• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YAZLIK ALMAK

Karasuyu begenmıyorum. Tekırdagda yazlığım var. 3 sene once aldık, bız sevıyoruz cocuk acısından cok ıyı oluyor. Ve bız ıstanbulda yasıyoruz 1.20 dk fılan suruyor gıtmemız . Oradan ıse gıdıp gelebılıyoruz kısacası zorlanmadan. Yazlık alırken tum bunları goz onunda bulundurmanızı onerıyorum.

Ve Karasuda daha cok evler daire seklınde , kalabalık kucuk havuzlu sıteler ancak daha guvenılır tabı kı.
Tekirdağ da nereyi önerirsiniz?

Denizine gezmeye gittik oraya evet baya dalgalı. Ama ucundan felan girerim derseniz bilemem. Yatırım için de olsun fiyat da uygun derseniz. Olabilir. BMC fabrikası yapılıyor orada. Liman kurulacak. Ayrıca kuzey Marmara otoyolu tamamlanınca İstanbul dan bir buçuk saat kadar bir süreyle gidilebilecek biryer. Bir yakinimiz vardı. Öyle bahsetti. Denize girenleri de bilemiyorum yani her yerde herkes gibi mayo bikini giriyorlardı işte. Kimseyi dikizleyen de tuhaf bakan da gormedim.
Cebeci, kefken, kerpe yani Kandıra taraflarına da bakabilirsiniz. Sahilleri daha kısa ama koylar olduğu için daha müsait girmeye diyorlar. Bir de Karasu dan sonra Kocaali ilcesi var. Dalgasını bilmem ama orada da fiyatlar baya uygun. Karasuyla belki arasında 15-20 dakika var yok. Denizleri gayet temiz berrakti buralarda. Ama Karadeniz neticede.

Başlığı yalnız kalmak diye okudum. :işsiz: :KK70:

babamin ben kendimi bildim bileli yazligi var hatta birden fazla da olabilir. bir gun bile birisi isteyemez ondan yazliga gidelim diye cunku izin vermeyecegini bilirler. siniri siz cizdikten sonra insanlar icin yazlik fikrinden vazgecmeye gerek yok ama ben olsam ben de ege disinda bir yerden yazlik almazdim.

Karasu degılde cebecı kerpe kefken tarafları daha guzel. Bızımde yazlıgımız var bu sene de kapagı cocukla atabılsem oyle rahat ederım kı sahılı temız ınsanları da ıstanbul kocaeli ve sakarya cıvarından uyumlu bıyerdeyız ama yazlıklarda cok ucmus canım 250bınden baslıyor

Merhaba sayın kadınlar kulübü üyeleri bu ilk konum olacak
biz evleneli uzun bir zaman olmadı
eylül gibi bir taksitimiz bitiyor ve o zamana çocuk çalışmalarına başlamayı da düşünüyoruz.
bir yandan da ev kendimizin aslında ailemizin bize verdiği bir ev
kira da ödemediğimiz için artık kendimiz bir ev alalım diyoruz ancak ev fiyatları malumunuz :(
karasuya bakalım dedik fiyatları uygun çünkü ama tabi hiçbir fikrimiz yok
bir yandan da ya hamile kalırsam çocuk çok masraflı olur diye düşünüyorum elimizdeki tüm birikimimizi vermiş olacağız çünkü
nasıl kararsızım anlatamam :(
hem fikir hem de karasu ile ilgili bilgisi olan var mıdır acaba?
Evinizi alın bence çocugun öyle karşılanamıcak bi masrafı yok normal şartta geçinen insanlar için

Merhaba sayın kadınlar kulübü üyeleri bu ilk konum olacak
biz evleneli uzun bir zaman olmadı
eylül gibi bir taksitimiz bitiyor ve o zamana çocuk çalışmalarına başlamayı da düşünüyoruz.
bir yandan da ev kendimizin aslında ailemizin bize verdiği bir ev
kira da ödemediğimiz için artık kendimiz bir ev alalım diyoruz ancak ev fiyatları malumunuz :(
karasuya bakalım dedik fiyatları uygun çünkü ama tabi hiçbir fikrimiz yok
bir yandan da ya hamile kalırsam çocuk çok masraflı olur diye düşünüyorum elimizdeki tüm birikimimizi vermiş olacağız çünkü
nasıl kararsızım anlatamam :(
hem fikir hem de karasu ile ilgili bilgisi olan var mıdır acaba?
Karasu' ya gittim tatil rotamın üzerindeydi bir gece bile kalmadım çünkü beğenmedik eşimle. Plajı yeterince özenli ve temiz değil, sadece bir çay bahçesi var koca plajda. Karadenizin hırçin dalgalarından denize girmek zaten mümkün değil, çocuklu aile için asla tavsiye etmem. Yazlık almak için farklı yerler bakın bence, daha güzel yerler de bulabilirsiniz.
O taraflarda Kerpe ve Kefken daha iyiydi bence.

