Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Grup icin ne sakincasi olacak. Diyet topigi degil ki orasi. Kural acik baska diyet topiklerinde listelere ad yazdirip buraya gelmemek...Yemeni etkiler mi bilemem tabi.

Ayyy alemsin kizzz. Baya da acik acik yazdin . Ben dusunmuyorum . Erkeklere alerjim olustu. Ayni su kadin gibiyim bu aralar. :KK70:

evlilige-kuskuyla-bakmaniza-neden-olacak-22-karikatur_413x232.jpg

Yapmayın kuzum şunu, sesli gülüyorum kendi kendime
Ama bayildim karikatüre :)

Ben 1/2 senede değil 2 ayda ve yaşadığım toplumda bu kiloyu verdim. Ve yaşam biçimimi komple değiştirdim
Oneri ve motivasyonlar icin ben tesekkurlerimi sunuyorum.
Peki gercekten iki ayda okkali bir kilo verilebiliyor mu.ben ikibucuk ayda ancak bu kadar verebildim.
Disiplini sağlayamiyorum. Nedir bunun puf noktasi.
Yani o kararliligi nadil uyguluyorsunuz.
Ben hayat tarzimda da oyle azimli degilim.kaderciyim biraz.
Olana şukur cinsinden yani. Aslinda farkindaligim var.yani gozukapali sayilmam ama hirs etmiyorum yasam tarzimda da.
Bunu bir becerebilsem...

Evleri süpürsün sildim cam balkonun camlarını sildim nevresimler değişti yıkanıyor asılacak sahura börek yapılacak banyo wc yıkanacak krizantem yıkanacak yarın bi de mesai varmiş
Yok artık ne mesaisi yahu tövbeler olsun.
Vallahi benim temizlik kaldı amaaaan yarın bi süpürüp silerim sadece.
Doktor sakin bayram temizliği yaparın deme dedi gelde bunu anlat millete ah ah bazen çok bunalıyorum ama yapacak bişey yok.
Anam yanımda olsa içimi döksem ağlaya ağlaya sonrada sarılıp sakinleşsem... Ben bayramları hiç sevmiyorum 11 yıldır. Bayramlarda ailemi göremiyorum sevmediğim bir ortamda akşam olsa da evime gidip ağlasam diye bekliyorum.
Çok şükür hayattalar seslerini duyabiliyorum diye teselli ediyorum kendimi...

Tatlisi varmis ahaha. Serbetli ve sakincali yalniz. :KK53:
Kasar ya da peynir istege gore, eskiden kasarli patates cok severdim . Kasari azalttim simdi. Lor peyniri de olur .
:cool:

Cok kiskancim ben baska diyet topiklerini cekemiyorum. :confused:

Arkadas ziyaretleri ve kendi gunlugumuze uğramak yadak degildir diye dusunuyordum.bilgi verebilirmisiniz.
Ben o kurali;baska topiklerede uyelik olarak algilamistim da.

Arkadas ziyaretleri ve kendi gunlugumuze uğramak yadak degildir diye dusunuyordum.bilgi verebilirmisiniz.
Ben o kurali;baska topiklerede uyelik olarak algilamistim da.
Sen sohbet icin gidiyorsun ve arada nadir , bu olabilir. Robot degiliz sonucta.

Mesela baska diyet topigine bundan fazla zaman ayirirsan, baska listede adin olursa,burada olmana ragmen bizi bildirim icin bekletirsen o zaman bozusuruz.

Yok artık ne mesaisi yahu tövbeler olsun.
Vallahi benim temizlik kaldı amaaaan yarın bi süpürüp silerim sadece.
Doktor sakin bayram temizliği yaparın deme dedi gelde bunu anlat millete ah ah bazen çok bunalıyorum ama yapacak bişey yok.
Anam yanımda olsa içimi döksem ağlaya ağlaya sonrada sarılıp sakinleşsem... Ben bayramları hiç sevmiyorum 11 yıldır. Bayramlarda ailemi göremiyorum sevmediğim bir ortamda akşam olsa da evime gidip ağlasam diye bekliyorum.
Çok şükür hayattalar seslerini duyabiliyorum diye teselli ediyorum kendimi...

Ben yapıyorum da n'ooluyo şekerim ertesi gün yine aynı. En iyisi yapmamak :confused::rolleyes:
Boşveer hallolur bir şekilde, mühim olan sağlık, ayrıntılara takılma keyfine bak sen:KK50::KK39:

X