne kadar terbiyesiz biriymiş.
Allah korusun böylelerinden.
Sizin oradaki ortamınızı bozmak istemiş.
Kendisinde olmayan, sizde ama olan çok şey var demek ki.
Kimse böyle bir şeye cürret edemezdi.
Dediğiniz gibi ses çok rahatsz ediyorsa, size deseydi.
Hiç vicdan falan yapmayın, bir daha da asla muhatap olmayın.

Kızlar nerede başlasam bilmiyorum.
Yeni evli sayılırız, evli olarak geçirdiğimiz ilk yaz. Eşimin ailesinin durumları ve aile bağları iyidir, Teyzesinin egede bir tatil bölgesinde müstakil havuzlu 3 katlı bir yazlığı var, 7 odalı 3 banyolu oldukça güzel bir yer. Eşimin annesi, büyük tryze ve küçük teyze (ev sahibi) oradaydı, bizi de çağırdılar.
Eşimin 2 tane evli erkek kuzeni(biri büyük teyzenin diğeri küçül teyzesinin oğlu) dahil biz de 3 genç çift gittik. Aramız iyiydi bir sorun yoktu. Hepimize ayrı odalar verildi çift olarak.
Biz normalde kendi evimizde neredeyse her gün birliktelik yaşıyorduk, oradayken eşim başlarda ailesinden çekindiği için 3-4 gün beraber olmadık, güzel zaman geçiriyorduk. Dediğim gibi eşimin ailesi rahattır, kıyafet, yeme içme hiç sorun olmaz. kayınvalidem şarap vs içiyor kendi eşiyle, meyveler yüzmeler derken gerçekten de keyifli bir tatil oluyordu. Bazen biz gençler olarak ayrıca dışarı çıkıp takılıyorduk. Biraz uzun oldu ama genel olarak ortamı özetlemek istedim.
Eski konumu okuyanlar bilir eşim testis kanseri geçirdi biz sevgiliyken. Ama çok şükür atlattı. Bu durum cinsel hayatımızı etkilemedi aksine gayet iyi. Özellikle gururu kırılmasın diye eşimi hiç geri çevirmedim bu zamana kadar. Yazlıktaki 5. Günümüzde eşim artık dayanamadığını beni çok özlediğini söyledi. Benim için zaten ailesinin olmadı sorun değildi zaten ayrı odamızdaydık ve ben de çok özlemiştim. O gece birlikte olduk.
Olay tam da burada kopuyor.
Ben ertesi sabah kaktım tabi keyfim yerinde, aşağı indim mutfak salon birleşik. Büyük teyze ve eşi oturuyor. Onlara da bir sabah kahvesi yaptım. Kahvaltı hazırlayayım kalkmışken dedim, masayı donattım. O sırads uyuyordu evin geneli. Sonra küçük teyzenin gelini geldi. Bizim yan odamızda kalıyorlar. Oo günaydın erken kalkmışsın dedi. Ben de günaydın dedim. Büyük teyzemizin ve eniştenin yanında bana, ben bugün uyanamazsın diye düşünmüştüm dedi güldü. Ben hala anlamadım neden ki falan diyorum saf saf. Biz pek uyuyamadık da sayenizde dedi.
Kızlar başımdan aşağı kaynar sular döküldü o kadar utandım ki büyüklerin yanında diyor bi de bunu. Rahatsız olduysa yine kenara çekip beni uyarabilirdi ama herkesin içinde çok kötü oldum. Kusura bakmayın dedim yukarı odaya çıktım, eşime anlattım. Ağlıyordum çok kötü. Eşim de kuzeninin yanına gitmiş hemen, senin karın böyle böyle yapmış diye, biraz da bağırdığını duydum bu ne demek oluyor falan dedi. Kuzen de çok sinirlendi ve aşağıya eşinin yanına indi bağırmaya başladı. Sen insanların hayatına karışmamayı ne zaman öğreniceksin dedi. Sonra kız da çirkinleşti iyice, bize siz aile terbiyesi almamışsınız, saygısızlar, mecbur muyuz sizi dinlemeye diye bağırdı. Ben şok içindeydim hiç konuşmadım kızlar. Eşim de karım beni mutlu etmekten başka bir şey yapmadı, kimsenin kalbini kırmadı asıl senin yaptığın saygısızlık dedi. Sonra bana hadi gidiyoruz dedi. O ara kaynanamlr da bağırışlara aşağı indi herkes toplandı. Kuzen de çok sinirliydi kızın kolundan tuttu, sen de başkalarıyla bu kadar ilgileneceğine benimle ilgilenseydin böyle olmazdık dedi.
Kızlar biz çıktık sonra valizlerimizi de alıp. Eşim beni bir otele götürdü. O gece ortak kaldık. Sabaha kadar birlikte olduk acısını çıkarmak için. Sonrasında kuzeni eşimi arayıp çok özür diledi bir akşam yalnız buluşmak istedi dertleşmek için. Eşim bana sordu, tanam dedim. Ertesi gece buluştuk, alkol vs aldık. Kuzeni döküldü, meğer araları çok kötüymüş. Neredeyse her şey bitmiş. O gece de kavga etmişler. Kız, bizim kuzeni sürekli reddediyormuş. O gün kopuş noktası olmuş. Baya dertleşti bizimle eşimin kuzeni. Boşanmak istediğini söyledi. Belki bu tatil iyi olur diye düşünmüşler ama kız şu an ailesinin evine dönmüş. Kaynanam bizi arayıp özür diledi geri çağırdı. Ertesi gün kuzen tek, biz de eşimle 3ümiz geri döndük ama kimsenin yüzüne bakmıyordum. 1-2 böyle geçti. Sonra ben de alıştım sanırım. Normale döndü. O kızın kayınvalidesi olan teyzemiz de özür diledi benden. 5 gün daha kalıp evimize döndük kızlar. Bu konu bir daha hiç açılmadı.
Şimdi kuzen ile o kız boşanma aşamasında ve kız bana dün gece mesaj attı. Senin yüzünden yuvam dağılıyor mutlu musun yaptıklarından vs diyor. Kızlar ben ne demekiyim çok üzgünüm, sanki ben sebep olmuş gibi hissediyorum. Eşime söylemeli miyim bunu?
Sizin yüzünüzden boşanmıyorlar, canınızı sıkmasın izin vermeyin. O kadına cevap da vermeyin. Mesajı da Eşinize gösterin, kuzenine soylesin.

