Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

ya biliyorum siz cok ugrasıyosunuz tesekkürler cidden bizim de gevsek davranmamamız lazım bugün bi kafa dağınıklığıdır bende hayrolsun :KK70: burda yemek yarısmasına katıldım mesela katılmadan size soracaktım acaba bi sorun olur mu diye onu bile unutmusum

Hangisine katıldın kız :KK39:
Söylede topluca oraya gidek:KK4:

Şimdi eve geçiyorum yoldayken yazayım dedim
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
Kilo veremeyen var mı bilmiyorum varsa canınız sağolsun diyorum çünkü artık içimizde acil kilo vermesi gereken veya obez olan kimse yok kalmadı da

Hala balık etli olsam da hatta balina cinsinden :) elim yüzüm gozum normale dönüştü cok şükür

Bir konuya değinmek istiyorum genel olarak
Bazen burda takılıyorum en çok kiloyu ben vericem en zayıf ben olcam olcam size nanik yapcam şişman şişman konuşmayın dicem falan diye yazıyorum

Bu yazdıklarıma içinizde kirilaniniz var mı? Varsa özür dilerim .
Ben en şişman olarak geldim hepinizden zayıf olcam diyorum bunu derken size emeğiniz boş sizin verdiğiniz kilo değil anlamında demiyorum hep bunu derken ben kendi başarımı kendime hatırlatmak ve kilo vermek isteyenlere teşvik amaçlı yazıyorum

Bana özelden çok fazla mesaj geliyor nerdeyse hergun biri yazıyor seni takip ediyoruz harikasın . Bize de anlatsana püf noktayı bugün ne yiyeyim diye çeşitli sorular geliyor . Böyle olunca demek ki ben birşeyler o doğru yapıyorum tombik ignelerim birilerini teşvik ediyor amacıyla yardiriyorum :)

Yani laflarimdan verdiğiniz kiloları hesaba almıyormusum gibi zannetmeyin böyle sanmaniz baya zor aslında da insanlık hali belki yanlış anlasilabilirim falan

Ben daha önce çok kez yazdım etrafımda şişman kimseyi görmek istemiyorum kalk bende siskoyum birlikte kilo verelim diye sarsmak istiyorum diye . Kilo vermeniz benim kilo vermem kadar mutlu ediyor beni ...

Ben 1/2 senede değil 2 ayda ve yaşadığım toplumda bu kiloyu verdim. Ve yaşam biçimimi komple değiştirdim ömür boyu sürecek bir değişime girdim hayatım için büyük radikal bir karar aldım. Dilerim bunun karşılığını bende kilo vermek isteyen sizlerde güzel şekilde görürüz

Tekrar diyorum sözlerime gücenen olduysa kusuruma bakmayın arkadaşlar

Oy istemek yasak diye bir kural var. Kizi diskalifiye ettirmeyin. Yemek bolumlerinde var.

Sessizce gidin. :KK51:

Ben baktim karnim acikti, agzima sakiz attim ciktim. :KK53:

Ayyy evet vardı yaa unuttum ben onu:olamaz:
Cok pardon sormamış olayım
Takılalım derken batırmayalım:stop:

Şimdi eve geçiyorum yoldayken yazayım dedim
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
Kilo veremeyen var mı bilmiyorum varsa canınız sağolsun diyorum çünkü artık içimizde acil kilo vermesi gereken veya obez olan kimse yok kalmadı da

Hala balık etli olsam da hatta balina cinsinden :) elim yüzüm gozum normale dönüştü cok şükür

Bir konuya değinmek istiyorum genel olarak
Bazen burda takılıyorum en çok kiloyu ben vericem en zayıf ben olcam olcam size nanik yapcam şişman şişman konuşmayın dicem falan diye yazıyorum

Bu yazdıklarıma içinizde kirilaniniz var mı? Varsa özür dilerim .
Ben en şişman olarak geldim hepinizden zayıf olcam diyorum bunu derken size emeğiniz boş sizin verdiğiniz kilo değil anlamında demiyorum hep bunu derken ben kendi başarımı kendime hatırlatmak ve kilo vermek isteyenlere teşvik amaçlı yazıyorum

Bana özelden çok fazla mesaj geliyor nerdeyse hergun biri yazıyor seni takip ediyoruz harikasın . Bize de anlatsana püf noktayı bugün ne yiyeyim diye çeşitli sorular geliyor . Böyle olunca demek ki ben birşeyler o doğru yapıyorum tombik ignelerim birilerini teşvik ediyor amacıyla yardiriyorum :)

Yani laflarimdan verdiğiniz kiloları hesaba almıyormusum gibi zannetmeyin böyle sanmaniz baya zor aslında da insanlık hali belki yanlış anlasilabilirim falan

Ben daha önce çok kez yazdım etrafımda şişman kimseyi görmek istemiyorum kalk bende siskoyum birlikte kilo verelim diye sarsmak istiyorum diye . Kilo vermeniz benim kilo vermem kadar mutlu ediyor beni ...