Uzun süreli olursa dediğiniz doğru ama biz 1 hafta gittik her seferinde. Birde yazlık var yazlık var. Bahçeli müstakil yazlık değildi bizim gittiğimiz. Sıkıcıydı yani :)
bızde aslında acaba sıte ıcınde havuzlu daıre tıpımı alsaydık dıyoruz. Ama tamamen gelecege yonelık alındı bızımkı. 2 cocuk var, zaman su gıbı gececek.Buyuyup evlenecekler,
Tekirdağ da nereyi önerirsiniz?
Aslında onerı gıbı dusunme bızım kı yenıcıftlıkte . Köy gıbı zaten orası . Kayınvalıdemın sarkoyde yazlıgı var 3 saat mesafede ıstanbula, oranın eglencesıde ortamıda daha gelısmıs ama denızı cok kotu. Yenıcıflıkte hafta ıcı denız ruzgara da baglı olmakla bırlıkte guzel , hafta sonu baska bır yere gıdıyoruz. Sarkoyde ıse denızın ıcınde calı cırpı gıbı yosunlar var ınsanı huylandırıyorlar.
Yenıcıftlk sakınlık ıstıyorsanız cok guzel bır yer , cok kalabalık degıl evler genelde mustakıl. Bir sürü arsa bos bız hemen karsı arsamıza bahce yaptık 2 senedır , domates fasulye bıber kabak ekıyoruz

Ben bir kere gittim karasuya. 1 hafta kalacaktım, 3 gün kaldım. Hiç beğenmedim. Denizi de pisti. Orda uygun yazlıklar ama ben olsam almam.
Sadece deniz değil, öyle görselliği falan da aktivite de yoktu.

Karasu' ya gittim tatil rotamın üzerindeydi bir gece bile kalmadım çünkü beğenmedik eşimle. Plajı yeterince özenli ve temiz değil, sadece bir çay bahçesi var koca plajda. Karadenizin hırçin dalgalarından denize girmek zaten mümkün değil, çocuklu aile için asla tavsiye etmem. Yazlık almak için farklı yerler bakın bence, daha güzel yerler de bulabilirsiniz.
O taraflarda Kerpe ve Kefken daha iyiydi bence.
Bence de kerpe vs oraya bin takar.

Ben de yazlık çok istiyorum. Ama evimizi bile 2 yıl önce aldık. Para yok.

Ama burayı hiç sevmedim. Hatta nefret ettim. Birkaç sene sonra satıp egeye gitmek istiyorum. Denizsiz bir şehir bana göre değil. Gerçi burda da deniz var ama kendi arabanla bile bir saat sürüyor. Henüz denizi görmedim burda :(

bızde aslında acaba sıte ıcınde havuzlu daıre tıpımı alsaydık dıyoruz. Ama tamamen gelecege yonelık alındı bızımkı. 2 cocuk var, zaman su gıbı gececek.Buyuyup evlenecekler,
Yok bence en güzeli sizinki. Müstakil evler genel olarak özgürlük demek bence.

Bizim kv lerin var orada, hiçç sevmiyorum yani tatilcileri diyeyim. orada yaşayan çok sevdiğim arkadaşım var. O da hiç memnun değil gerçi orada yaşadığına. Yazın 1 kez kez gisiyouez mecburi ve yazlık var diye tatil anlayışımız bitti. Temizlik yemek çamaşırdan vakit kalırsa dinşeniyorum. Üstelik sizin olacak birde. Hazır olun eş dost akraba hurraaa gelecekler ve hizmet edeceksiniz bir de omlara. Sitenin içinde bizimki zaten satışta şu an 1 yıldır. Suriyeli dolu, havuza zaten aslaaaa girmem küçücük havuza 50 kişi giriyor. Denize giditoruz adım atmaya yer yok suriyeli tuhaf tipler dolu. Rahatsız oluyorum hep. Ayrıca ne zaman gitsek zaten 2 3 günde 1 daşga oluyor bişe oluypr denize girilmiyo pis suyu ve çok dalgalı. Satlasalar da kurtulsak diyoruz biz. Aman sakın almayın. 😊

Yazlik = masraf . Yatirim kesinlikle degil bence. Yazin herkes sizle kanka olup yazliginiza gelir. Valla is demek. Oyle dinlenememe soyle ayagini uzatip. Karasuyu bilmem ama bence kenarda kalsin paraniz.

