- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
-
- Konu Sahibi Yazianaliz
Benimde mana veremedigim mesela ozelden yazin desin neden email dimi? Resimse ordanda atiliyor zatenmuhtemelen iyi niyetlisiniz ancak tanımadığım, ismini cismini bilmediğim birine neden isim soyisim imzamı ellerimle teslim edeyim ki ? eyvallah karantina bir miktar delirtti ama ellerimle kendimi başkasına teslim edecek kadar değil..
Benimde mana veremedigim mesela ozelden yazin desin neden email dimi? Resimse ordanda atiliyor zaten
Garip evet.valla hele bu devirde bir forumda reklam adı altında ne niyette olmadığım birine imza göndermektense köprüden atlayayım.
bana biraz kriz fırsatçılığı gibi geldi, hazır herkes evde sıkılırken.
Hadi ben de begendim. Donananımhaber de de olacagim. Tek mail istasyonu daha verimli benim icin. Hayir herkes havadan nem kapar olmuş gene dolandirilan dolandirilanavalla hele bu devirde bir forumda reklam adı altında ne niyette olmadığım birine imza göndermektense köprüden atlayayım.
bana biraz kriz fırsatçılığı gibi geldi, hazır herkes evde sıkılırken.
Gerçekten herkes böyle mi düşünüyor? Alışık olmadığım bir eleştiriydi bu. Öyleyse teşekkür ederim eleştiriniz için.Telefondan yazmanız yada dilbilgisi kuralları tamam diyelim de siz türkçeyi düzgün yazamıyorsunuz en başta.
Hadi ben de begendim. Donanomhaberde de olacagim. Tek mail istasyonu daha verimli benim icin. Hayir herkes havadan nem kapar olmuş gene dolandirilan dolandirilana
Ben çok şüpheci kötü kalpli bir ihtiyarım, neden isim soyad ve imzalı özellikle bir dilekçe istediğinizi sorgularım mesela, yazı analizi yapabilme yeteneğiniz varsa el yazısıyla yazılmış herhangi bir yazıdan da karakter analizi yapabilirdiniz, üyeler bir kağıda el yazısıyla yazardı fotoğrafını çekip özelden size yollardı, sizde bu topikte x üye sizin karakteriniz şu derdiniz, neden bir dilekçe? Neden isim soyad imza yaş cinsiyet ve yazıyı yazanla akrabalık derecesi isteniyor?....
Analizi yapılacak kişinin el yazızı yeterli.
Yazının nitelikleri ne olmalı?
Dilekçeler yazı analizi için ideal argümanlardır. Kendi analizinizi istiyorsanız kafanıza göre bir dilekçe yazın. İmzalar kişi için çol hassas ipuçları veriyorlar. Bu nedenle evham yapmayıp isim soyisim ve imzalı gönderilmiş yazılara öncelik vereceğimi de söylemeliyim.
Sonra??
Yazının ait olduğu kişinin yaşını ve cinsiyetini kiminiz olduğunu not ekliyerek
...
Adresine yazının net fotoğrafını atın. Kadınlarkulubu.com kullanıcı adınızda olsun.
Ardından ben buraya göndermiş olduğunuz maili paylaşmadan sadece kullanıcı adınızı belirtip analizimi yazacağım. Bu kullanıcının yorumunu buraya yazmasını isteyeceğim. Eminim ki analizimi okuyunca buraya cok olumlu şeyler yazacak. Hatta daha önce göremediği şeyler için bana teşekkür edecek.
Hangi yazılar öncelikli???
1.
Burada uzun zamandır aktif üyelerin. Iyi yorum alinca onu kimse ben sanmasın.
2.
Yetişkin insanların. Ergen ve çocuklar karakter olarak çabuk evrilebildiği için daha genel analizler yapabiliyorum.
3.
isimli imzali yazılar.
Duruma göre güncellerim burayı.
Daha net acıklardım ama telefondan yazıdığımdan üşeniyorum şimdi.
Diğer sayfalardada benden bahsetmeyi unutmayın
Evde kalın...
