• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni kötü görünce eşim dordu ben de anlattım ne var bunda? Eşim üzülmeme dayanamaz hele de böyle bir durumda

Mesele o değil ki. Tabiki sorucak niye ağlıyorsun ne oldu diye.
Mesele sizin ağlamanız eşinizin kuzene hesap sorması.
Yaşlar küçük herhalde tepkilerinizi olması gerektiği ve doğru kişiye yöneltmeyi becerememişsiniz.
Kuzen o kızın sahibi mi? Velisi mi? de eşin koşa koşa senin karın ne diyor diye kuzenin kapısına dayanıyor?
Sende küçük emrah gibi ağlayacağına kıza o esnada cevabını verip geçebilirdin.
Karı koca olay yaratmışsınız resmen.

Balayi icin ayarladigimiz otelde bizimle ayni katta bir balayi cifti daha kaliyordu. Bir gece kadinin cigliklarina uyandik. Sesi tum otelde yankilandi neredeyse oyle bir bagirma inleme olamaz. Sizin konunuzu okuyunca aklima o cift geldi. Fake degilse konu baskalariyla bir arada kaldiginiz ortamlarda biraz dozunda sevisin kimse sizin inlemelerinizi cigliklarinizi duymak zorunda degil.

Çenesini tutması gereken kişi ben değilim
Evet sizsiniz. Daha politik davransaydınız bu kadar ortalık karışmazdı. Ortalığı karıştırıp köşede olayları izliyorsunuz. Üstüne mağdur edebiyatı yapıyorsunuz.

Oda detayını evin küçük olmadığını dipdibe kalmadığımızı anlatmak için verdim butik otel gibiydı yani geniş ve mesafe vardı. O kadar ses olacağını sanmıyorum
Yanyana odalarda kaldık diyebilirdiniz. Ev büyükmüş ama yinede yanyana odada kalmışsınız,sesinizi duymuşlar demekki evin büyük yada küçük olmasinın detay olarak bir önemi yok. Duvara bardak dayayıp bizi dinlemiş yada kapı deliğinden izlemiş yoksa asla duyamazdı vs mi demek istediniz anlamadım. İnsan yan/üst/alt komşusundaki sesi duyuyor gece sessizlikte aynı binanın icinde isterse 20 odalı olsun ,yanyana oda ise özel bir yalıtım yoksa duyulabilir.
Banyo konusu zaten asiri gereksiz.
Peki otelde sevistik detayi neden inanın anlamadım. Konu ile ne alakası vardı ki.

ÖYle bir amacım olsa biz gençler baş bala yakılmaya çıktığımızda yaparım nispetimi ama kızla arkadaştık yani iyiydi aramız malesef ben çok üzüldüm
ama o nispet bu nispet kadar koymaz belki öyle düşündün. Yoksa o kadar kalabalıkta insan psikolojik olarak kontrolünü bu kadar mı kaybeder?

Çenesini tutması gereken kişi ben değilim
Ayy vallahi de sizsiniz. En başından hem de. Kadın gelip uyuyamadık dediğinde ortalığı neden velveleye verdiniz? Utanan insan huu huu komşular duyun bana neler dendi diye yangın yerine çevirir mi ortalığı? Karı koca tencere kapak. Kuzen de edepsiz terbiyesiz. Kuzen eşi sadece patavatsız yine en masumu o.

Ayrıca; çoğunluğumuz sevişiyoruz bunu sadece siz yapmıyorsunuz. Bununla bu kadar gurur duyacak övünecek duyuracak birşey yok. Konunun bile duvardan duvara seks hayatınızı anlatmak için açıldığını düşünüyorum. Altın günü muhabbeti. Her ortamda vardır her gece seviştiğini duş almaktan saçlarının kurumadığını anlatan münasebetsiz bir tip.

Eşimin hatrıniçin döndüm
Yapmaaa rezil olmussunuz bide hatri icin dondum yaziyosun .ya rezalet cikarmadan duymamazliga gelip oturacaktin yada gittikten sonra geri gelmeyecekrin . Muhtemelen oteki gelin geri gelmedi oyuzden sizi geri cagirdilar .gelin gururlutmus. Arkandan evimizde tatil yapiyobide surat asiyo demislerdir

ÖYle bir amacım olsa biz gençler baş bala yakılmaya çıktığımızda yaparım nispetimi ama kızla arkadaştık yani iyiydi aramız malesef ben çok üzüldüm
Çok üzülmüşsünüz ama kurtarıcı kocanız herşeyi halletmis neyse ki.
Çok üzülecek ne var ayrıca şaka gibisiniz.

Hayır sadece haberi olsun diye. Kimseyle de konuşmadıkZ cevap vermeyi düşünmüyorım
Sen bana nedense pek iyi niyetli gelmedin devuska. Kuzenin boşanmasinda payın olduğuna katılmıyorum fakat sen pek iyi niyetli biri değilsin.

Yapmaaa rezil olmussunuz bide hatri icin dondum yaziyosun .ya rezalet cikarmadan duymamazliga gelip oturacaktin yada gittikten sonra geri gelmeyecekrin . Muhtemelen oteki gelin geri gelmedi oyuzden sizi geri cagirdilar .gelin gururlutmus. Arkandan evimizde tatil yapiyobide surat asiyo demislerdir
Diğer koz ailesinin yanına dönmüş. Bunun benimle ne ilgilsi var? Eşim teyzemin ailemin bir suçu yok gitmezsek onlara ayıp etmiş oluruz dedi. Döndüö bende. Eşimin ailesini seviyorum hiç kötülüklerini görmedim onları da daha fazla üzmek istemedim olay kapansın istedim

Sen bana nedense pek iyi niyetli gelmedin devuska. Kuzenin boşanmasinda payın olduğuna katılmıyorum fakat sen pek iyi niyetli biri değilsin.
Saklasaydım eşim ondan sakladığım için üzülürdü, her konuda benim arkamda oldu neden saklayayım ondan? Siz eşinizden saklıyor musunuz?

Ayy vallahi de sizsiniz. En başından hem de. Kadın gelip uyuyamadık dediğinde ortalığı neden velveleye verdiniz? Utanan insan huu huu komşular duyun bana neler dendi diye yangın yerine çevirir mi ortalığı? Karı koca tencere kapak. Kuzen de edepsiz terbiyesiz. Kuzen eşi sadece patavatsız yine en masumu o.

Ayrıca; çoğunluğumuz sevişiyoruz bunu sadece siz yapmıyorsunuz. Bununla bu kadar gurur duyacak övünecek duyuracak birşey yok. Konunun bile duvardan duvara seks hayatınızı anlatmak için açıldığını düşünüyorum. Altın günü muhabbeti. Her ortamda vardır her gece seviştiğini duş almaktan saçlarının kurumadığını anlatan münasebetsiz bir tip.
Herkes neden benden özğr diledi o zaman? O kızdan dilerlerdi

Saklasaydım eşim ondan sakladığım için üzülürdü, her konuda benim arkamda oldu neden saklayayım ondan? Siz eşinizden saklıyor musunuz?
"Hayatim x bana mesaj atmis, ben cevabını verip konuyu kapattim merak etme. Senlik bir durum yok."

Vs

"Aşkaaamm bana ne dediiiiii aha bak bu da ekran goruntusuuuu"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back