- 19 Mayıs 2020
- 46.599
- 208.857
- 548
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
Libido malzemesi de olduk, hayret bir şey.resmen kadına malzeme veriyoruz. Kocasına mesajları okutup sabaha kadar sevişecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Libido malzemesi de olduk, hayret bir şey.resmen kadına malzeme veriyoruz. Kocasına mesajları okutup sabaha kadar sevişecek
Ya sesli güldüm ben gidiyorum inanılmaz bir insansın. Size de nasip olsunu da okuduk ya tamamdır tam bir pembiş gelin güzel tencere kapak olmuşsunuz eşinle mutluluklar.Ben eşimin o sözünden mnce ağladım. Evet o söz de hoşuma gitti. İnşallah herkese duymak nasip olur eşinden
İyi olmuş olay örgüsü açısındsn önemliydiBen eşimin o sözünden mnce ağladım. Evet o söz de hoşuma gitti. İnşallah herkese duymak nasip olur eşinden
İyi olduğunu sanıyorsun yani su andjkfkf peki cnmEderim de neden edip de kötü olayım ?
Bu kadar rahatlik anca Amerikan dizilerinde oluröfff çok iğrenç. düşünsene eşin oturuyor kuzeniyle ve sizin cinsel yaşantınızı ayrıntılarıyla anlatıyor. O da ahlanıp vahlanıyor karısına sarıyor sen neden onun karısı gibi beni mutlu etmiyorsun. versen ne olur zaten toprak olacak diye konuşuyor
Yok yaa ben abarttım. İnşallah bu cümleleri kurmamıştın inşallahOha bu cümleler mi geçmiş
Hayır yazar uyduruyor şu an hayal gücüyle
Evet gayet iyiyiz yani, herkes özür diledi beni davet etti beraber 5 gün daha tatil yaptık. Daha ne beklşyorsunuzİyi olduğunu sanıyorsun yani su andjkfkf peki cnm
kulağına mı fısıldarsınız mesajları. Allah'ın adını verdim benim adımı söylemeAhahaha mesajları okutmam merak etmeyin
Valla uzgunum ama şu pozlarinizi burada kimse yemez. Esiniz ne kadar iyi niyetli bir poncik oldugunuzu dusunuyor olabilir ama bence gayet sinsisiniz.Canım ben bu olayda kimseye kötü bir söz söylemedim kimsenin de kalbini kırmadım. Aksine kahvaltılarına kadar hazırladım. Eşimle tabiki paylşaşıcam böyle bir olayı o sesleri tek başıma çıkarmadım nihayetine
Evde Uhud okçuları eksikmiş bacım, nesi yalnız bununNispet için değil ya rahat rahat yalnız kalmışken 5 günün acısını çıkardık bu kadar yani. Neyin nispeti
Ahh vahh filan yok ortada olsa olsa oh olurdu ama o da olmadı kontrollüydüm yani gelinimiz biraz abartıyor benceTamam kadın patavatsiz ama sizde başkalarının evinde ses çıkaracak kadar çığrından çıkmayın ya gerçekten utanç verici .kimse sizin ahh vahhlarınızı duymak zorunda degil
Evet abartarak yazdım ama böyle bir muhabbet geçti aralarında bunu siz yazdınızHayır yazar uyduruyor şu an hayal gücüyle
Ben o kişiyle neden muhattap okayımm eşi icabına baksın.Valla uzgunum ama şu pozlarinizi burada kimse yemez. Esiniz ne kadar iyi niyetli bir poncik oldugunuzu dusunuyor olabilir ama bence gayet sinsisiniz.
Esinizle paylasmak demek kadina gık demeyip gidip esinize aglanmak demek degil.
Kadina cevabını verir, eşinize de boyle boyle oldu ben konuyu kapattim haberin olsun, sen bil ama konuyu acma dersiniz biter gider.
Ama isinize gelmez tabii.
tam cümlesi bu astroOha bu cümleler mi geçmiş
Siz eşlerinizin erkekler arasında böyle muhabbetler yapmadıpını. I sanıyorsunuz? Evet hanımlar konışuyorlar yapıyorlar malesef. Onlr kuzen. Kardeş gibiler. Her şeylerini biliyorlar.
Cevap vermekle kavga etmek arasindaki ayrimi biliyorsunuz degil mi?
Yani kiza dönüp cevap verip yolunuza gitseniz yeterdi, saç baş dalin demiyor kimse zaten
Hayır ertesi gün otelde kalışımızdan bahsediyorummEvde Uhud okçuları eksikmiş bacım, nesi yalnız bunun
Utanmadınız yani bu kadar dallanıp budaklanmasından ve herkesin içinde geyşa yerine konmaktan. O zaman kuzen eşinin ilk söylediği söze niye içerlediniz hiç anlamadım. Bu konuya yazmayım, fake kokusu alıyorum diyordum ama var böyleleri malesef. Çocukları yüzünden kavga eden anne babalar ne kadat komşkse bu durum da bir o kadar rezil geldi banaBen eşimin o sözünden mnce ağladım. Evet o söz de hoşuma gitti. İnşallah herkese duymak nasip olur eşinden