Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

_Makaron_ _Makaron_ dogumgunu cocugu napiyon.Bizi tanimaz oldun artik. :KK70:
Ya başıma gelenleri bilsen :))) gece biraz hastalandım haftalardır yorgun ve halsizdim. Sabah vurdum kafayı yattım, bugün de senelik iznimden kullanayim dedim. Neyse sabah kalktım şefe mesaj atip gidemeyecegimi söyleyeceğim ama gitmiyor mesaj. Meğer faturayı ödemeyi unutmusum. Hattı Vodafone kapatmış. Anasinin gözü kaldım mi salak gibi ortada. Evdekiler de işte başka telefon da yok. Evdeki net kapalıydı ama işte öylesine Wi fi yı actim bı deniyim dedim Whatsupp dan yazdigim mesaj gitti. Oh be dedim yattim biraz uyudum. Öğleden sonra kedilere yemek verecektim kapı üstüme aniden Cat diye kapandi. Ruzgar kapattı. Elimde telefon yok üstümde pijama, hava buz gibi. Kaldım mi saatlerce dışarıda? Kardeşim geldi akşam işten kapıyı açtı. Ne biçim doğum günüydü anlamadim :)))

Ya başıma gelenleri bilsen :))) gece biraz hastalandım haftalardır yorgun ve halsizdim. Sabah vurdum kafayı yattım, bugün de senelik iznimden kullanayim dedim. Neyse sabah kalktım şefe mesaj atip gidemeyecegimi söyleyeceğim ama gitmiyor mesaj. Meğer faturayı ödemeyi unutmusum. Hattı Vodafone kapatmış. Anasinin gözü kaldım mi salak gibi ortada. Evdekiler de işte başka telefon da yok. Evdeki net kapalıydı ama işte öylesine Wi fi yı actim bı deniyim dedim Whatsupp dan yazdigim mesaj gitti. Oh be dedi yattim biraz uyudum. Öğleden sonra kedilere yemek verecektim kapı üstüme aniden Cat diye kapandi. Ruzgar kapattı. Elimde telefon yok üstümde pijama, hava buz gibi. Kaldım mi saatlerce dışarıda? Kardeşim geldi akşam işten kapıyı açtı. Ne biçim doğum günüydü anlamadim :)))
Kusura bakma mac ama guldum. Pismis tavuk = mac ya da mac= bahtsiz bedevi olmus. :deli:

Unutulmaz dogumgunlerinin arasina girmis iste. Bazen oluyor oyle terslikler. Keske bugun olmasaydi .

Dogum gunun kutlu olsun tekrar. Nice senelere. :nazar:

Ayrica gecmis olsun. Senelik iznin tek gun degilse yarin dinlen adam gibi kutla dogum gununu. :KK50:

Kusura bakma mac ama guldum. Pismis tavuk = mac ya da mac= bahtsiz bedevi olmus. :deli:

Unutulmaz dogumgunlerinin arasina girmis iste. Bazen oluyor oyle terslikler. Keske bugun olmasaydi .

Dogum gunun kutlu olsun tekrar. Nice senelere. :nazar:

Ayrica gecmis olsun. Senelik iznin tek gun degilse yarin dinlen adam gibi kutla dogum gununu. :KK50:
:))) Gül kız gul. Gulunmeyecek gibi degil. Yok yarın mecbur ise gidicem ay sonu ya rapor zamanı. Hafta sonu falan kutlarım artık bugün böyle geçti :p

X