Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Kizimda tam turşucu
Sabah akşam aaaa buldum TURSUUUU :KK70: diye sayikliyor

Merhaba hatunlar, nasıl gidiyor? Geçen hafta en çok kiloyu vermiş?

Şekeri azalttığımdan beri, paketli gıdalar, pastane ürünleri hiç canım çekmiyor.

Yalnız az önce mozaik pasta gördüm internette bir yerde, akşam yemeği niyetine sadece bunu yapasım var.

:KK70: :KK70: :KK70:
Misafirle oturup yemek lazım uzun masa sohbetini de severiz gece boyu salata yerim :KK70:
Icecegim latteler gozumde. :KK49:Bugun zumba var, bi sey yemeyi dusunmuyorum pasooo latte. :KK53:

Kizimda tam turşucu
Sabah akşam aaaa buldum TURSUUUU :KK70: diye sayikliyor
Ev tursusu yararli diyorlar . :KK19:

Merhaba hatunlar, nasıl gidiyor? Geçen hafta en çok kiloyu vermiş?

Şekeri azalttığımdan beri, paketli gıdalar, pastane ürünleri hiç canım çekmiyor.

Yalnız az önce mozaik pasta gördüm internette bir yerde, akşam yemeği niyetine sadece bunu yapasım var.
Bi kac gundur aklimdasin. Nerede bu kiz diye etiketleyecektim sonra sildim. Neden bilmiyorum. :KK70:

Ben sabitlerde surunuyorum arkadaslar kilo veriyor. :cool:

Sen naptin. Kilosu gizemli kiz. :confused:

Icecegim latteler gozumde. :KK49:Bugun zumba var, bi sey yemeyi dusunmuyorum pasooo latte. :KK53:

Ev tursusu yararli diyorlar . :KK19:

Bi kac gundur aklimdasin. Nerede bu kiz diye etiketleyecektim sonra sildim. Neden bilmiyorum. :KK70:

Ben sabitlerde surunuyorum arkadaslar kilo veriyor. :cool:

Sen naptin. Kilosu gizemli kiz. :confused:
Ben de geçen girdim baktım, zaten kimse yokluğumu bile farketmemiş dedim, silmeyeydin keşke :KK45:

Ramazan'da en az 4 kg veririm ben aslında...öğün araları çok uzun olduğu için, ama haftasonu ailecek annemde toplanınca zıbıttım tabi. İşin tuhaf yanı, yediğim hazır kek pasta dan hiç keyif de almıyorum halbuki. Maksat sosyallik olsun, boş yere yedim onca şeyi.

Market raflarında hiç bişey canımı çekmiyor. Bir sarelle/tadelle ürünleri vardı palm yağsız, onlar da bozmuş, acayip sinir oldum zaten.

Tartılmadım da epeydir... Sen latteyi bıraktın mı bari? Kilo vermene engel olan şey ne?

Ben de geçen girdim baktım, zaten kimse yokluğumu bile farketmemiş dedim, silmeyeydin keşke :KK45:

Ramazan'da en az 4 kg veririm ben aslında...öğün araları çok uzun olduğu için, ama haftasonu ailecek annemde toplanınca zıbıttım tabi. İşin tuhaf yanı, yediğim hazır kek pasta dan hiç keyif de almıyorum halbuki. Maksat sosyallik olsun, boş yere yedim onca şeyi.

Market raflarında hiç bişey canımı çekmiyor. Bir sarelle/tadelle ürünleri vardı palm yağsız, onlar da bozmuş, acayip sinir oldum zaten.

Tartılmadım da epeydir... Sen latteyi bıraktın mı bari? Kilo vermene engel olan şey ne?
Latteyi biraktim da o beni birakmadi. :KK23:

Tartilmak sart samson. Baska turlu gercekten haberin olmuyor.

7 kursa birden yazildim. Bazi hocalarla sorunlarim oldu. Stresliyim o yuzden latteyi de birakamadim. Niyetim tamamen birakmak degil zaten azaltmak.

