Yazıklar olsun böyle kocaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle dik duruşunuz için tebrik ederim. Kimse kimsenin babasının, anasının hakaretlerini çekmek için evlenmiyor herkes haddini bilecek.
Boşanma konusuna gelecek olursak, size ayrı bir ev, yaşam alanı sunmuş olmaması ve aile ile yaşamaya zorlaması bile başlı başına boşanma sebebi diye biliyorum ama hukukçu arkadaşlar dah net bilgi verecektir. 4 yaşındaki bir çocuğu da hiç bir hakim babaya vermez. Özellikle, kendi ailesine yaşam alanı bile sağlayamayan, bir insana çocuk verileceğini sanmıyorum. Umarım tüm güzellikler sizinle olur.
İnşallah.. evet bende geçenlerde öyle bir yazı okumuştım. Zaten dün gitti kira sözleşmesi yaptı, onuda aldım yanıma işime yarayacaktır

İnşallah.. evet bende geçenlerde öyle bir yazı okumuştım. Zaten dün gitti kira sözleşmesi yaptı, onuda aldım yanıma işime yarayacaktır
Bir de "ayrı ev olmayacaksa gidiyorum" ve "yolun açık olsun" diye attığı mesajları da saklayın. İş oraya varırsa mahkemede işinize yarayabilir.

Konumuz takip ediyordum ve gerçekten üzüldüm sizin için. Aynı apt da yaşamaya zorlanmak ne kadar cahilce. Ben bu tarz aileleri gerçekten anlamıyorum onlarında huzuru kaçıyor neticede.isteğiniz o kadar normal ki... Üstte bir arkadaş gelirler bir olduğu için eşinizin korktuğundan bahsetmiş ki bana göre de öyle. Torun falan hikaye inanın tamamen ego savaşı bunlar. Allah yardımcınız olsun umarım gönlünüzce olur herşey. Allah herkesin niyetine göre murad versin.

Konumuz takip ediyordum ve gerçekten üzüldüm sizin için. Aynı apt da yaşamaya zorlanmak ne kadar cahilce. Ben bu tarz aileleri gerçekten anlamıyorum onlarında huzuru kaçıyor neticede.isteğiniz o kadar normal ki... Üstte bir arkadaş gelirler bir olduğu için eşinizin korktuğundan bahsetmiş ki bana göre de öyle. Torun falan hikaye inanın tamamen ego savaşı bunlar. Allah yardımcınız olsun umarım gönlünüzce olur herşey. Allah herkesin niyetine göre murad versin.
Aynen öyle. Hırs yaptı inat etti koskoca adam. Okadar laf söyledik gideceğiz dedik her türlü izgüzarlığı yaptı. Kötülükte dedi olmadı güzellikle dedi olmadı en son duygu sömürüsü yaptı işe yaradı.. para bizden daha önemli şimdi cocuklarım diye para sevsin. Parayla herkesi satın alabilceklerini sandılar ama beni alamazsınız

Aynen öyle yaktı. Benimkinide yakıyorlar. Bu yaşta titremelerim çarpıntılarım var. Hamile olmasaydım destek alıp ilaç kullanacaktım! Ve bu adam bana her ailede olur diyor. 2020 türkiyede aynı binada yaşayan bir biz kaldık.. her evde olurmuş bide..

Peki 2. çocuk neden?

koca kişisi, kendisini doğuran ailesi ile hayatını bir ömür birlikte geçireceklerine dair söz verdikleri ailesi ile arada kalmış. henüz memeden kesilmediği için de doğuran kısmı tercih etmiş... şu saatten sonra bence ağzıyla bırak kuş tutmayı tüm safari canlılarını yakalasa asla geri dönmeyin. affetmeyin. çocuk kolay kolay anneden ayrılmıyor 0-6 yaş grubu için. 4 yaşından sonra ancak çok ciddi kötü yaşam koşullarınız varsa çocuk lehine karar gerektiriyor. 6 yaşa kadar zaten een sağlıklısı anne çocuk bağı... o yüzden eşiniz sizi gözden çıkarırken aslında çocuğunuda gözden çıkarıyor... bırakın üst ailesi baksın eşinize, altını alsınlar, gazını çıkarıp uyutsunlar... böyle koca olmasada olur zaten.

Geçen mahkemede bi karar çıkmıştı haber oldu hatta. Kocasının ailesiyle yaşamak istemeyen gelini haklı buldular. Belki o emsal karara göre bakarlar sizin davaniza da.
İnşallah ya mecbur değilim ben kaç yaşında kadınım nerede istersem orada yaşarım yeter ya

Eşiniz size bir söz vermiş, sözünü tutmamış, mahkemede bunlar işe yarayacaktır. Bence sizin kararlı olduğunuzu görünce geri dön tülayy diye zırlayacaktır da. Sonuçta ailesini silmesini beklemiyor kimse. Hepimiz ailemizden uzak evlerdeyiz, ailemizi sildik mi hayır. Her tatilde her fırsatta yanlarındayız. Neden illa dipdibe yaşamak zorundayız ki? Allah yardımcınız olsun.. Çok öfkelenmeyin, sakin olun, önemli olan sizin ve bebekleriniz sağlığı. Bırakın onlar kudursun.

Kararlı ol konu sahibi. Onlar mecbur geri adım atacak. Kolaymıymış öyle. Haklısın konunda. Çocuk mu kandırıyolar dalga geçer gibi. Konuşmak için aradıklarında çok ters yapmadan Asla kararından dönmeyeceğini uygun dille söyle.

Elinizde bir yazışma da olsun evi tuttun kontratı yaptın beni umutlandırdın sonra yüzüstü bıraktın, sözünü tutmadın vs diye msj atın. Sonradan demesin ben ayrı ev bile tutmuştum ama o buna rağmen evi terk etti diye. Elinizde yazışma var mı onun vazgeçtiği ile ilgili, yoksa hemen atın msj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X