Sabaha kadar sevişip acısını çıkardıysanız sorun yok. İnşallah oteldekiler uyuyabilmiştir 😂

Abi aile evinde usturuplu sevişemiyorsanız bi zahmet sevişmeyiverin. Ölmezsiniz bi hafta 10 gün sevişmezseniz. Biz denedik ölmedik. Böylece saçma sapan insanların tacizlerine maruz kalmazsınız.
Bu kadar göstere göstere yaşarsan kıskanan da olur, rahatsız olan da olur.😂 Ay ayıp mayıp bilmem ben, kadını sokakta kıtır kıtır doğrasalar dönüp bakmazlar, iki ses duyunca wowowowo.

Kendi etmiş kendi bulmuş.
Kıskançlıktan zıvanadan çıkmış.
Ne kadar terbiyesiz biriymiş.
Allah korusun böylelerinden.
Sizin oradaki ortamınızı bozmak istemiş.
Kendisinde olmayan, sizde ama olan çok şey var demek ki.
Kimse böyle bir şeye cürret edemezdi.
Dediğiniz gibi ses çok rahatsz ediyorsa, size deseydi.
Hiç vicdan falan yapmayın, bir daha da asla muhatap olmayın.
Aslında kendinde de var yani, eşini reddeden kendisiymiş. Bilmiyorum daha özel sorunlarını ana bize anlatılan bu

Ortada kıskanılacak bir durum yok. Çocuğumuz olmayacak muhtemelen. Kimsenin bizi kıskandığını sanmıyorum. Eşi knser tedavisi görmüş biriyim tüm aile de bunu bilşyor. Herkes sağlığına şükretsin. Ben çok kıskanıyorum asıl herkesin imza kısmında hamilelik haftalarını gördükçe. Yeter artık yazmayın gerçekten bu forum eskiden böyle değildi.