Baska domatesle tanistim, salatalik biber de varmis. :confused:Baska turlu iyi gidiyor en azindan almiyorum.

Arada ekmek olursa hoop 64 u goruyorum neyse ki bu hafta oyle bi si yapmadim. Sabit takiliyorum su an ama gidecek. Bu hafta baska yontemler deniycem. :temizlik:

İşin tuhaf yanı, yediğim hazır kek pasta dan hiç keyif de almıyorum halbuki. Maksat sosyallik olsun, boş yere yedim onca şeyi.

Yedin bitti. Bir yerden basla. Yarin tarti gunumuz var bizim. Arada takil bize belki motive olursun.

Bozmuslar iyi olmus, hic yararli degiller cunku...

İşin tuhaf yanı, yediğim hazır kek pasta dan hiç keyif de almıyorum halbuki. Maksat sosyallik olsun, boş yere yedim onca şeyi.
Sunu ben de iceceklerle cok yapiyorum. Yalnizim, oturup dizi istiyorum mesela. 15 dk da bir bi sey icmek geliyor icimden. Su da iciyorum , icmiyor degilim ama latte tarzi olacak hindiba olacak vs vs. :confused:

Disarida hic olmazsa aralik koyuyorum. Bazen onu da koymuyorum. :KK45:

Sunu ben de iceceklerle cok yapiyorum. Yalnizim, oturup dizi istiyorum mesela. 15 dk da bir bi sey icmek geliyor icimden. Su da iciyorum , icmiyor degilim ama latte tarzi olacak hindiba olacak vs vs. :confused:

Disarida hic olmazsa aralik koyuyorum. Bazen onu da koymuyorum. :KK45:
Çayla aran yok sanırım. Yoksa yeşil olsun, siyah olsun aromalı çaylar kadar keyifli bir içecek yok aslında. Bir de kendinden özel bir tadı olduğu için, yanına atıştırmalık gerektirmiyor.

Hindiba marulumsu bir sebze değil miydi? Ondan çay da mı oluyor? :KK70:

Domatesle salatalığı da içiyor musun? Neydi o, gazpaçço mu öyle bişey?

7 kurs! Wow, nasıl vakit buluyorsun? Hepsi el işi kursu mu?

Ekmek benim de zayıf noktam, ama dediğin gibi bir bulaşsam anında 2 kilo üzerime yapışır, sanırım sindiremediğimden.

Kesinlikle takılıcam arada size. Gerçekten motive edici oluyor.

Çayla aran yok sanırım. Yoksa yeşil olsun, siyah olsun aromalı çaylar kadar keyifli bir içecek yok aslında. Bir de kendinden özel bir tadı olduğu için, yanına atıştırmalık gerektirmiyor.

Hindiba marulumsu bir sebze değil miydi? Ondan çay da mı oluyor? :KK70:

Domatesle salatalığı da içiyor musun? Neydi o, gazpaçço mu öyle bişey?

7 kurs! Wow, nasıl vakit buluyorsun? Hepsi el işi kursu mu?

Ekmek benim de zayıf noktam, ama dediğin gibi bir bulaşsam anında 2 kilo üzerime yapışır, sanırım sindiremediğimden.

Kesinlikle takılıcam arada size. Gerçekten motive edici oluyor.
Yesil cay da iciyorum bazen chai cayi ni iciyorum, hindiba da iyi ozellikle soguk iken ama saysam herhalde 10-15 bardak iciyorum gunde. Zevk yok aslinda , latte ile karsilastirdigimda oyle bi zevk yok aslinda.

Hindiba koku bi icecek toz seklinde. Chicory root diye arastirirsan.

Guzel alternatifler var ama onlarin icindeki azicik seker insulin direncimi ziplatiyor.

Ekmegi cok sevmiyorum gecen gun bi sandwich yiyeyim dedim hopp 64 leri gordum. Bana hic yaramiyor.

Taki kurslari uc taneydi bi tanesine devam edecegim , otekiler web design , zumba ve botanik kursu.

