Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Slm kızlar sonuçlarım çıktı...
D vitamini ve demir eksikliği çıktı. Kanda yüksek alerjik reaksiyon çıkmış.
Birde tükenmişlik şeysi olmuşum çok ilğinç.
Vitamin ve alerji ilaçları verdi pazartesiye kadar devam edicem iyi olursam ne ala olmazsam bakıcaz duruma
Geçmiş olsun fatmacim. O direncin nedeni şimdi anlasildi. Neye alerjin varmış. Onu da bastırmadan soyleselerdi. Anti histamine tarzı ilaclar onlar.

Slm kızlar sonuçlarım çıktı...
D vitamini ve demir eksikliği çıktı. Kanda yüksek alerjik reaksiyon çıkmış.
Birde tükenmişlik şeysi olmuşum çok ilğinç.
Vitamin ve alerji ilaçları verdi pazartesiye kadar devam edicem iyi olursam ne ala olmazsam bakıcaz duruma
Geçmiş olsun. Benim de D vitaminin 4 çıkmıştı. Her ay 1 ampülle 40'a yükseldi.

Tükenmişlik sendromu mu? Meryem Üzerli'nin ülkemize kazandırdığı kavram. Sizinki farklı bişey sanırım.

Geçmiş olsun fatmacim
Doktor tedavi ne verdi
O vitamin eksiklikleriyle iyi ayakta durabiliyormussun

Geçmiş olsun. Benim de D vitaminin 4 çıkmıştı. Her ay 1 ampülle 40'a yükseldi.

Tükenmişlik sendromu mu? Meryem Üzerli'nin ülkemize kazandırdığı kavram. Sizinki farklı bişey sanırım.
Depresyonun diger adi. Depresyon kronik olunca tukenmislige donusebiliyor.

Meryemin ki başkaydı bence. Gitmesine medikal bir etiket koydular.

Fatma uzun zamandır duygusal olarak bazı seyler yasiyor. Fiziksel olarak çökmesinin nedeni o. Diyetini bile sabote eden enerji vampirleri var.

Anemi de cabasi. Kısır dongu gibi. Anemik olursun tukenirsin tukenirsen Anemik olursun gibi...

Normal bir menu degildir evde uygulamayiniz. :KK70:

29 mayis 2018 menusu N nscckts

10-11 yarim cappuccino + hindiba

12:30 soya latte

14:30 soya latte

17:30 yarim latte

Sonra sadece hindiba , bitki cayi, latte , en fazla ayran olabilir. Salatadan da vazgectim , 59 cikmam lazim yarin. :KK45:

Kilo veremiyorsan arkadaslarini sismanlat demisler. :KK70:

Yok be anca beraber kanca beraber. Ben 5o leri gorunce tek kalmayayim diyorum. :KK73:
Oruç tutucam hastayım bitsin de belki hem yemem düzene girer ama kilo vereceğimi hiç sanmıyorum dengenizi bozmayayım:-)

Oruç tutucam hastayım bitsin de belki hem yemem düzene girer ama kilo vereceğimi hiç sanmıyorum dengenizi bozmayayım:-)

Sanki bizden ayrildin kilo mu verdin. :KK45:Oruc tutan arkadaslar var , nisa tutuyor, mac tutuyor. Kilo vermeye engel degil. :KK12:

Seninle cok ugrastik sindy biliyorsun. 55 oldugunu gormek isterim. Bu son teklifim daha da yarisma konusunda sana yazmam. Yarin geliyorsan gel , gelmiyorsan sonsuza kadar 60 larda kal. :KK70:

Sanki bizden ayrildin kilo mu verdin. :KK45:Oruc tutan arkadaslar var , nisa tutuyor, mac tutuyor. Kilo vermeye engel degil. :KK12:

Seninle cok ugrastik sindy biliyorsun. 55 oldugunu gormek isterim. Bu son teklifim daha da yarisma konusunda sana yazmam. Yarin geliyorsan gel , gelmiyorsan sonsuza kadar 60 larda kal. :KK70:
59 otobüsünü kaçırmış gibi hissettim şu an :KK70:

X