Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Gun icinde aksam yemeği patetes yemeği az bulgur pilavı cacık patlıcan salatası bir paket cikolata :)bir kase yoğurt yedim.Su az yine.Canim istemiyor malesef:KK43:spor yok:KK43:

Slm kızlar biraz yoğunum küçük oğlum hasta ciğerlerine inmiş malesef her antibiyotiği kullanamıyor yine bi şırup araştırmasından galip geldim. Onunla ilgilenmem gerekiyor daha ilerlerse hastanelik oluyoruz alerjisi yüzünden.
Günlük menü bildirmeye gelirim
Ha birde kayınvalideye çocuklar adına havlu yapıcam pazara anneler günü için, ay birde ramazan temizliği var falan filan başım kalabalık yani
Gecmis olsun canim. Bu sene bi iyilesemediniz. :KK12: Sen cocugunla ilgilen fatma.

Temizlige yorum yok halimi biliyorsun. :KK70:

Bayrama kadar 68 kg olacagim
Bi daaa söz veriim kendime

67 yazdirmissin degistirdin mi. :KK70:

06:00 zerdecal cayi

9.30 yesil cay latte

1:30 chai latte

17:10 iki domates+ iki kozlenmis biber+ 2 brokoli haslanmis+ iki haslanmis tatli patates + 3 bardak ayran

19:30 sutlu turk kahvesi

20:30 hindibaaa icecegi+ 10 badem

22:10 iki tabak cacik. Turk kahvesi bana iyi gelmedi.

23:30 bitki cayi.

N nscckts 11 mayis 2018 menum.

N nscckts
Menüm
Sabah
1 yumurta
Çeçil peyniri
Domates çay

İkindi
2 kuru sebze dolması
1.5kase bulgurlu etli lahana corbası
Ve misafirlikteydik ev sahibi cook ısrar edince yarın halka tatlı yemek zorunda kaldım:/bugün hiç kacamak yapmicaktım ya
Spor 6000 adım
Bugunki menüme yorum yapmadınız cok mu vahim N nscckts A AklinYolu1

Halka tatli yemissin o yuzden. :KK70:Oteki kisimlar guzel bence. :KK19:

Ben de menumde Turk kahvesinden memnun degilim. Dun acikmadim bugun acikmamin sebebi o. :ıslık:

Kız mitsu halka tatlı yemişsin !
:)
Nekadar ısrar ederlerse etsinler dokunuyor yemicem de yeme silah zoruyla yedirmediler sonuçta :)

Güzel menüyü tek bozan tatlı
Gitmiş mis gibi sağlıklı Ogün boşa

Kız mitsu halka tatlı yemişsin !
:)
Nekadar ısrar ederlerse etsinler dokunuyor yemicem de yeme silah zoruyla yedirmediler sonuçta :)

Güzel menüyü tek bozan tatlı
Gitmiş mis gibi sağlıklı Ogün boşa
Ya erken kalltım ben mutfakta bi çay iç diye ısrar ettiler ordada üç dört kişi ye ye diyince bişi diyemedim: ()

X