- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.161
59 otobüsünü kaçırmış gibi hissettim şu an
Durakta inicem diyorsun bilemem artik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
59 otobüsünü kaçırmış gibi hissettim şu an
Durakta inicem diyorsun bilemem artik.
59 u gorebilirim yarin , oyle bir kritik noktadayim. Gel dedim beraber gorelim.
Senin kadar umudum olsa gelirdim59 u gorebilirim yarin , oyle bir kritik noktadayim. Gel dedim beraber gorelim.
Umudum yok aslinda da caktirmiyorum. Ya tutarsaSenin kadar umudum olsa gelirdim
Ya başıma gelenleri bilsen :))) gece biraz hastalandım haftalardır yorgun ve halsizdim. Sabah vurdum kafayı yattım, bugün de senelik iznimden kullanayim dedim. Neyse sabah kalktım şefe mesaj atip gidemeyecegimi söyleyeceğim ama gitmiyor mesaj. Meğer faturayı ödemeyi unutmusum. Hattı Vodafone kapatmış. Anasinin gözü kaldım mi salak gibi ortada. Evdekiler de işte başka telefon da yok. Evdeki net kapalıydı ama işte öylesine Wi fi yı actim bı deniyim dedim Whatsupp dan yazdigim mesaj gitti. Oh be dedim yattim biraz uyudum. Öğleden sonra kedilere yemek verecektim kapı üstüme aniden Cat diye kapandi. Ruzgar kapattı. Elimde telefon yok üstümde pijama, hava buz gibi. Kaldım mi saatlerce dışarıda? Kardeşim geldi akşam işten kapıyı açtı. Ne biçim doğum günüydü anlamadim :)))_Makaron_ dogumgunu cocugu napiyon.Bizi tanimaz oldun artik.
Kusura bakma mac ama guldum. Pismis tavuk = mac ya da mac= bahtsiz bedevi olmus.Ya başıma gelenleri bilsen :))) gece biraz hastalandım haftalardır yorgun ve halsizdim. Sabah vurdum kafayı yattım, bugün de senelik iznimden kullanayim dedim. Neyse sabah kalktım şefe mesaj atip gidemeyecegimi söyleyeceğim ama gitmiyor mesaj. Meğer faturayı ödemeyi unutmusum. Hattı Vodafone kapatmış. Anasinin gözü kaldım mi salak gibi ortada. Evdekiler de işte başka telefon da yok. Evdeki net kapalıydı ama işte öylesine Wi fi yı actim bı deniyim dedim Whatsupp dan yazdigim mesaj gitti. Oh be dedi yattim biraz uyudum. Öğleden sonra kedilere yemek verecektim kapı üstüme aniden Cat diye kapandi. Ruzgar kapattı. Elimde telefon yok üstümde pijama, hava buz gibi. Kaldım mi saatlerce dışarıda? Kardeşim geldi akşam işten kapıyı açtı. Ne biçim doğum günüydü anlamadim :)))
:))) Gül kız gul. Gulunmeyecek gibi degil. Yok yarın mecbur ise gidicem ay sonu ya rapor zamanı. Hafta sonu falan kutlarım artık bugün böyle geçtiKusura bakma mac ama guldum. Pismis tavuk = mac ya da mac= bahtsiz bedevi olmus.
Unutulmaz dogumgunlerinin arasina girmis iste. Bazen oluyor oyle terslikler. Keske bugun olmasaydi .
Dogum gunun kutlu olsun tekrar. Nice senelere.
Ayrica gecmis olsun. Senelik iznin tek gun degilse yarin dinlen adam gibi kutla dogum gununu.
Kilo verdin mi bari onu soyle.:))) Gül kız gul. Gulunmeyecek gibi degil. Yok yarın mecbur ise gidicem ay sonu ya rapor zamanı. Hafta sonu falan kutlarım artık bugün böyle geçti
Yok ya aldım geçen haftaya goreKilo verdin mi bari onu soyle.
Dun canimmm kuru fasulye cekersen , sabahtan beri acim. Yazilisina son gun calisan cocuklar gibiyim.
Ben sabittim sabah. Benim de hic belli degil. Kupa icin ac kaliyorum resmen.Yok ya aldım geçen haftaya gore
Ay ben bu ara depresyonda hissediyorum. 2 haftadır hiç keydim yokBen sabittim sabah. Benim de hic belli degil. Kupa icin ac kaliyorum resmen.
Keyfim benim de yok ama kilo vermememiz icin engel degil.Ay ben bu ara depresyonda hissediyorum. 2 haftadır hiç keydim yok
Sutyenli konuyu bilmiyorum canımhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/unutulmaz-efsane-yorumlar.1074957/
Bu konuyu simdi actim kizlar.
M e g g bdv ci seni. Sen bilirsin. O konuda bir yorum vardi suzgecli bulamiyorum onu.
Çok zor eksiliyorum bu sefer. Bu da beni nedense umutsuz bir insan yapmaya basladi. Aşırı sikmayacagim artık gerçekten bunalmaya basladimKeyfim benim de yok ama kilo vermememiz icin engel degil.
Bir kilo verdigini gorsen keyiflenirsin bence.
Yilin konusu be nasil bilmezsin. Bulamadim suzgec diye arattigim halde.Sutyenli konuyu bilmiyorum canım
Puhahaha yıkıldım gülmekten :)))Yilin konusu be nasil bilmezsin. Bulamadim suzgec diye arattigim halde.