Yazıklar olsun böyle kocaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne biçim insanlar ya. Ülkemizde sürekli kv-gelin, kp-grlin, görümce-gelin sorunları var. Ko blöf yapıyor emin olun. Eşiniz de umarım hatasını anlar ve evinizi tutup gidersiniz. Allah yardımcınız olsun

Eski konunuzu okudum neden taşınmak istegiğinizi merak ettiğim için sonuna kadar haklısınız. Kp nin yaptığı terbiyesizliğe rağmen eşiniz arkanızda duramamış. Allah yardımcınız olsun.
Sizin kp gibi insanlarında allah cezasını versin benimde etrafımda var örmekleri. Yani kadının ne aldığından neye ne kadar harcadığından sanane. Kapatmak laxım böylelerimi tumarhaneye

koca kişisi, kendisini doğuran ailesi ile hayatını bir ömür birlikte geçireceklerine dair söz verdikleri ailesi ile arada kalmış. henüz memeden kesilmediği için de doğuran kısmı tercih etmiş... şu saatten sonra bence ağzıyla bırak kuş tutmayı tüm safari canlılarını yakalasa asla geri dönmeyin. affetmeyin. çocuk kolay kolay anneden ayrılmıyor 0-6 yaş grubu için. 4 yaşından sonra ancak çok ciddi kötü yaşam koşullarınız varsa çocuk lehine karar gerektiriyor. 6 yaşa kadar zaten een sağlıklısı anne çocuk bağı... o yüzden eşiniz sizi gözden çıkarırken aslında çocuğunuda gözden çıkarıyor... bırakın üst ailesi baksın eşinize, altını alsınlar, gazını çıkarıp uyutsunlar... böyle koca olmasada olur zaten.
Bende böyle düşünürek kapattım o kapıyı cıktım işte..

Eşiniz size bir söz vermiş, sözünü tutmamış, mahkemede bunlar işe yarayacaktır. Bence sizin kararlı olduğunuzu görünce geri dön tülayy diye zırlayacaktır da. Sonuçta ailesini silmesini beklemiyor kimse. Hepimiz ailemizden uzak evlerdeyiz, ailemizi sildik mi hayır. Her tatilde her fırsatta yanlarındayız. Neden illa dipdibe yaşamak zorundayız ki? Allah yardımcınız olsun.. Çok öfkelenmeyin, sakin olun, önemli olan sizin ve bebekleriniz sağlığı. Bırakın onlar kudursun.
Bu saat oldu daha umrunda değil, o kendi istemese babası dolduracak boşan abi yaa diye.. umrumda da değil. Çocuklarım ve benim için hakkımda hayırlısı olsun

Ve emin ol çocuğunu alamazlar, alsalar da en fazla 1 ay sonra kaynana ve kayınpeder al bu çocuğu uğraşamıyoruz dicekler tek dert gelin. Ben böyle gördüm işleri güçleri sizi huzursuz etmek allah sorsun
Amin rabbime bıraktım. Allah alsın hakkımı.. kv ye bakacak adam lazım o kendine baksın önce de sonra torun baksın

Konu sahibinin ailesi köyde yaşıyormuş ve konu sahibide ailesinin yanına gidecekmis köyü bilmiyorum bizim buralarin köyü gibiyse cocugu alma ihtimalleri cok yüksek zira cocuk icin evlere adam yolluyorlar evde cocuk icin ozel oda var mi yok mu ona kadar bakiyorlar ki gidecegi okul yasayacagi hayati yazmiyorum bile

Avrupa mı orası hangimizin özel odası vardır:KK70:

Valla 41 kere maşallah 🧿 🧿🧿

Forumda okuduğum dayağa, şiddete, hakarete, evden kovulmaya vs. her türlü olumsuz davranışa rağmen kocamda kocam diyen, aslında özünde çok iyi, merhametli diyen, kendilerine bu davranışları reva gören, boşanmaya asla yanaşmayan kadınlardan sonra. Sen gerçek misin bacım?

Böyle karakterli, omurgalı duruşlar tüm kadınlarımıza nasip olur inşallah.

Bravo sana 👏👏👏👏 Allah gönlüne göre versin.

Valla 41 kere maşallah 🧿 🧿🧿

Forumda okuduğum dayağa, şiddete, hakarete, evden kovulmaya vs. her türlü olumsuz davranışa rağmen kocamda kocam diyen, aslında özünde çok iyi, merhametli diyen, kendilerine bu davranışları reva gören, boşanmaya asla yanaşmayan kadınlardan sonra. Sen gerçek misin bacım?

Böyle karakterli, omurgalı duruşlar tüm kadınlarımıza nasip olur inşallah.

Bravo sana 👏👏👏👏 Allah gönlüne göre versin.
Ya sizi yerim çok teşekkür ederim.. bunlar yılların birikimi oldu patladım artık

Gerçekten yazıklar olsun yani.Yarın bir gün kapınıza gelip timsah gözyaşlarıyla beni affet dediğinde "yolun açık olsun" lafını hatırlatırsınız ona.

Teşekkür ederim canım. Çok şükür
. RABBİM gelinlerihi kıskanan kayınpeder ve kaynanalara biranönce akıl fikir versin.. Ne kendi abimin evliliğinde benim ailemden nede eşimin ailesinden böyle şöyler görmedik, göstermedik çok şükür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X