Eğer iki testis de alınmadıysa tamamen çocuk sahibi olabilirsiniz. İnsan vücudu çok sağlam. Bir tanıdığım yumurtalık kanserinden tek yumurtalığı alındı, diğeri hasarlandı, kemoterapi gördü. Çocuk olma ihtimali artık çok zor dedilerdi. 5 yıl sonra kendiliğinden hamile kalıp doğurdu.

Çocuk istiyorsanız isterseniz bir tüp bebek merkezine gidin. Çıkışta hiç sperm olmasa da tese ameliyatıyla sperm bulunabiliyor. Ben de 3.tüp bebek denemesiyle hamile kalabildim. İnşallah siz de istediğiniz zaman kalırsınız.

Bu kadar göstere göstere yaşarsan kıskanan da olur, rahatsız olan da olur.😂 Ay ayıp mayıp bilmem ben, kadını sokakta kıtır kıtır doğrasalar dönüp bakmazlar, iki ses duyunca wowowowo.
Yok katip evlendikten sonra bana bişeyler oldu 😂 sevgilimin annesi salonda gün yaparken odada sevişen ben şimdi evde arkadaşlarımız da olsa odaklanıp da sevişemiyorum. Hele ki anne baba akraba olacak bi evde mümkün değil.

Eşim de karım beni mutlu etmekten başka bir şey yapmadı,
Hahaha
Kuzen de çok sinirliydi kızın kolundan tuttu, sen de başkalarıyla bu kadar ilgileneceğine benimle ilgilenseydin böyle olmazdık dedi.
Hahahaha
Kızlar biz çıktık sonra valizlerimizi de alıp. Eşim beni bir otele götürdü. O gece ortak kaldık. Sabaha kadar birlikte olduk acısını çıkarmak için.
AGSHAGHSGSHSHSHSH

Zabaha kadar seviştiniz demek.
Hepiniz elinize yüzünüze bulaşırmışsınız konuyu.
Birşey diyecekseniz siz deseydiniz kuzen eşine.

Kuzen ise tam bir ayarsız.
Ne olursa olsun eşiyle özelini ortaya atmak adamlığa sığmaz .
Bu olaydan sonra aile yanına dönmekte müthiş bir çözüm.
Eşinize mesajı muhakkak gösterin olay büyütmekte üzerinize yok karı koca olarak.

Eğer iki testis de alınmadıysa tamamen çocuk sahibi olabilirsiniz. İnsan vücudu çok sağlam. Bir tanıdığım yumurtalık kanserinden tek yumurtalığı alındı, diğeri hasarlandı, kemoterapi gördü. Çocuk olma ihtimali artık çok zor dedilerdi. 5 yıl sonra kendiliğinden hamile kalıp doğurdu.

Çocuk istiyorsanız isterseniz bir tüp bebek merkezine gidin. Çıkışta hiç sperm olmasa da tese ameliyatıyla sperm bulunabiliyor. Ben de 3.tüp bebek denemesiyle hamile kalabildim. İnşallah siz de istediğiniz zaman kalırsınız.
Tek testisi alındı ama azospermi şu an . 6 ay içinde düzelebilir sperm değerleri dendi ama düzelmedi. Kemoterapi sağlıklı hücreleri de etkiliyor. Ameliyattan önce soerm dondurttuk onlar ile tüp bebek deneyeceğiz ama 4 hakkımız varmış yani o kadar sperm çıkmış. Bakalım nasip. İnşallah ben de eklerim ilerde bebişimin tahmini doşum tarihini :) allah size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

"Karım beni mutlu etmekten başka bir sey yapmadi" cümlesinin üstüne kayınpederin "helal aslanim vur g*tüne👏🏻👏🏻" demesini beklerdim. Kurguda eksikler var.
Karim beni mutlu etti demis, ben gelinin yerinde olsam sen karini mutlu edemedin mi diye uste çıkar rezilligi katmerlerdim ahshhs öyle sahneye boyle aksiyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back