Ben çok şüpheci kötü kalpli bir ihtiyarım, neden isim soyad ve imzalı özellikle bir dilekçe istediğinizi sorgularım mesela, yazı analizi yapabilme yeteneğiniz varsa el yazısıyla yazılmış herhangi bir yazıdan da karakter analizi yapabilirdiniz, üyeler bir kağıda el yazısıyla yazardı fotoğrafını çekip özelden size yollardı, sizde bu topikte x üye sizin karakteriniz şu derdiniz, neden bir dilekçe? Neden isim soyad imza yaş cinsiyet ve yazıyı yazanla akrabalık derecesi isteniyor?
Ne bileyim o dilekçelerin print edilip taklit edilerek bir dolandırıcılık yapılmayacağını?
Oldu olacak tc kimlik no'larıyla babalarının kızlık soyadını da versinler.
İşte size benim karakter analizim, huysuz şüpheci kötü kalpli bir ihtiyarım, bakın el yazıma ihtiyaç duymadan şurada yazdığım 2 cümleyle çözüldü karakterim.
K Kazen bey haksız mıyım?
Abla zaten bloglar var grafoloji olarak.Bir de sitenin diğer bölümlerindeki konularda sizden bahsedilecekmiş, tam bir reklam çalışması.
Hanımlar,
bu sitede topik açarak veya herhangi bir topiğe sizden isim soyad adres telefon iletişim bilgisi isteyen biri olursa, K Kazen beye sorup danışmadan asla ama asla kimseye bu bilgileri vermeyin.
Ben yazı analizinden anlamam yeteneğim meteneğim yok ama yazı analizi için el yazısıyla herhangi bir metin yazmak yeterli diye biliyorum, öyle imza isim soyad yaş cinsiyet vb sorulunca bende bir işkillenme oluyor.
Bu bilgilerle insanların üzerine paravan şirketler kuruluyor, sahte senetler düzenlenip şantajlar yapılıyor, ev arsa vb mülkler satılıyor, babam mezarsan kalksa güvenmem, sizde temkinli olun lütfen.
Buralar hep dutluk şu an gerçekten de bak gri gri misBen bir şey söyleyeyim mi?
Bu tartışma cok su götürür.
Çok sürmez sayfalar artinca siz ilk mesaj yazanlar benim zamanimda buralar hep dutluktu der
Ayrıca heç de sanatsal imzam yok gelişi güzel oluşturulmuş imzam var gerçekten deBirde ben tercih sebebim dedim. Gayette net ifade etmisim kendimi. Bunu çarpitanlar var. Meraklilari icin soyleyeyim. Hiçbirinizin imzası geliş güzel oluşturulmadı. Sizin inun icinde sanatsal yaraticiliginiz az yada çok bir parçanız var.
o imzalarla yazılarla gerçekmiş gibi sahte senet hazırlıyorlar, dava açsam hakim bakıyor senin yazın senin imzan, bilirkişi bile bilemiyormuş çoğu zaman çünkü insan bazı harflerde daha baskın kalem çizgisi atarmış, onları da tutturuyorlarmış. Çabuk uyandırdık da gerçekten insanları bişey olmadan. Çünkü biri hemen kalpli emoji koymuştu bile konusuna..Ben çok şüpheci kötü kalpli bir ihtiyarım, neden isim soyad ve imzalı özellikle bir dilekçe istediğinizi sorgularım mesela, yazı analizi yapabilme yeteneğiniz varsa el yazısıyla yazılmış herhangi bir yazıdan da karakter analizi yapabilirdiniz, üyeler bir kağıda el yazısıyla yazardı fotoğrafını çekip özelden size yollardı, sizde bu topikte x üye sizin karakteriniz şu derdiniz, neden bir dilekçe? Neden isim soyad imza yaş cinsiyet ve yazıyı yazanla akrabalık derecesi isteniyor?
Ne bileyim o dilekçelerin print edilip taklit edilerek bir dolandırıcılık yapılmayacağını?
Oldu olacak tc kimlik no'larıyla babalarının kızlık soyadını da versinler.
İşte size benim karakter analizim, huysuz şüpheci kötü kalpli bir ihtiyarım, bakın el yazıma ihtiyaç duymadan şurada yazdığım 2 cümleyle çözüldü karakterim.
K Kazen bey haksız mıyım?