Yazıklar olsun böyle kocaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha dün başka bir konuya yazdım.
Bu kp olacak insanimsilar, masum görünümlü şeytan. Kimse kpler ılımlıdir demesin
+1
Yüzüme gülüp, arkamdan bana yalanlarla namusuma kadar dil uzatmaya çalışmış ve bana küfür etmiş bir katıksız ş... siz. Ben bunları kaynım ağzından kaçırınca duydum, kaynım patavatsız biriydi. Ayıp kayıp bilmeden lap diye konuşurdu.
Adam olsaydı da yüzüme söyleseydi o çamur ağızlarına layık lafı yapıştırsaydım ama nerde o yürek. Yüzüme de yağcılık yapıyordu karısıyla.

+1
Yüzüme gülüp, arkamdan bana yalanlarla namusuma kadar dil uzatmaya çalışmış ve bana küfür etmiş bir katıksız ş... siz. Ben bunları kaynım ağzından kaçırınca duydum, kaynım patavatsız biriydi. Ayıp kayıp bilmeden lap diye konuşurdu.
Adam olsaydı da yüzüme söyleseydi o çamur ağızlarına layık lafı yapıştırsaydım ama nerde o yürek. Yüzüme de yağcılık yapıyordu karısıyla.
Siz iyi kurtuldunuz çocuk yokken, siz de sanslisiniz

Siz iyi kurtuldunuz çocuk yokken, siz de sanslisiniz
Allah korudu Allah. Ben saftirik yapacaktım bir de, buraya geldim konu açtım da ağızları bal yesin hatunlar gözümü açtı.
Kurtulmaya çalışıyorum daha. Ahdım var adak adadım.

Boşanacağızı hç sanmam ama biraz aile evinde kalın ve hiç arayıp sormayın o gelicektir mutlaka burnunu sürtün ki artık ailesinin siz olduğunu anlayabilsin. Annesi babasıda ailesi tabi ama o sizden sorumlu en çok annesinden babasından değil bunu anlayana kadar gitmeyin bence

Niye bu kadar uzadı? Gecen ay bir tanıdığım iki hafta içinde boşandı bir aylık evlilikten
Benim dava çekişmeli. Rahat 1-1.5 hatta 2 senesi var. Anlaşmalı için şartları benim hiçbir şey talep etmemem. Tüm hayatımı altüst ettiler, okulum aksadı, sınav planlarım değişti, beş kuruşsuz aile evimde sığıntı gibi kaldım, eşyalarım bile orada kaldı ama hiçbir şey istemeyecekmişim. Bak sen.
Analı oğullu mis gibi plan yapmışlar, çalıp oynuyorlar.

Benim dava çekişmeli. Rahat 1-1.5 hatta 2 senesi var. Anlaşmalı için şartları benim hiçbir şey talep etmemem. Tüm hayatımı altüst ettiler, okulum aksadı, sınav planlarım değişti, beş kuruşsuz aile evimde sığıntı gibi kaldım, eşyalarım bile orada kaldı ama hiçbir şey istemeyecekmişim. Bak sen.
Analı oğullu mis gibi plan yapmışlar, çalıp oynuyorlar.
Allah yardımcınız olsun, iyi ki ilahi adalet var

Dik durursaniz kendi eviniz olacak muhtemelen ilk birkac ay huzursuzluk cikarsada kocaniz sonra herkes alisir hatta aman deliymisizde bir arada oturup birbirimizi yemisiz dersiniz

Dik durmazsaniz aynen devam sadece kp vs nin degismeyecegini bilin Kararinizi verin cocukta anneye veriliyor ayrica yeni duzenlemelerde ayri dairede olsada birlikte yasam istemeyen esi aile ile fazla muhatap etme buna bagli kavga gurultu kusur kabul ediliyor diye okumustum

Acilimina netten bakarsiniz giris su sekilde
Ailelerin müdahalesi sebebi ile tartışan eşlerin bu durumu mahkeme salonlarına taşınması sonucunda Yargıtay bu toplumsal gerçeği kararlarında incelemiş ve bu müdahaleye sessiz kalan eşin evlilik birliğinin sona ermesinde kusurlu olduğu, diğer eş için evlilik birliğinin devamına imkan vermeyecek şekilde evlilik birliğinin sarsıldığı yönünde içtihat geliştirmiştir.

Daha dün başka bir konuya yazdım.
Bu kp olacak insanimsilar, masum görünümlü şeytan. Kimse kpler ılımlıdir demesin
Aynen,
Benim kayınpeder de benimle kızını kıyaslar. Mesela; Haftasonudur bugün bütün gün çamaşır yıkadım derim o da ''hep öyle ... ablan da öyle'' der. Kendi kızı ile ben asla bir değilim. Kızı bekar ben evliyim. Kızı hayatı boyunca hiç çalışmamış ihtiyacı yokmuşmuş benden birkaç yaş büyük ve ben çalışıyorum hem de 2 tane işte birden+yüksek lisans yapıyorum. Evli 2 işte çalışan ve okuyan biri ile sadece evde oturan kızını bir tutuyor. Bu küçük bir örnekti :)

Dik durursaniz kendi eviniz olacak muhtemelen ilk birkac ay huzursuzluk cikarsada kocaniz sonra herkes alisir hatta aman deliymisizde bir arada oturup birbirimizi yemisiz dersiniz

Dik durmazsaniz aynen devam sadece kp vs nin degismeyecegini bilin Kararinizi verin cocukta anneye veriliyor ayrica yeni duzenlemelerde ayri dairede olsada birlikte yasam istemeyen esi aile ile fazla muhatap etme buna bagli kavga gurultu kusur kabul ediliyor diye okumustum

