Yazi analizi yapıyorum

Oysa 12 'li polaroid vesikalik çektirmiştim, 2 onaylı nüfus kayıt örneği, 2 nüsha ikametgah muhtarlık onaylı, boş kağıda ıslak imza, bir de yeni hesap açtırdım hesap no şifre içinde😇hazırlayıp dosyalamıştım👩‍🏫 başka yok mu isteyen ona göndereyim, elimde kalmasın😇😇

Merhaba herkese!
Simdilik kim olduğumun bir önemi yok. Konuyu açış sebebim sizlere yardımcı olabilmek.

Bakın şimdi. Ben insanlarin yazılarına bakarak onların karakterleri hakkında ipuçları yakalayabiliyorum. Bu yeteneğimi ortaokul çağlarımda farketmiştim. Bir gün öğretmenlerimden biri hatalarımızı görmemiz için sınavını olduğumuz dersin bir tomar yazılı kağıdını bana verip bunları öğrencilere, isimlerine göre dağıtmamı istemişti. Ben kağıtları dağıtmaya başladıktan bir süre sonra isimleri daha görmeden arkadaşlarımın el yazılarından kağıdın kime ait olduğunu yüksek doğrulukta tahmin ettiğimi fark ettim. Bu yeteneğimi tarot gibi batıl fallarla karıştırmayınız. Ben size gelecek hakkında ne olacağını söylemeyeceğim. Kim olduğunuzu söyleyeceğim.

Bunu nasıl mı yapıyorum?
Sanatsal bir gözle bakarsanız imgeler size çok şey anlatır. Örneğin
:- )
Burara ne görüyorsunuz? Mutlu birisi değil mi? Peki ya
:-(
Burada?? Peki
:-/
Burada??? Evet bu ifadelerin nasıl kimlikler olduğu hakkında fikir sahibisiniz fakat kimse size nokta ve parantezden oluşan bu ifadelere nasıl anlam vereceğinizi öğretmedi. Sizde var olan yetti yorum yapmanıza. İşte yazı analizliğide böyle birşey. Yazanı görürsünüz.

Bu yeteneğimi fark ettikten yıllar sonra biliminde bu konuyla ilgilendiğini öğrendim ve kendimi bu alanda geliştirmiş bulundum. Şimdi şu koronalı boş günlerimde sizler için yazı analizliği yapacağım. Bu şekilde kendinizin, eşinizin çocuğunuzun, yada partnerinizin olumlu ve kusurlu yönlerini öğrenebileceksiniz.
Belki uyumunuzada bakabilirim ama bu benim acımdan can sıkıcı olabiliyor üşeniyorum.

Ne yapmalıyım?

Benim ihtiyacım olan şey yazı.
Analizi yapılacak kişinin el yazızı yeterli.
Yazının nitelikleri ne olmalı?
Dilekçeler yazı analizi için ideal argümanlardır. Kendi analizinizi istiyorsanız kafanıza göre bir dilekçe yazın. İmzalar kişi için çol hassas ipuçları veriyorlar. Bu nedenle evham yapmayıp isim soyisim ve imzalı gönderilmiş yazılara öncelik vereceğimi de söylemeliyim.

Sonra??
Yazının ait olduğu kişinin yaşını ve cinsiyetini kiminiz olduğunu not ekliyerek
...
Adresine yazının net fotoğrafını atın. Kadınlarkulubu.com kullanıcı adınızda olsun.
Ardından ben buraya göndermiş olduğunuz maili paylaşmadan sadece kullanıcı adınızı belirtip analizimi yazacağım. Bu kullanıcının yorumunu buraya yazmasını isteyeceğim. Eminim ki analizimi okuyunca buraya cok olumlu şeyler yazacak. Hatta daha önce göremediği şeyler için bana teşekkür edecek.

Hangi yazılar öncelikli???
1.
Burada uzun zamandır aktif üyelerin. Iyi yorum alinca onu kimse ben sanmasın.
2.
Yetişkin insanların. Ergen ve çocuklar karakter olarak çabuk evrilebildiği için daha genel analizler yapabiliyorum.
3.
isimli imzali yazılar.
Duruma göre güncellerim burayı.

Daha net acıklardım ama telefondan yazıdığımdan üşeniyorum şimdi.
Diğer sayfalardada benden bahsetmeyi unutmayın
Evde kalın...
Benim el yazımdan beni analiz edeceksiniz :işsiz: gerek yok ben kendimin ne olduğunu biliyorum, başkasının ne dediği önemli değil kaldı ki el yazısı parmak izi gibidir tanımadığım birine de güvenip yollamam burda amaç ne anlamadım,yazımı imzamı kullanarak bilgisayar ortamında herşeyi yapabilirsiniz gereksiz bir post ve umarım size böyle bir bilgi yollamaz kimse.

X