Ben 1/2 senede değil 2 ayda ve yaşadığım toplumda bu kiloyu verdim. Ve yaşam biçimimi komple değiştirdim ömür boyu sürecek bir değişime girdim hayatım için büyük radikal bir karar aldım. Dilerim bunun karşılığını bende kilo vermek isteyen sizlerde güzel şekilde görürüz

Tekrar diyorum sözlerime gücenen olduysa kusuruma bakmayın arkadaşlar

Sen rahat ol şekerim niye gücenelim:KK68:
Ben şahsen mutlu ve memnunum hepinizden.Seviyorum sizleri ve bu topiği:KK15:

Şöyle birşey var yalnız; ben 10 yıldır bu sitedeyim. Uzun zaman çok güzel arkadaşlıklar kurdum. Fakat ilk girdiğim günden beri dikkat ediyorum sistem mesajlaşma olduğu için yazdığımız şeyleri sadece okuyoruz, mimik ve ses tonumuzu duymadığımız - görmediğimiz için yazılan mesajlar, espriler yanlış anlaşılabiliyor.
O esnada da emojiler kurtarıyor bazen.
Bunları senin için söylemiyorum yanlış anlama, bu siteye girdiğim günden beri olan izlenimlerim. Hatta geçen gün bdv'ye bi mesaj yazdım bir konuya, ordan oraya cekildi durdu gereksiz bir şekilde. Bir daha da yazmam zaten.
Velhasıl kırıcı olmadığımız sürece birbirimizle bir sorunumuz olacağını sanmıyorum. Herkes az çok tanıdı birbirini, gayet uyumluyuz bence.
Ben idareci olduğum için böyle şeylerde çenem açılıyor kusura bakma nisacım :KK50:

Kazanırsan ödül ve madalyayı bize ver sorun olmaz :KK70:

Yarışma nerdeki bizde oylayalım...

Hangisine katıldın kız :KK39:
Söylede topluca oraya gidek:KK4:
Yemekteyiz bölümde son 2 katılım için sizde katılabilirseniz cok güzel olur aslında:)
Oy istemek yasak diye bir kural var. Kizi diskalifiye ettirmeyin. Yemek bolumlerinde var.

Sessizce gidin. :KK51:

Ben baktim karnim acikti, agzima sakiz attim ciktim. :KK53:
Ya yanlıs anlasılma olmasında ben acaba bu grup için sakıncası var mı diye sorcaktım zaten onuda unutmusum:KK70: dediğin gibi oylama için cok dikkat etmek lazım cünkü oy istemek vs yasak. Aslında tartı günü katılmicaktım kafam bi orda bi burda :KK70: nerdeyse tartı resmi koymuyodum yaa

Bana iki el atin lutvennn. :KK70:

Ohh tatil demek ihtiyacin vardi. :cool:

Yani simdi dedikodu yapmayayim bizim Muttapa7555 Muttapa7555 60.5 lara dusmus. Yeni kot almis.

Eee simdi bayramda baklava ,tatli yenirse ne olacak o kot , o yuzden bildirimleri yapalim. Yapmayanlari uyaralim. :KK8:
Fefeniim dimdii bende 2 bekar kardrs var
isleri vs iyi
Yakisikli
Biri esindrn ayrildi 4 yil oldu
Digeri evlenmedi hic
Artik hanginiz olursa bakalim

Ac kaliyorsun sonra saldiriyorsun. Bunu patates ile dengelemeye calis.

Her gun olmasa da uc gun patates ye mesela. Tamamen yagsiz.

1 - Patates + haslanmis yumurta + yesillik salatasi

2 - Haslanmis patates + peynirli ya da kasarli

3 - Firinda patates ( hepsi tamamen yagsiz ve tuzsuz )

4 - Patates tatlisi . Bu var mi ya. :KK70:
Tatlisi var mi bilm
Ac kaliyorsun sonra saldiriyorsun. Bunu patates ile dengelemeye calis.

Her gun olmasa da uc gun patates ye mesela. Tamamen yagsiz.

1 - Patates + haslanmis yumurta + yesillik salatasi

2 - Haslanmis patates + peynirli ya da kasarli

3 - Firinda patates ( hepsi tamamen yagsiz ve tuzsuz )

4 - Patates tatlisi . Bu var mi ya. :KK70:
Tatlisi var mi bilmiyorum ama diğerleri kasar hariç tam benlik.sevdiğim tarzda.
Kasari cok sevmiyorum.onun yerine çeçil tercih ediyorum.az tuzlu.
Evet doyurucu olup saldirtmayacak yiyecek olacak.tesekkur ederim

X