Yazıklar olsun böyle kocaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evi bile tutmuş demek ki son anda aglayip.sizladilar ahhh zavalli yaşlılarımız bu yaslilar niye gencleri huzursuz edip mutlu oluyorlar çünkü kendileri boyle bir evde büyümüş çoğu da ben yasamadim gelinim de yaşamasın peşinde. Asla geri adım atma ki kazan
Kendileride geçmiş de sıkıntı yaşamışsa kızlarının yaşamaması için herşeyi yapıyorlar ama iş geline gelince ben çektim oda çeksin kafası devam ediyor iki yüzlü ve samimiyetsiz bazıları

Ailenizin koyde oldugunu yazmissiniz mahkeme bunlari goz onunde bulundurur mahkeme cocuga iyi bir gelecek sunamayacaginiza kanaat getirirse cocugu ne olursa olsun babaya verir insallah hersey gonlunuzce olur ilerde pismanlik yasamazsiniz

Ailenizin koyde oldugunu yazmissiniz mahkeme bunlari goz onunde bulundurur mahkeme cocuga iyi bir gelecek sunamayacaginiza kanaat getirirse cocugu ne olursa olsun babaya verir insallah hersey gonlunuzce olur ilerde pismanlik yasamazsiniz
cocugu ne olursa olsun babaya mı verır ?
:KK70:
yanlıs yazdınız heralde ?

cocugu ne olursa olsun babaya mı verır ?
:KK70:
yanlıs yazdınız heralde ?

Konu sahibinin ailesi köyde yaşıyormuş ve konu sahibide ailesinin yanına gidecekmis köyü bilmiyorum bizim buralarin köyü gibiyse cocugu alma ihtimalleri cok yüksek zira cocuk icin evlere adam yolluyorlar evde cocuk icin ozel oda var mi yok mu ona kadar bakiyorlar ki gidecegi okul yasayacagi hayati yazmiyorum bile

Koyde oturmayı magara ile karıstırmıs olabılır.
Ne alakası varsa
Yalan yanlıs bilgi verirsen biraz cekınır insan.
kesınlıkle katılıyorum konu sahıbını yanlıs sekılde korkutmanın hıc bır yardımı ve mantıgı olamaz

Su çocuğu alma şansı yok diyenler acaba neye dayanarak bunu söylüyorlar mahkeme evlere adam yolluyor çocuk ozel oda varmi hangi sartlarda yasayacak nasil binortamda

Konu sahibinin ailesi köyde yaşıyormuş ve konu sahibide ailesinin yanına gidecekmis köyü bilmiyorum bizim buralarin köyü gibiyse cocugu alma ihtimalleri cok yüksek zira cocuk icin evlere adam yolluyorlar evde cocuk icin ozel oda var mi yok mu ona kadar bakiyorlar ki gidecegi okul yasayacagi hayati yazmiyorum bile
Ust katımda oturan komsum gecen sene bosandı, koye ailesinin yanına dondu kocası burda kaldı.
Kadına nerde Koyde mı sehırde mı yasayacaksın dıye sormadı kimse.
Oglunu aldı ve gıttı.
Koylerde de okullar var, okullara servisler var.

Bu cuma günü bir yuvanın yıkılmasına sebep oluyor sözde büyük . Allah'a nasıl hesap verecek! Biri karnında biri dünyada o iki çocuğun günahını alıp nasıl keyif sürecek bari oglusuyla bir balayına çıksın ☹
Hamilesiniz dua edin bana olur mu.. şu mübarek cuma günü hürmetine, hakkımda en hayırlısını versin rabbim.. beddua etmeyeceğim.. Allaha havale ediyorum en güzelini o bilir

yanlıs yonlendırıyorsunuz :)

konu sahıbı hıc endıselenmeyın ıstedıgınız avukata sorabılırsınız

yanlıs yonlendırıyorsunuz :)

konu sahıbı hıc endıselenmeyın ıstedıgınız avukata sorabılırsınız
Yaşayacağı hayat ne olacak, 4 yaşında çocuğa tarla mı sürdüreceğiz.. hayırlısı olsun hakkımızda yavrum içinde benim içinde.. otobüsteyim.. duanızı eksik etmeyin

Koyde oturmayı magara ile karıstırmıs olabılır.
Ne alakası varsa
Yalan yanlıs bilgi verirsen biraz cekınır insan.

Yalan yanlis degil ki en samimi arkadasimin 6 yasindaki oğlunu aldi babasi yine diyorum koyu bilmiyorum bizim burdaki koylerde tasimali egitim ile okuyor cocuklar

İsviçre Medeni kanunu uygulamaya alırken bazı şeyleri gözden kaçırmışız. Bizde sadece eşle değil ailesiyle de evleniliyor. Bu yüzden keşke bir madde olsa da KV ve kp şahıslarından boşanılabilse kocaları boşamaya hiç gerek kalmayacak. İnsanlar ne kadar benciller göz göre göre çocuklarının yuvasını yıkıyorlar nasıl bir hırs. Evlatların büyüdüğünü bir ailelerinin olduğunu asla kabul edemiyorlar. Hakkında hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun

Yaşayacağı hayat ne olacak, 4 yaşında çocuğa tarla mı sürdüreceğiz.. hayırlısı olsun hakkımızda yavrum içinde benim içinde.. otobüsteyim.. duanızı eksik etmeyin
Ya zaten bu ısın bosanmaya varacağını dusunmuyorum ıkı gun sonra kuyruğunu sıkıstırır gelır sızı almaya.
Evden giderek su açıdan ıyı yaptın, artık onların dudugu otmeyecek ailece bunu ogrenmıs oldular.
Bundan sonra cumle kurarken veya hayatınıza maydanoz olurken iki kere dusunurler.
Kocanda kok aılesını korumayı ogrenır.