Bizimkiler yazlıktan kurtulma derdinde yeride güzel ev olarakta cok güzel büyük bi ev olmasına rağmen. Her yaz belli bi yere sabit kalmak çok sıkıcı bide insan gelen gideni ağırlamaktan tatilin tadına varamıyor

Ben de yazlık çok istiyorum. Ama evimizi bile 2 yıl önce aldık. Para yok.

Ama burayı hiç sevmedim. Hatta nefret ettim. Birkaç sene sonra satıp egeye gitmek istiyorum. Denizsiz bir şehir bana göre değil. Gerçi burda da deniz var ama kendi arabanla bile bir saat sürüyor. Henüz denizi görmedim burda :KK43:

burayı derken şu anda karasuda mısınız?

Bizim kv lerin var orada, hiçç sevmiyorum yani tatilcileri diyeyim. orada yaşayan çok sevdiğim arkadaşım var. O da hiç memnun değil gerçi orada yaşadığına. Yazın 1 kez kez gisiyouez mecburi ve yazlık var diye tatil anlayışımız bitti. Temizlik yemek çamaşırdan vakit kalırsa dinşeniyorum. Üstelik sizin olacak birde. Hazır olun eş dost akraba hurraaa gelecekler ve hizmet edeceksiniz bir de omlara. Sitenin içinde bizimki zaten satışta şu an 1 yıldır. Suriyeli dolu, havuza zaten aslaaaa girmem küçücük havuza 50 kişi giriyor. Denize giditoruz adım atmaya yer yok suriyeli tuhaf tipler dolu. Rahatsız oluyorum hep. Ayrıca ne zaman gitsek zaten 2 3 günde 1 daşga oluyor bişe oluypr denize girilmiyo pis suyu ve çok dalgalı. Satlasalar da kurtulsak diyoruz biz. Aman sakın almayın. 😊

yani ben de hiç istemiyorum açıkçası suriyeli dolu olsun maalesef :KK43:
bir de çocuk için havuz istiyorduk... ama öyleyse hiç anlamı yok.

yani ben de hiç istemiyorum açıkçası suriyeli dolu olsun maalesef :KK43:
bir de çocuk için havuz istiyorduk... ama öyleyse hiç anlamı yok.
Valla aman diyim size, erdek falan oraları bepeniyorum ben yazlık açısından ama bulaşıcı akrabalarınız varsa ona da hazırlıklı olun tabi valla yazlık dert bence gerek yok her yıl başka başka yerde tatil yapmak daha güzel. Yazlık olunca böyle çakılı kalıyor imsan aman para vermeyelim başka yere deniliyor ama Karasu bence kesinlikle yazlık denince akla son gelen yer. Gelişmiyor asla sahil her yıl aynı çok düzensiz bakımsız ben hiçç beğenmiyorum. Suriyelilerle yani küçümsemek değil amacım asla ama bazı geliri alt düzeyde insanlarla tahmin edersiniz bağrış çağrış herkes dipdibe denize giriyorsunuz... size bön bön bakıyolar bikiniyke girince falan yani bana tuhaf geliyor tatilcileri hiç gitmek istemiyorum zaten deniz hep dalgalı denize girebilirsen şanslısın. Habuz zaten tıklım tıklım kimin çocuğu girse her yıl haberlerde duymuyoemusunuz yazın gıda zehirlenmesi yada havuzlardan mikrop kapıp karasuds hastaneler dolup taşıyor. Ben asla sokmuyorum havuza oğlumu. Kendim de asla girmem zaten

Yok aslen istanbulluyum. Son iki senedir tekirdağ çorlu. Burası sadece bina yığını. Nefret ettim. İstanbulu da çok özledim. Karasu dan yazlık almam asla. Suyu çok pis ve dalgalı, çocuklarıma göre değil.

hımm tamam bunların hepsini göz önünde bulunduracağım.

Back