• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada kız benden 4 yaş büyük. Böyle şeyleri daha iyi bilmeli ben yeni evliyim. Hiç pişman değilim dikkat etseymiş konuşmalarına. Eşim benim arkamda olunca işler ters gitti tabi pnun için
Ohh hem seks yapıyor hem eşi arkasında ohh canına değsin kız
Var mı böyle eşi arkasında olan helal olsunnnn
gerçek yüzünüzü ahanda çıkarırlar meydana sizinn

böyle şeyleri daha iyi bilmeli derken ulu orta konuşamaması gerektiğini mi?Sen 15 yaşında mı evlendin, hiç sosyal medya falan kullanıp kalabalık ortamda özel hayatın bile olsa dikkat edilmesi gerektiğini hiç mi öğrenemedin ?
Evet ulu orta konuşmaması gerektiğini. Ben özel hayatıma dikkat ediyorum. Gidip salonda sevişmedik yani yatak odamızdaydık.

Kusura bakmayın ama sevdirseymiş kendini? Kocasının gönlünü hoş tutsaymış da kocası onu korurdu belki? Ona yok buna yok. Sonra suçlusu benim. Kendi ilişkisi sorunluysa napabilirim ben mi öğreticem?
Büyük konuşmayın daha yeni evlisiniz ne göreceğiniz belli değil. Ayrıca herkes kendini koruyabilir kocanıza bu kadar güvenmeyin bu kadar kocacı olmayın. Her mesajda kocam da kocam . Allahtan kocanız var yoksa nasıl savunurdunuz kendinizi. En çok size üzüldüm yazık .

Herr şeyi geçtim kocam beni üzenin gözünün yaşına bakmaz bu bir, ikincisi ortada terbiyesizlik yapan biri var ve eşim yine o kozşa muhatap olmadı kuzeniyle konuştu yanlış anlaşılma olmasın diye, kuzeni de bize hak verdi ki kendi eşine kızdı.
Ağzından çıkana dikkat etseydi böyle olmazdı
Cinsel hayatınızı sağda solda konuşan kocanı bu kadar övme bence. Erkekler sevdikleri kadınla cinsel hayatlarını kimseye anlatmaz. anlatana g ile başlayan bir şey diyoruz

Beni üzenin gözünün yaşına bakmaz falan çok yapay laflar. Belli ki kendini külkedisi falan sanıyosun. Masalda değilsin gerçeklere dön

Kusura bakmayın ama sevdirseymiş kendini? Kocasının gönlünü hoş tutsaymış da kocası onu korurdu belki? Ona yok buna yok. Sonra suçlusu benim. Kendi ilişkisi sorunluysa napabilirim ben mi öğreticem?
Tamam ablacım en mükemmel, erkeğinin gönlünü hoş tutan kadın sensin .biz sustuk

Sizin çevrenizdeki insanlar da az akıl olsa sizi ne kadar ve ne koşullarda sevebilirlerdi bilmiyorum

ben böyle birilerinin arkasında saklanıp göz yaşı döküp asıl amacı başka şeyleri ön plana çıkarmak olan insanları sevemiyorum da seven var mı yazsın

tek ve en büyük anlamadığım
Eşime söylemeli miyim bunu?
soru buydu
ve hemen herkes söyleme, gerek yok büyütmeye dedi
ve konu sahibi cevap olarak hepimize eşime söyledim bilmesi gerekiyordu dedi

peki o zaman bu konu neden açıldı ve neden soruldu
bu 32 sayfa yazının sebebi neydi ki?

Sen tut tatlım kocanın gönlünü hoş.
Bunlar ne anlar koca gönlü eğlemekten. Aynen böyle devam et.
Çatladılar hasetliklerinden.

Bob marleyin şöyle bir dörtlüğü var konuyu okuyunca aklıma geldi ;

Bu ne dünya kardeşim seven sevene
Bu ne dünya kardeşim böyle
Bir garip buruk içim bilmem ki niye
Belki de sevdiğim yok diye
Bu ne dünya kardeşim gülen gülene
Bu ne dünya kardeşim böyle
Ben de bunlar gibi gülsem mi öyle
Yüreğim kan ağlasa bile
Ne bir kürk ister bu sen gönlüm
Ne bir han ne de saray, lalalay la la lalay
Ye iç eğlen çok kısa ömrün
Sev çünkü sevmek en kolay
Bob marley mı 😂😂😂

Cinsel hayatınızı sağda solda konuşan kocanı bu kadar övme bence. Erkekler sevdikleri kadınla cinsel hayatlarını kimseye anlatmaz. anlatana g ile başlayan bir şey diyoruz

Beni üzenin gözünün yaşına bakmaz falan çok yapay laflar. Belli ki kendini külkedisi falan sanıyosun. Masalda değilsin gerçeklere dön
Eşimin mutlu oldupunu söylmesi sağda solda cinsel hayatımızı konuşmak değil.

peki o zaman bu konu neden açıldı ve neden soruldu
bu 32 sayfa yazının sebebi neydi ki?
[/B]
Konu sahibinin aslan kocasi ve seks hayatini ogrenmemiz, kuzenin karisini kinayip gommemiz, konu sahibinin evliligine ve esiyle olan iliskisine takdirlerimizi belirtmemiz, kapanis.

Evet ulu orta konuşmaması gerektiğini. Ben özel hayatıma dikkat ediyorum. Gidip salonda sevişmedik yani yatak odamızdaydık.
başkasının haklarının başladığı yerde seninki sınırlanır. Senin savunduğun hak son derece şımarıkça savunulan bir durum. Aynı odada bebeğin uyusaydı sesin çıkar mıydı pekı?Yani demek istediğim sesine hakim olabilirsin istersen. İstemezsen de böyle sonuna kadar açabilirsin.

Birkac seneye teyzeler kendisinin de arkasindan konuşmaya baslar merak etme.
Kocası arkasında kızım ben eniştesine kocası şey der sen kimsin de karın benim karımın arkasından konuşabiliyor göz yaşına dünyaları yıkarım
Ama bu sefer karşılarında t

(bavullar toplanır)

gel karıcığım gecenin acısını çıkartalım zabahaaaa kadarrrrrr

sonra hakkımda dedikodu çıkmış ühü kocacığımmmmm
Ama bu sefer arkasında dursa ne fayda bilmem kaç yaşında onlar giderken gelen insanlara toslamışlar

Abla bunlar sana neden yükleniyor biliyor musun? Olan var olmayan var aynı senin eltimsi durumdalar. Bizimkiler şu anda çatlıyor, sen takılma yorumlara. Abi mutlu, sen mutlu daha ne istiyorsun?

Ne kötü bir bakış açısı.
Belki kocası sevdirmedi, kötü davrandı kadına.
Arkasından özel hayatını anlatacak kadar mesnetsiz bir adamla evli olacak kadar bahtsız zaten.
Siz kocanızin gölgesinden bir adım ileri gitmeyip, bir dediğini iki etmeyip gönlünü hoş tutun mazallah neler olur sonra.
Yeni gelin görmemişliği midemi bozdu fazlasıyla.

Konu sahibinin aslan kocasi ve seks hayatini ogrenmemiz, kuzenin karisini kinayip gommemiz, konu sahibinin evliligine ve esiyle olan iliskisine takdirlerimizi belirtmemiz, kapanis.
Konuşmasaydınız o zaman 32 sayfa ? Demek ki ilginizi çekti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back