- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.381
Bunlar ne çekmiş kafaya diyolardırWay 20 ziyaretçimiz var rekor bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar ne çekmiş kafaya diyolardırWay 20 ziyaretçimiz var rekor bence
Tatliyi ben de seviyorum, bugun alisveris yaparken cikolatalara baktim ama almadim. Yemeye de niyetim yok. Aklima da gelmiyor. Bi sure sonra sen de boyle olacaksin.yedigin dondurmalar baklavalar da bosa gitti en cok ona yanarım ben
tatlıkovalar aşk olsun cok alındım
KFC hala zayıf noktam ama yemiyom önünden geçiyom ama bakmıyom bile
Hayatimizin en saglikli donemi , kotu seyler yemiyoruz artik.Bunlar ne çekmiş kafaya diyolardır
Beynimize faydalı şeyler gidiyo...Tatliyi ben de seviyorum, bugun alisveris yaparken cikolatalara baktim ama almadim. Yemeye de niyetim yok. Aklima da gelmiyor. Bi sure sonra sen de boyle olacaksin.
KFC den dolayi 2-3 kilo aldin . Bakma tabi ki.
Hayatimizin en saglikli donemi , kotu seyler yemiyoruz artik.
Iyi geceler fatmacim ben de kactim. 6 saat sonra kalkicam.Kızlar iyi geceler ben kaçar öpüyorum sizi
Ya vallahi yeme konusu benim bir tuhaf oldu. Şimdi gene ise aç gidiyorum. Öğlen bulursam çorba icecegim bulamazsam açım. Aksam net belli ama. Fırında tavuk :) N nscckts
Antene gelirsem onları napim be? Beyran bul bana :)))keske yapsak oyle bırsey
toplanın gelın antebe
sıze kebap lahmacun baklava kadayıf kofte tava pide yapayım
Bu hafta muthis bir kilo kaybi bekliyorum o zaman senden.
Topige az giriyorsun.Abi ters yaşıyoruz. Ben sabah 6da kalkıp akşam 6ya kadar aktif oluyorum. Siz tam tersi. Sonra bana topice az giriyorsun demeyin :)
Ayy saol canım kargolaman yeter
ALL-STAR | A AklinYolu1 | Muttapa7555 | N nscckts | _Makaron_ | zinnia | krizantem3 | tulipa | M Mitsuomi | [COLOR=#808080]@ebrar1980[/COLOR] |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kupa/Yildiz Sayisi | |||||||||
Menu Bildirimi | |||||||||
Yarisma Sonu Hedefi | |||||||||
9 MAYIS 2018 | |||||||||
16 MAYIS 2018 | |||||||||
16 MAYIS % | |||||||||
23 MAYIS 2018 | |||||||||
23 MAYIS % | |||||||||
30 MAYIS 2018 | |||||||||
30 MAYIS % | |||||||||
6 HAZIRAN 2018 | |||||||||
6 Haziran % | |||||||||
13 HAZIRAN 2018 | |||||||||
13 HAZIRAN % | |||||||||
Toplam % |
insan almayacak alınca yeniyo cünküTatliyi ben de seviyorum, bugun alisveris yaparken cikolatalara baktim ama almadim. Yemeye de niyetim yok. Aklima da gelmiyor. Bi sure sonra sen de boyle olacaksin.
KFC den dolayi 2-3 kilo aldin . Bakma tabi ki.
Hayatimizin en saglikli donemi , kotu seyler yemiyoruz artik.
Kanka valla 06:00-18:00 arası fullüm. Ama ben girince kimse yok kendi kendime yazamıyorum birinin cevap vermesi lazımBu hafta muthis bir kilo kaybi bekliyorum o zaman senden.
Topige az giriyorsun.
kız sen de gel lütfennnAyy saol canım kargolaman yeter