• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimin mutlu oldupunu söylmesi sağda solda cinsel hayatımızı konuşmak değil.
RRRRRRRRR

birkaç saat önceki mesajında ne var konuşurlar cinsel hayatımızı sizinkiler konuşmuyo mu sanıyosunuz diyodun R yapıyosun şu an. Mesaj da burda bak:

Siz eşlerinizin erkekler arasında böyle muhabbetler yapmadıpını. I sanıyorsunuz? Evet hanımlar konışuyorlar yapıyorlar malesef. Onlr kuzen. Kardeş gibiler. Her şeylerini biliyorlar.

Senin kocan haksiz olmana ragmen senin arkanda durmus onun hiyar kocasi durmamis .sende bundan keyif almissin . Evden cekip gitmissin ama sonra pisi pisi geri donmussun .millete sex hayayini uzun ayrintilarla anlatacak kadarda ozguvenin eksik
insallah aralari duzelir. Seninde gerçek yuzunu gorurler .o evede bidaha gidemezsin.

Siz eşlerinizin erkekler arasında böyle muhabbetler yapmadıpını. I sanıyorsunuz? Evet hanımlar konışuyorlar yapıyorlar malesef. Onlr kuzen. Kardeş gibiler. Her şeylerini biliyorlar.

Evet ulu orta konuşmaması gerektiğini. Ben özel hayatıma dikkat ediyorum. Gidip salonda sevişmedik yani yatak odamızdaydık.

Eşimin mutlu oldupunu söylmesi sağda solda cinsel hayatımızı konuşmak değil.
:KK45::KK45::KK45:

Kusura bakmayın ama sevdirseymiş kendini? Kocasının gönlünü hoş tutsaymış da kocası onu korurdu belki? Ona yok buna yok. Sonra suçlusu benim. Kendi ilişkisi sorunluysa napabilirim ben mi öğreticem?
Slgöfmföglglfkfj biz kocalarımızın gönlünü hoş tutmuyoruz. Şahsen kocam benimkini hoş tutuyor ama yine de ben onu korumuyorum valla. Korusun kendini salak değil ya 😆

Kusura bakmayın ama sevdirseymiş kendini? Kocasının gönlünü hoş tutsaymış da kocası onu korurdu belki? Ona yok buna yok. Sonra suçlusu benim. Kendi ilişkisi sorunluysa napabilirim ben mi öğreticem?
Maşallah hanım kızımız tam bir geyşa

RRRRRRRRR

birkaç saat önceki mesajında ne var konuşurlar cinsel hayatımızı sizinkiler konuşmuyo mu sanıyosunuz diyodun R yapıyosun şu an. Mesaj da burda bak:
Biz eşimle kuzenin derdini dinledik sadece. Ne kadar uzadı bu konu? Ben iş yerinden arkadaşlarımında şahit oldum böyle konuşmalarına. Eşleriyle mutlu olmayan erkekler anlatıyorlar arkadaşlar bana değil kocalarınıza kızın napabilirimm

Garibanlar ilişki tazelemek için gelmiş, yok ne tazelemesi diyip 10 odunda siz atmışsınız, kesinlikle boşanmalarında doğrudan payınız var. Ne diyelim bugün yediklerinizin yarına sizi tırmalaması dileğiyle👍👍
Hayir ne olursa olsun biririlerinin benim sucum olmasa bile benim vesile oldugum bir konu yuzunde arasi bozulsa kesinlikle kendimi kotu hissederdim. Keske bu noktaya gelmeselerdi derdim. Konu sahibi birde piskin piskin kocasinin gonlunu egleseydi oda diyor. Inadina daha cok sevisiyor kocasiyla neyin acisini cikariyorsa artik. Bosanma noktasina gelmeleri hosuna bile gidiyordur.

Belki de her şey bizim ilgimiz içindi olabilir tabii
Saygı duyarım kocanız gelmedi mi hala? Ne bileyim? İşte mi?
Evet inadına karısıyla nasıl seviştiğini anlatıyo iş arkadaşlarına tam da şu an.

Biz eşimle kuzenin derdini dinledik sadece. Ne kadar uzadı bu konu? Ben iş yerinden arkadaşlarımında şahit oldum böyle konuşmalarına. Eşleriyle mutlu olmayan erkekler anlatıyorlar arkadaşlar bana değil kocalarınıza kızın napabilirimm
Niye kocama kızayım kız? akrabalarına cinsel hayatını duyuran senin kocan sen kız kendi kocana.

Siz kocasını her türlü mutlu edebilen bir kadın olarak bu konunun dışındasınız tabi.

Hayir ne olursa olsun biririlerinin benim sucum olmasa bile benim vesile oldugum bir konu yuzunde arasi bozulsa kesinlikle kendimi kotu hissederdim. Keske bu noktaya gelmeselerdi derdim. Konu sahibi birde piskin piskin kocasinin gonlunu egleseydi oda diyor. Bosanma noktasina gelmeleri hosuna bile gidiyordur.
Hoşuma gitmiyor ama beni alet etmesi çok saçma kendi kendine böle moda girdi? Çook öncesi de varmış sorunlarının. O gece kocası birlikte olmak isteniş kız yine reddedince gece kavga etmişler sabah da acısını benden çıkarıyor da pardon banane??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back