Yok sakın, sizinki anlık bir tepki.
Ben planlıyordum intiharımı, baya baya neyi nasıl yapacağımı düşünüyordum çünkü bana öyle şeyler yaptı ki bir daha hayatım asla düzelmeyecek sandım. Ben ne yaşadığımı algılayamıyordum. Ölmek istemiyordum ama intihar planlıyordum. En son çare psikolog denedim, ona anlatırken laf arasında söyledi. Psikolog tanı koyamaz, ilaç yazamaz. Sadece anlattıklarımdan "bir Narsisistle karşı karşıya olabilirsin" dedi. Ben günlerce araştırmaya başladım, sayfalar buldum, mağdurlarla konuştum. Şok üstüne şok yaşıyordum çünkü bana anlatılan cümleler bile aynıydı.
Mesela şu an kendisi yok olma taktiği uyguluyor, sesi sedası çıkmıyor ya yeni birini buldu ya da tek hücreli beynince beni cezalandırıyor. Hala sapık gibi onun kölesi olduğumu düşünüyor. Annesi babası arıyor yalvar yakar bilmem ne, o pislik hala arkadan atlantis benden kopamaz beni seviyor diyor. Korku filmi gibi.
Annemlere kızdım şunların telefonunu açmayın, o sapık ruhlu manyak kendi kendine kuruyor diye.
Sizinki halis muhlis sütoğlan, anasında ayrılmayı unutmuş. Pişman olup döner geri.