- 31 Ekim 2013
- 21.337
- 71.528
- 798
- 40
- Konu Sahibi Bigjetplane
keşke benim de böyle bir şansım olsa da çocuklarımı yazlığa anneanne ya da babaanneyle göndersem, çok üzülüyorum çocuklar kış boyu zaten ders ödev erken kalkma bilmem ne çok yoruluyorlar bir de yazın mecburiyetten yine erken kalkıp ya yaz okuluna gidiyorlar ya benimle işe geliyorlar yani tatilden de birşey anlamıyorlarKızlar merhaba,
Erken bir soru daha yaz tatiline var ama canımı sıkıyor bu mevzu. Oğlum 5 yaşında, bir kolejin kreşine gidiyor, bu yüzden diğer özel kreşler gibi yazın açık değil, Haziran’da okul bitiyor, Eylül’de tekrar başlıyor.
O yüzden eşim ve ailesi sürekli oğluma durup durup yazın sana biz bakarız, yazlığa götürürüz sen yazın gitme okula gibi konuşmalar yapıyorlar. Yani onların planları çocuğu alıp yazlığa götürüp orda bakmak. Ama ben en fazla 2 hafta ara verelim sonra geçici başka bir kreşe gitsin istiyorum. Çünkü çok sosyal bir çocuk değil, zorlamak lazım dışarıya, parka çıkarmak için bile. Eğer evde kalırsa yazın full yaşlılarla takılacak ya da tablet başında olacak. Babaannesi dedesi bilinçli insanlar, çok güzel ilgileniyorlar ama inanılmaz şımartıyorlar bebek gibi. Sonra çocuk bizim sözümüzü dinlemiyor, ayarları bozuluyor.
Benimle de durabilir ama istemiyorum artık 3 sene çalışmadan oğluma baktım, şimdi iş konusunda tekrar arayı açmak istemiyorum ve açıkçası 2-3 gün bile okula gitmediğinde katlanamadığım oluyor, gün sonunda inanılmaz sinirli oluyorum. 3 ay çok zorlanırım. Başka kreşe versem 2-3 ay için uyum sorunu vs olur mu sizce? Bu yollardan geçmiş anneler yorum yapabilir mi?
bilinçli insanlar diyorsunuz ben sizin yerinizde olsam gönderirdim galiba