- 28 Mart 2020
- 10
- 2
- 44
-
- Konu Sahibi Yazianaliz
Bence gerek yok şu an
Neye gerek yok?Bence gerek yok şu an
Imzali bir yazı yazıp bilinmeyen bir mail adresine göndermeyeNeye gerek yok?
Imzali bir yazı yazıp bilinmeyen bir mail adresine göndermeye
Ula onlarla biz bir miyikKayginizi anliyorum. Googleda Atatük, Erdoğan, Ecevit, İmamoğlu hatta Hitler'e ait imzali elyazilarina ulaşabilirsiniz. Madem bunlarla dolandiricilik oluyor köşeyi döndünüz
Sen mizahı anlamamişsin. madem oluyor büyük düşün diyorum. Gene Siz bilirsiniz ya mühim olan insanin ic huzuru. Siz simdi bunu gönderip bir hafta ay basima bir iş gelir mi diye düşünecekseniz boşverin kacirmayin keyfinizi.Ula onlarla biz bir miyikatatürk ecevit hitler zaten yaşamıyor da diğerlerine de bişey yapmayı denemeyi istemezsiniz. Burası masum köylü kadınlar kulübü değil uyanık köylü kadınlar kulübü hanım hanım
Aynen öyle. 2.kisma gelince bilmiyorum ama burada anlatmana da gerek yok ilgilenmiyorumHobiniz mi analiz yapmak? Yani işiniz gücünüz yok birileri size mail atacak. Siz de oturup sen şöylesin böylesin mi diyeceksiniz? Öylesine.yani imzadan bir yere varamasanızda kullandığımız mail adresleri bir çok yere giris için bizim adımız. Yani burdan anlatmayayım nasıl kullanabileceğinizi zaten biliyorsunuzdur.
Mune