Acilimina netten bakarsiniz giris su sekilde
Ailelerin müdahalesi sebebi ile tartışan eşlerin bu durumu mahkeme salonlarına taşınması sonucunda Yargıtay bu toplumsal gerçeği kararlarında incelemiş ve bu müdahaleye sessiz kalan eşin evlilik birliğinin sona ermesinde kusurlu olduğu, diğer eş için evlilik birliğinin devamına imkan vermeyecek şekilde evlilik birliğinin sarsıldığı yönünde içtihat geliştirmiştir.
Ben gemileri yaktım. O evden son çıkışımdı.. oraya bir daha girmeyeceğim.. fırıldak ailesiyle beraber yaşamaya devam edebilir.. Ama Allah yanlarına bırakmaz ilahi adalet var. Mazlumun ahını aheste aheste alır rabbim

Boşanacağızı hç sanmam ama biraz aile evinde kalın ve hiç arayıp sormayın o gelicektir mutlaka burnunu sürtün ki artık ailesinin siz olduğunu anlayabilsin. Annesi babasıda ailesi tabi ama o sizden sorumlu en çok annesinden babasından değil bunu anlayana kadar gitmeyin bence
Ben boşanacağım diye çıktım o evden..
Daha fazla gururumla oynatmayacağım, ben stres topları değilim. Paşa gönlü bilir. Kimse istemez çocukları varken ana baba ayrılsın. Ama böyle delirip panik atak olacagıma derim ki! Bir ayrılan biz değiliz.. ona ne cinsiyetini öğrenince söylerim! Nede doğurunca! Perişan ederim onu !!

Ben gemileri yaktım. O evden son çıkışımdı.. oraya bir daha girmeyeceğim.. fırıldak ailesiyle beraber yaşamaya devam edebilir.. Ama Allah yanlarına bırakmaz ilahi adalet var. Mazlumun ahını aheste aheste alır rabbim
Ben kararliliginiz karsisinda esinizinde durumdan sikintisi oldugu icin (oda bunaliyor demistiniz sanki onceki konunuzda) olur diyerek artik kendi duzenini kuracagini umuyorum yani hissiyatim o yonde hayirlisi olsun hakkinizda

Ben kararliliginiz karsisinda esinizinde durumdan sikintisi oldugu icin (oda bunaliyor demistiniz sanki onceki konunuzda) olur diyerek artik kendi duzenini kuracagini umuyorum yani hissiyatim o yonde hayirlisi olsun hakkinizda
Bende isterim aklını başına toplasın, ailesiyle evi arasında o çizgiyi kurabilsin.. hiç bir kadın biri kucağında biri karnında bebekle çekip gitmez.. amin Hayırlısı olsun

Bence eşiniz önce isteğinizi kabul etti.
Sonra ailesi duyunca ya kendilerini acındırdılar yada para falan vermeyiz diye tehdit ettiler.
Boşanacağınızı çok sanmıyorum ama ne olursa olsun geri adım atmayın.
Ayrı eve çıkana eşyalar oraya yerleşene kadar dönmeyin.
Benim bir arkadaşım durumu tıpkı sizin gibiydi.
Aileyi görsen villada oturuyorlar bilmem kaç dükkan ev kirası gelirleri var ama kadının eve aldığı elmanın kilosuna kadar karışıyorlardı.
Asla para yok ne lazımsa biz alırız diyorlarmış bir de
Adam zorla babasının işinden evinden ayrılıp asgari ücretle bir yerde çalışmaya başlayınca arkadaşım öbür halimizden daha çok para giriyor eve demişti.

Bence eşiniz önce isteğinizi kabul etti.
Sonra ailesi duyunca ya kendilerini acındırdılar yada para falan vermeyiz diye tehdit ettiler.
Boşanacağınızı çok sanmıyorum ama ne olursa olsun geri adım atmayın.
Ayrı eve çıkana eşyalar oraya yerleşene kadar dönmeyin.
Benim bir arkadaşım durumu tıpkı sizin gibiydi.
Aileyi görsen villada oturuyorlar bilmem kaç dükkan ev kirası gelirleri var ama kadının eve aldığı elmanın kilosuna kadar karışıyorlardı.
Asla para yok ne lazımsa biz alırız diyorlarmış bir de
Adam zorla babasının işinden evinden ayrılıp asgari ücretle bir yerde çalışmaya başlayınca arkadaşım öbür halimizden daha çok para giriyor eve demişti.
O adamda adammış, o zenginlikten asgari ücrete talim etmiş, yuvasının huzurunu bozmamıs bereketi olur tabi.tabi aile cok inanılmaz baskı yapıyor ee bide beraber çalısıyorlar akşam eve gelıyor yine beraberler annede eklenıyor.. beni toplasanız kaç saat görüyor? Allah alsın hakkımı

Ayy sizin kayinpeder benim kayınvalide modelinden. Aynı kafayı yemislik aynı bir anda kendini kavga içinde bulmak ne olduğunu anlamadan. Kafaya abuk subuk şeyleri takip kavga ediyordu. Evden ayrılmamıza ayninduygu somuruleri tehditler beddualar. Sanki iki sokak öteye gidince ömür boyu torunları göremeyecek gibi acindirmalar. Ben salak gibi taşınıp aynı apartmana geri döndüm birde ağlayıp acindirmalara dayanamayıp. Hastaneye düşmüşler biz çıkınca güya. Tekrar aynı şeyler yaşanınca ev borcuna girip kesin ayrıldık bu sefer.Su an gorusmuyorum kafam çok rahat. Eşim cocuklari götürüp gorusturuyor .Benim şansım eşim herşeyin farkındaydı çok sıkıntı ceksekte arkamda oldu. Bence asla geri adım atmayın eşiniz geri adım atacaktır. Atmasa da kendi bilir geçen ömür geri gelmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X