Supurgem bozuldu kafam ona da bozuk. Yenileri eskileri tutmuyor. Mis gibi supurgeydi. Sigortasini degistirdim bana misin demedi. Yeni bi mal alirken siz de stres oluyor musunuz. Ayrica burada kalacagim da belli degil. Bosuna masraf...

Ayrica gel her zaman bekleriz. Seni de yarismaya sokalim yarin ne dersin ama menu bildirimi ve tarti resmi sart. :KK70:
Yattı balık yan going. Bayrama ne kaldı, bir de böyle mi denesem? :KK48:

Hindiba'ya baktım, hem karaciğere iyi hem de zayıflatıyor diyoorr. Bulursam ben de başlayayım...gerçi çeşit çeşit çaylar alıyor, tembellikten içmiyorum.

TR'ye mi dönüş yapma gibi bir ihtimalin var?

Supurgem bozuldu kafam ona da bozuk. Yenileri eskileri tutmuyor. Mis gibi supurgeydi. Sigortasini degistirdim bana misin demedi. Yeni bi mal alirken siz de stres oluyor musunuz. Ayrica burada kalacagim da belli degil. Bosuna masraf...
Çamaşır makinası ve süpürge benim en iyi arkadaşlarım
Bozulduğunda direk depresyondayım ben :)

Ben de internet sitelerinden bir sürü yorum falan okurum, çok vakit kaybı, sinir bozucu oluyor hakkaten.

Önemli olan emiş gücü, fiyatı uygun emiş gücü gayet iyi süpürgeler var.

Yattı balık yan going. Bayrama ne kaldı, bir de böyle mi denesem? :KK48:

Hindiba'ya baktım, hem karaciğere iyi hem de zayıflatıyor diyoorr. Bulursam ben de başlayayım...gerçi çeşit çeşit çaylar alıyor, tembellikten içmiyorum.

TR'ye mi dönüş yapma gibi bir ihtimalin var?
Hem de prebiyotik deniyor.

Ahh keske ben de icmesem:) duygusal bosluk etkiliyor beni.

Bayramdan sonra bi yarışma daha olabilir.

Evet iki masterla is bulamiyorum.o yuzden düşünüyorum donmeyi.

Çamaşır makinası ve süpürge benim en iyi arkadaşlarım
Bozulduğunda direk depresyondayım ben :)
Iyi yalnız değilmişim :)

Yok yok bozulmamistir deyip gectim hep:)
Ben de internet sitelerinden bir sürü yorum falan okurum, çok vakit kaybı, sinir bozucu oluyor hakkaten.

Önemli olan emiş gücü, fiyatı uygun emiş gücü gayet iyi süpürgeler var.

Torbasiz sevmiyorum. Torbali buyuk ara ara bunu bulmustum. Yeni modeller hep Torbasiz. Mecbur alicam bi tane.

Iyi yalnız değilmişim :)

Yok yok bozulmamistir deyip gectim hep:)

Torbasiz sevmiyorum. Torbali buyuk ara ara bunu bulmustum. Yeni modeller hep Torbasiz. Mecbur alicam bi tane.
Evet ya, ben de hiç sevmem, poşet bul, boşalt her seferinde...hele sulu olanlar ayrı bela.

Hakkında en hayırlısı olsun inşallah. Belki de hem iş hem aşkta kısmetlerin seni burada bekliyor :KK66:

Evet ya, ben de hiç sevmem, poşet bul, boşalt her seferinde...hele sulu olanlar ayrı bela.

Hakkında en hayırlısı olsun inşallah. Belki de hem iş hem aşkta kısmetlerin seni burada bekliyor :KK66:
Ask konusunda kapaliyim artik. Latte aşkım bana yeter. İşi de bilmiyorum kısmet. Web design a yazılma nedenim evden çalışmak :)

Slm kızlar sonuçlarım çıktı...
D vitamini ve demir eksikliği çıktı. Kanda yüksek alerjik reaksiyon çıkmış.
Birde tükenmişlik şeysi olmuşum çok ilğinç.
Vitamin ve alerji ilaçları verdi pazartesiye kadar devam edicem iyi olursam ne ala olmazsam bakıcaz duruma

X