Yakıyorum ben gemileri !!

eski konumu bilmeyenler için..
Evi tuttuk, kapora, kira, emlakçı komisyonu verildi..
Anahtarını aldık, komşulara bu ayın 15’inde taşınacağımızı söyledim..
Eşimin babası mesaj atmış, torunumu benden götürmeyin, hayırlı cumalar...
Eşiminde bana söylediği; bende gitmek istemiyorum, sen abartıyorsun, her evde böyle şeyler olur! Gitmiyoruz dedi..şok oldum. En az benim kadar gitmek istiyodu, herkese böylesinin daha hayırlı herşeyin daha güzel olacağını söylüyordu, bana sonuna kadar haklı oldugum için gidiyoruz diyip ailesine gitmek için direnen adam bana şimdi neler söylüyor...
Ben şimdi ne yapayım!!
Bugün eşyalarımı alıp gideceğim bu evden...
Çocuğumu benden hiç bir şekilde alamazlar değil mi?
maddi durumları iyi, benim işim vs yok bir babam var oda durumu pek iyi sayılmaz kirada alabilirler mi cocugumu benden (4 yaşında)

GÜNCELLEME:Beni evladımı almakla tehtit etti, sırf benim yüzümden ev tuttugunu aslında istemediğini, yolumun açık olmasını söyledi. Eşyalarımı topladım, çocuğumu aldım gidiyorum.. çıktım o evden artık o eve girmem... kendisi istedi, vicdanım rahat... evden gittiğimi söyledim, yolun açık olsun dedi..
En güzelini yapmışsın.Birak babasıyla kalsın.Ne ruh hastası insanlar var.Torunmussss o torun sayende parçalanan ailede evsiz yurtsuz kalıyor.Bencil insanlar ve salak kocalar yüzünden!Hiç korkma git valiliğe derdini anlat.Yardim iste iş iste kreş yardımı iste.O adama dönme istiyorsa kendi gelsin uydum akıllı

allahım yanında olsun yolun acık olsun cocugunun senın sansın gulsun sızı bırbırınızden ayırmasın canım
yapabılecegım bırsey olsa ınan yaparım

Yalan yanlis degil ki en samimi arkadasimin 6 yasindaki oğlunu aldi babasi yine diyorum koyu bilmiyorum bizim burdaki koylerde tasimali egitim ile okuyor cocuklar

Çocuğun yaşının küçük olduğu ve anne bakımına muhtaç olduğu yaşta çocuğun velayetinin babaya verildiği durumlarda bulunmaktadır. Anne çocuğun velayetini istemez ve mahkemeye çocuğun velayetini istemediğini belirtir ise mahkeme tarafından çocuğun velayeti babaya verilebilir.

Bunun yanında tarafların anlaşması halinde anlaşmalı boşanma protokolünde velayetin babaya verilmesi konusunda madde konulmuş ise çocuğun velayeti babaya verilebilecektir.

Annenin akıl hastası olması, idrak gücünün olmaması durumunda da çocuğun menfaati gereği velayet babaya verilecektir.

Annenin çocuğa karşı şiddet uygulaması, çocuğun menfaatine göre hareket etmemesi, bakımını ihlal etmesi, sağlığına zarar verecek, eğitimini zedeleyecek hareketlerde bulunması annenın ahlak dısı yasamının olması halinde çocuğun velayeti babaya verilecektir.

bunları baba kanıtlayacak mahkeme aylarca surecek pedegog cocuga soracak sosyal hızmetler ınceleyecek ve bu yukarda bahsettıgım ıhmal ve suc unsurları bulunursa anneden alınacak :)

sızın arkadasınızın cocugunun babaya verılmesı arkadasınızın kendı tarafından anlattıgı kadarıyla bılgınızdır

genellemeyınız

En güzelini yapmışsın.Birak babasıyla kalsın.Ne ruh hastası insanlar var.Torunmussss o torun sayende parçalanan ailede evsiz yurtsuz kalıyor.Bencil insanlar ve salak kocalar yüzünden!Hiç korkma git valiliğe derdini anlat.Yardim iste iş iste kreş yardımı iste.O adama dönme istiyorsa kendi gelsin uydum akıllı
Ptesi günü günü gidip tedbir nafakası davası açacağım.. dönmeyi düşünmüyorum.. ben evlatlarıma anada olurum babada olurum. Böyle baba olmaz zaten adamdan olur baba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X