Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Baskulgiller adini tatlikovalar soyadini kilosavar olarak degistirdi. :KK70:

Sen orada burada takilmadin ki. Tek diyet topiginde ciddi takilirsan kilo konusunda KK motive edici olabiliyor. Fatma da 62 leri bir senedir gormemisti galiba. :21:Ciddiye aliyoruz bu isi boru mu bu, hayir kupa :sampiyon:
aynen oyle
ama senın sayende kılo verdım ha
gel kız bıraya ver su kıloyu hemen tartı al kendıne deyıp benı etıketlemeseydın 98 kılo olarak belkı daha fazla devam edıcektım

aynen oyle
ama senın sayende kılo verdım ha
gel kız bıraya ver su kıloyu hemen tartı al kendıne deyıp benı etıketlemeseydın 98 kılo olarak belkı daha fazla devam edıcektım
Cidden mutlu oldum, tanidik arkadaslarin kilo vermesi ayri bir guzel. Buraya gelip gunaydin diyoruz, o bile guzel yani. :halay:

sen : 98 lerden ---------->80 lere
ben : 75 lerden -----------> 60 lara
fatma : 75 lerden --------- > 62 lere.

Cidden mutlu oldum, tanidik arkadaslarin kilo vermesi ayri bir guzel. Buraya gelip gunaydin diyoruz, o bile guzel yani. :halay:

sen : 98 lerden ---------->80 lere
ben : 75 lerden -----------> 60 lara
fatma : 75 lerden --------- > 62 lere.
su bırkac kısı verdıgımız kılo toplamı 1 ınsan eder :KK70:

Ay evet 5 yada 6 yıl oldu görmeyeli şahane nazar değmesin inşallah

Sen orada burada takilmadin ki. Tek diyet topiginde ciddi takilirsan kilo konusunda KK motive edici olabiliyor. Fatma da 62 leri bir senedir gormemisti galiba. :21:Ciddiye aliyoruz bu isi boru mu bu, hayir kupa :sampiyon:

:KK70: :KK70: :KK70:
ay bende nasılsa şişman olcem deyıp en guzel kıyafetlerımı dagıtıp kendıme obez obez marka dunya para buyuk beden kıyafetler almıstım
1 bucuk ayda nerdeyse 20 kılo verdım :KK70:
1 -2 kere gıydım o dunya para kıyafetlerı
sonrada gıdıp gardılobumu yenılemek zorunda kaldım :KK70:

esımde benımle 20 kılo verdı oda aynı sekılde :KK70:
hangısıne yanayım :KK70:
yedigin dondurmalar baklavalar da bosa gitti en cok ona yanarım ben:KK70:

tatlıkovalar aşk olsun cok alındım:KK70:

N nscckts kız arapaşı çorbasını biliyon mu ben onu çok seviyom yaaa hamurunu yemiyom ama tavuk çok sevilmez bizim evde kfc ve arabaşı çorbası olursa yiyoruz kfc den vazgeçtik ama çorbayı yapıyom ara ara

X