• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok katip evlendikten sonra bana bişeyler oldu 😂 sevgilimin annesi salonda gün yaparken odada sevişen ben şimdi evde arkadaşlarımız da olsa odaklanıp da sevişemiyorum. Hele ki anne baba akraba olacak bi evde mümkün değil.

ikilem şu
ya başkasının evinde sevişmezsin, saygı duyarım
ya da sevişirim bu normal bir şey dersin ve sorulunca da ağlayıp eşinin kollarına atlayacak kadar utanmazsın.
ağlamak falan nedir yani?
kocacım bana böyle böyle dedi şuna bir şey der misin gibi
of neyse

Özlersin, misafir oldugun evde sevisirsin de okey.
Lakin nasil başkalarının duyacağı şekilde oluyor bu.. Aklim hic bir zaman almayacak.

Neyse cok eleştirmeyeyim.
Kıskanç diyecekler simdi.
Kıskanmamak elde mi bre vicdansızlar!
Kadının yuvasını da yikmissiniz zaten!

Yok katip evlendikten sonra bana bişeyler oldu 😂 sevgilimin annesi salonda gün yaparken odada sevişen ben şimdi evde arkadaşlarımız da olsa odaklanıp da sevişemiyorum. Hele ki anne baba akraba olacak bi evde mümkün değil.
Bence herkes saygı duymalı orada kaç çift var illa sevilenler olacak bunun çetelesini tutmak kimseye düşmez

Karim beni mutlu etti demis, ben gelinin yerinde olsam sen karini mutlu edemedin mi diye uste çıkar rezilligi katmerlerdim ahshhs öyle sahneye boyle aksiyon
Off hayal ettim bu diyaloglari ve tüm hücrelerimle cringe oldum😶

ikilem şu
ya başkasının evinde sevişmezsin, saygı duyarım
ya da sevişirim bu normal bir şey dersin ve sorulunca da ağlayıp eşinin kollarına atlayacak kadar utanmazsın.
ağlamak falan nedir yani?
kocacım bana böyle böyle dedi şuna bir şey der misin gibi
of neyse
24 yaşında bebe daha. Dik durup kendini savunacak ya da umursamayıp geçebilecek olgunlukta değil. Bundan üç ay önce biri laf söyleyince annesine koşup ağlıyordu şimdi kocişine koşup ağlıyor.

Off hayal ettim bu diyaloglari ve tüm hücrelerimle cringe oldum😶
Olayin tamami cringe.

Sesin duyulup utandıysan konuyu kapatirsin. Aile boyu rezillik cikarip ortaligi birbirine katmazsin yani :D
Bir de otelde acısını çıkarmışlar ahsh iyi bir de resepsiyondan telefon gelmemiş "ablacim kocani mutlu ediyorsun da yan odadakiler rahatsizmis, yeter bu kadar mutluluk" diye :D

Ne diyebilirim ki en azından nezaketiniz adına teşekkür ederim
Ya çok kibar bir insansın. Ben fake olmadığına inandım eski mesajlarına bakınca. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğiniz olur eşinle. Yazılanlara alınma kızma. Yazım dilin gerçekten çok eğlenceli o yüzden goygoy oldu ☺️

Herkesin bu konunun fake oldugunu anlar diye düsünmüstüm, ama degil.

Neyse, senaryo güzel. Özelikle adamin "basklar ile ilgilenecegine, benimle ilgilenseydin" demesi muhtesem oldu. Bundan bilmem kaç bölümlük yazlik dizisi çikar valla.
Bir de şey var "karım beni mutlu etmekten başka birşey yapmadı" kısmı. Onemli

Hiç de alttan değil bence gayet üstten üstten
Yoo gayet alttan. Kalkip size ne sevistiniz karsim yeter Çin ordusunu mu istiyorsun dememis. Alttan alttan laf sokmus.
Olayi 75 kuruş farkla buyuk boy rezalet yapan sizin tavriniz.

Çok gereksiz uzamış konu, muhtemel sonları da size denk gelmiş.
Niye utanıp ağlıyorsunuz ki, yaptığınız kötü bişey mi, eşiniz sonuçta ve ayrı odalardasınız.
Muhatap olmayın kendisiyle, cevap vermeyin artık görmezden gelin. Herkes herşeyin farkındaymış zaten.

En çok ben sevişiyorum konusu olmuş bu :KK8:
Alkolün ve seksin su gibi aktığı bir gecenin sabahında evde savaş çıkıyor. Ağlayarak kaçıyor olay mahalinden. Sonra gözyaşlarını silip, titreyip kendine geliyor ve tekrar kaldığı yerden devam hem de misliyle acısını çıkararak ahajahsjshsj :rolleyes:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back