Yazım yanlışı soğuma sebebiniz olur muydu

Kelime yanlişi da soğutur harf eksiltilmesi de. Tm gibi mesela. Hayatımda hiç cnm ya da tm yazmadim. :)

bana bir de kelime olarak tiksinç gelenler var
asla ağzıma o kelimeleri alamıyorum
mesela çakmak markası olan tokai
ay çok itici bir kelime :bicak:

Kişiye göre değişir. Benim için önemli,sorun olurdu. Herkesin tercihi, görüşü farklı

Flört ettiğiniz kişi bariz yazım hataları yapsa soğur musunuz ? Mesela
öyle yerine öle demek,
öyle diyecekken öğle demek,
yaptığım iş demek yerine yaptım iş
Mesela bir flortüm bitanem yerine birtanem diyodu soğuyodum birrtanem ne ya

Öyle yerine öğle, şarj yerine şarz, sohbet yerine sohpet v.b. kelimeleri yanlış bildiği için yanlış yazan sevgilim oldu, tabiki itici geliyor ama ayrılmak için sebep olmaz eğer öğretmen falan değilse :)) Benim de yazım yanlışlarım illâ ki var. Genelde kültür uyuşmazlığı yaşanmıyorsa takılmamak lazım.

Flört ettiğiniz kişi bariz yazım hataları yapsa soğur musunuz ? Mesela
öyle yerine öle demek,
öyle diyecekken öğle demek,
yaptığım iş demek yerine yaptım iş
Bunların bazıları özensizlik, bazıları yanlış.
Kitap okumadığını, resmi yazışma yapmadığını falan işaret eder.
Belki değildir ama ben direkt yaşı küçük ergen ya da lise terk işsiz oyun bağımlısı canlandırıyorum gözümde. Beni soğutabilirdi diğer gözlemlerimle birlikte.
Ama ters örnek bi iş arkadaşım vardı erkek iç mesajlaşmada aynen böyle yazışırdı bizlerle. Müşteride, dış yazışmada kitap gibiydi, bolca da okurdu. Bilemedim..

şimdi konuyu görünce önce bi kahkaha patlattım aklıma bir anım geldi.
eski flörtüm kendisine gelen hediyeyi eve nasıl aldığını anlatıyordu mesajda.
bi ara şey dedi:
aşama basmış.

yemin ederim anlamak için 2 dk ekrana baktım nasıl yani falan dedim, kendisine sormadan çözeyim diye düşündüm.
meğer aşağıdan zile basmış demek istemiş allahın davarı.
onu da doğru yazsa aşağıma basmış olacak ki yine yanlış bir anlatım, aşağıma basmış ne demek, aşağıdaki zile basmış veya aşağıdaki kapıyı çalmış falan der insan.
cidden şimdi düşünüyorum da onunla ayrı dünyaların insanıymışız ahahahaha

Maalesef.
yazacağım bir şey varsa ve o kelimeden emin değilsem bakıp öyle yazıyorum =D
hatta yazarken yazının altında kırmızı çizgi olursa o çizgi her ne kadar istediğimi vermese de otomatik olarak düzeltmeye basarım =D o alttaki çizgiden bile nefret ediyorum.

burada dahil her yerde dikkat eder özensizliğe sinir olurum :)
(heryeri doğru mu yanlış mı yazdım bilemedim biran :KK70:)

ama eşim hatalı çok yazar okumuş biri değil maalesef ki başlarsa bir ik igözüme çarpsa da sonra önemsemedim
aşk mıdır nedir :KK70:

X