- 18 Ekim 2017
- 6.175
- 38.463
- 548
- 33
- Konu Sahibi Bigjetplane
Program nasıl oluyor spor okullarında?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Program nasıl oluyor spor okullarında?
MEB e bağlı özel anaokulları izin alarak yaz okulu olarak devam edebiliyor.Kreş aile bakanlığına bağlı ise zaten resmi ve yaz tatillerinde kapalı olmuyor. MEB bağlı ise okul gibi kapalı oluyor
Ben de erken uyanmak icin kucuk olduklarini dusunuyorum ama hayat sartlari buna zorluyor. Cocuklari sabahin erken saatlerinde sicacik yataklarindan kaldirip kreslere yolluyoruz..Ben bir şeyi çok merak ediyorum.
Cehaletimi mazur görün.
Hani kreşe,anaokuluna götürdüğümüz çocuklar okul döneminde erken uyanıyor ya da uyandırıyoruz; her neyse…
Okullar tatil olunca geç uyuyup uyanıyorlar?
Yaz okuluna göndermek ya da yazın açık kreşe göndermek tercih meselesi onu anlıyorum da yazlıktayız ya da okullar tatil diye geç uyuyup uyanmak için küçük değil mi bu bebeler?
Kreşe göndermezsek geç uyutup geç uyandırmalı mıyız?Ben de erken uyanmak icin kucuk olduklarini dusunuyorum ama hayat sartlari buna zorluyor. Cocuklari sabahin erken saatlerinde sicacik yataklarindan kaldirip kreslere yolluyoruz..
Kreşe göndermezsek geç uyutup geç uyandırmalı mıyız?
Ne zaman uyanirsa oyle uyanmali bence. Oglum simdi 9 gibi uyaniyor. Kres zamani gelince her sabah 7de uyandirmak zorunda kalacagim. Yazin neyse de kisin 7de hava karanlik oluyor daha.Kreşe göndermezsek geç uyutup geç uyandırmalı mıyız?
Ya ben çok yanlış anlaşıldım.Kendine kastın mı var ya hu?
Uzman falan değilim ama erken yatıp erken kalkmaları en doğrusu. Hepsini geçiyorum ebeveynlerin mental sağlığı için
Aslında güneşe göre hareket ediyorlar, gün doğdu uyandım. Güneş battı uyuyayım şeklinde. Ona göre düzenlemek gerekiyor rutinlerini.
Anladım.Ne zaman uyanirsa oyle uyanmali bence. Oglum simdi 9 gibi uyaniyor. Kres zamani gelince her sabah 7de uyandirmak zorunda kalacagim. Yazin neyse de kisin 7de hava karanlik oluyor daha.
Bilmem su an cevirmiyorum kres yasi gelince mecbur kalkacak amaAnladım.
Kışın 7’ye çevirmek zor olmuyor mu?
Anladım.Bilmem su an cevirmiyorum kres yasi gelince mecbur kalkacak ama
Heh işte bunu demek istedim.ben de bu gec uyanma isini cozemedim .sahsen benim cocuklar hic gec uyanmaz yaz kis tatil demeden sabah erken kalkiyorlar gece yatis saatleri belli cunku
Öyle bir şey yok. ben öyle yapmıyorum. Geç kalkmak çocuğa ekstra keyif vermez, neye alışırsa onu sever çocuk. Ayyy yazık erken kalkıyor düşüncesi ebeveynlere ait. Zaten bağışıklık gelişimi ve gece salgılanan büyüme hormonlarından yararlanabilmeleri için erken yatmaları tavsiye ediliyor. Erken yatan da erken kalkıyorKreşe göndermezsek geç uyutup geç uyandırmalı mıyız?
Program iyiymiş bu arada. Ama benim oğlanın bu program sonrası perti çıkar, 2.hafta zor götürürüm Ben de bakmaya başlayayım hiç olmadı 1 aylık belki
Program biraz ağır değil mi kreş çocuğu için.
Evet benimki 2018li gecen yaz haftada 2 gun gondermistim. Bu sene de haftada 3 le baslayip bakicam duruma.Program biraz ağır değil mi kreş çocuğu için.