- 28 Temmuz 2017
- 2.665
- 6.730
- 27
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.421
Valla şimdi güzel de çarşamba 72 olmak istiyorum dümdüz ya olamazsamGüzellllll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla şimdi güzel de çarşamba 72 olmak istiyorum dümdüz ya olamazsamGüzellllll
All star yazmaya ne dersinhttp://www.imgim.com/5396incir6605382.jpg
Kızlar ben de 72.6 çıktım
Hareket ettValla şimdi güzel de çarşamba 72 olmak istiyorum dümdüz ya olamazsam
Yazdım canım aynen bugün işte salona yazılmaya gideceğim oraya yürürüm ancak aylık 100 demişler iyi mi sence fiyatlar nasıl ben hiç bilmiyorumHareket ett
Dün erken uyudum siz baya konuşmuşsunuz uyuyor musunuz şimdii uyanın haydi kahvaltı yapacağız
Ya 3 baklavadan başka ne yanlışın var ki Fatma? Ben yediklerimi saysam şok olursun. Dün gece 10 a kadar hemde... 4 günde 1 kilo almışım, bakalım 2 günde ne kadar telafi edebiliceğim.Günaydın kızlar tartıldım durum içler acısı kaptan vur beni
Ne bilim canım uzun süre yemediğim için mi 2 gündür çok uyuduğum için mi bilmiyorum ki 61.6 çıktım. Yeni başladığım antibiyotik mi artık neyse sebebi kaldım böyle gitmiyorYa 3 baklavadan başka ne yanlışın var ki Fatma? Ben yediklerimi saysam şok olursun. Dün gece 10 a kadar hemde... 4 günde 1 kilo almışım, bakalım 2 günde ne kadar telafi edebiliceğim.
İnşallah devamını getirirsinYazdım canım aynen bugün işte salona yazılmaya gideceğim oraya yürürüm ancak aylık 100 demişler iyi mi sence fiyatlar nasıl ben hiç bilmiyorum
KoptumBir giyindim 56 oldum tövbe estağfurullah
Hoşbuldukgünaydın
çok yazılmış geçmişi okuyamadım daha bi ara okurum
yeni arkadaşlar gelmiş galiba hoşgeldiniz