Yazin beyaz kalmak için???

arsenik

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2007
68
0
38
Arkadaşlar benim cildimin güneşe karşı bi hassasiyeti yok ama ben bronzleşmak istemiyorum.çünkü zaten esmerim...bu yüzden en yi güneş kremini arıyorum şöyle yazın başındaki gibi bem beyaz olabilecegim.. önerilerinizi bekliyorum
a.s.

evet ya bende de aynı dert var :çok üzgünüm:
yazın güneşten kaçarım, hiç güneşlendiğimi hatırlamam, hep gölge yerler ararım
cildimde 1 sorun yok benim de ama hiç sevmem esmerliği ben. beyaz kalmak istiyorum hep. ne kadar kaçarsam kaçıyım denize girdiğimde yanıyorum ama az da olsa mirmirmirmir

güneş koruyucu kullanabilirsin ben beyazım yanmamak için 50 faktörlü koruyucu kullanıyorum.tabiki sadece koruyucu kullanmak yeterli değil güneşte fazla kalmamalısın yanmak istemiyosan öğlenleri özellikle dışarı filan çıkarken mutlaka koruyucu kullan

ya ben kullanıyorum koruyucu falan 50 faktörlü ama cok hızlı bronzlasıyorum. illaki güneslenmeme gerek yok öyle.. iki adımlık yere cıkayım birazda günes olsun anında yanıyorum.. önce kırmızımsı oluyo sonra bronz.. :S cok cabuk acılıyorum ama esmerleşmek istemiyorum hiç

Sanırım cilt tipine göre değişiyor,bazı ciltler ne yaparsa yapsın hemen esmerleşiyo (genelde buğday tenliler ve esmere dönük ciltler hemen bronzlaşır),ben süt beyazıyım,60 SPF kullanıyorum ve denize de girsem havuza da girsem,güneşte de kalsam cildim koyulaşmaz biraz kızarır o da ertesi güne düzelir,ama bende de çok beyaz tenli ve kızıl saçlı olduğum için dikkat etmezsem güneş lekesi sorunu oluyo,şu anda yok ama deniz kenarı bi yerde 1 hf tatil yapsam omuzlarım dekolte bölgem güneş lekesi olur senağlama

bende bi türlü esmerleşemiyorum ama güneşin altında çok kalırsam biraz kızardığım oluo
bende bronz ten istiyorum ama kullanmadığım krem yapmadığım şey kalmadı olmuo işte senağlama

bende bi türlü esmerleşemiyorum ama güneşin altında çok kalırsam biraz kızardığım oluo
bende bronz ten istiyorum ama kullanmadığım krem yapmadığım şey kalmadı olmuo işte senağlama

ayy canlarım ya bence üzülmeyin.. beyaz ten herzaman iidir.. ilgiyi cabuk ceker.. ferah bi his uyandırır ve ipeksi bi görünüsü olur..erkeklerinde dikkatini cabuk ceker hemyerimseniben

Ben de bronz ten sevmeyenlerdenim,50 faktörlük güneş kremi kullanıyor,asla güneşlenmiyorum...Buna ragmen hafif de olsa karardım...Son dönemde fransız mankenler arasında çok moda bu akım,onlar da güneşten kaçıyorlar...Bir dönem herkes kapkara geziyordu,sanırım artık herkes bembeyaz gezecek:)

bende 50 faktör kullanıyorm ama öğlen bir gibi kurstan cıktığım icin ynmaktan kurtulamıyorum
buğday tenliyim bide kızarlıklk ve bronzlk hosuma gitmiyo
günes kremnn yannda ilave ne kullanabilrz?

güneşten kaçmak mümkün değil..güneşte çıkıosak yancaz malesef =( bende beyaz tenliyim azıcık buğdaylaştım..güneşin altında mecbur durmak zorundaydm işlerden dolayı...50 faktör sürüyorum bende..öğlen güneşe çıkmak zorundaysanız ve insanların ne düşündüğü umrunuzda değilse açın şemsiye ve gölgede yürümeye çalışın...bol bol domates tüketin ve kese yapın bol bol..rengin eski haline gelmesin sağlar..hatta hamama gidin bi ara...ama yanmamak için yapılcak başka bişey mümkün değil malesef...

tesekkrler hamam isi iyi fkr semsiye acamam ama :)

cnm niveanın güneşsiz bronzluk serisini kullanmayı dene.çok güzel ben çok beğendim.4-5 gün kalıo.sonra yeniliosun.

cnm niveanın güneşsiz bronzluk serisini kullanmayı dene.çok güzel ben çok beğendim.4-5 gün kalıo.sonra yeniliosun.

cnm güneşsiz bronzlaştırı almıştım avondan leke leke oldu hele yüzümde lekeler var gibiydi bir de sürmediğin yerler olmuo yani o kadar çok sürmeme rağmen bazı yerler koyu bazı yerler açık oldu bende vazgeçtim ama niveanınkinide deniyim bari hihoyyyt

arkadaşlar bronzlaşmak isteyenlerin yazışması için uygun bir yer degil lütfen saygılı olun..
bu arada hiç önerisi olan yok mu iyi marka bir koruyucu memnun kalanlar falan

beyaz kalma konusunda bende cok hassasım clinique 40 spf ultra protection ı kullanıyorum yüzüm icin tavsiye ederim

Benim alerjim var. Güneşten kaçmam şart yani....

Güneş kremi olarak Nıvea kullanıyorum ama parıl parıl parlıyor. Yağlı hissi bırakıyor ya.... Gıcık oluyorum.

oooff bende esmerim kızlar yaa az bi güneşe çıksam 2 adımlık yere gitsem bırak kızarmayı anında kararıyorum off nebiçim ten bu yaa kapanmak istiyorum ama önce tenimin rengini açmak istiyorum beyaz tenliler herzaman daha güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll üstüne basa basa sölüyorum bunu

bende coppertone 45 kullanıyorum yağsız ve yağlandırmıyo dogru ama bence burnumdaki siyah noktalar arttı. ve anlıımdada gözeneklerim doldu çok belli olmuyo ama ben çok sıkarım ordan anladım yani
daha iyi hiç bronzlaştırmıcak gözenekleri tıkamıcak bi güneş kremi arıyorum tavsiyesi olan varmı

birde arkdaşlar bu güneş kremlerini evde otururkende kullanmak gerekirmi yoksa sadece dışarı çıkarkenmi. gözeneklerim dolduğu için fazla kullamak istemiyorum

birde arkdaşlar bu güneş kremlerini evde otururkende kullanmak gerekirmi yoksa sadece dışarı çıkarkenmi. gözeneklerim dolduğu için fazla kullamak istemiyorum

aksam üstüde olsa sabahta olsa dısarı cıkarken mutlaka ama evde sürmüyorum.. günesede maruz kalmıyorum evde pencere altında falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…