How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben eşimin o sözünden mnce ağladım. Evet o söz de hoşuma gitti. İnşallah herkese duymak nasip olur eşinden
Ya sesli güldüm ben gidiyorum inanılmaz bir insansın. Size de nasip olsunu da okuduk ya tamamdır tam bir pembiş gelin 😂 güzel tencere kapak olmuşsunuz eşinle mutluluklar.

öfff çok iğrenç. düşünsene eşin oturuyor kuzeniyle ve sizin cinsel yaşantınızı ayrıntılarıyla anlatıyor. O da ahlanıp vahlanıyor karısına sarıyor sen neden onun karısı gibi beni mutlu etmiyorsun. versen ne olur zaten toprak olacak diye konuşuyor 🤢
Bu kadar rahatlik anca Amerikan dizilerinde olur 🙄

Tamam kadın patavatsiz ama sizde başkalarının evinde ses çıkaracak kadar çığrından çıkmayın ya gerçekten utanç verici .kimse sizin ahh vahhlarınızı duymak zorunda degil

Canım ben bu olayda kimseye kötü bir söz söylemedim kimsenin de kalbini kırmadım. Aksine kahvaltılarına kadar hazırladım. Eşimle tabiki paylşaşıcam böyle bir olayı o sesleri tek başıma çıkarmadım nihayetine
Valla uzgunum ama şu pozlarinizi burada kimse yemez. Esiniz ne kadar iyi niyetli bir poncik oldugunuzu dusunuyor olabilir ama bence gayet sinsisiniz.

Esinizle paylasmak demek kadina gık demeyip gidip esinize aglanmak demek degil.
Kadina cevabını verir, eşinize de boyle boyle oldu ben konuyu kapattim haberin olsun, sen bil ama konuyu acma dersiniz biter gider.
Ama isinize gelmez tabii.

Tamam kadın patavatsiz ama sizde başkalarının evinde ses çıkaracak kadar çığrından çıkmayın ya gerçekten utanç verici .kimse sizin ahh vahhlarınızı duymak zorunda degil
Ahh vahh filan yok ortada olsa olsa oh olurdu :D ama o da olmadı kontrollüydüm yani gelinimiz biraz abartıyor bence

Valla uzgunum ama şu pozlarinizi burada kimse yemez. Esiniz ne kadar iyi niyetli bir poncik oldugunuzu dusunuyor olabilir ama bence gayet sinsisiniz.

Esinizle paylasmak demek kadina gık demeyip gidip esinize aglanmak demek degil.
Kadina cevabını verir, eşinize de boyle boyle oldu ben konuyu kapattim haberin olsun, sen bil ama konuyu acma dersiniz biter gider.
Ama isinize gelmez tabii.
Ben o kişiyle neden muhattap okayımm eşi icabına baksın.

Cevap vermekle kavga etmek arasindaki ayrimi biliyorsunuz degil mi?
Yani kiza dönüp cevap verip yolunuza gitseniz yeterdi, saç baş dalin demiyor kimse zaten :KK70:

Bence hiç cevap vermemeliydi. Koşarak kocasının yanına gidip bir daha sevişmeliydi. Öfke patlamasıyla ohoo ne biçim mutlu olurdu adam. Acısını çıkarmak dediğin böyle olursadfghj

Ben eşimin o sözünden mnce ağladım. Evet o söz de hoşuma gitti. İnşallah herkese duymak nasip olur eşinden
Utanmadınız yani bu kadar dallanıp budaklanmasından ve herkesin içinde geyşa yerine konmaktan. O zaman kuzen eşinin ilk söylediği söze niye içerlediniz hiç anlamadım. Bu konuya yazmayım, fake kokusu alıyorum diyordum ama var böyleleri malesef. Çocukları yüzünden kavga eden anne babalar ne kadat komşkse bu durum da bir o kadar rezil geldi bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back