Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Ben katiya baslarken sen sivi mi. Sivi diyeti yapardim eskiden ise de yarardi simdi hicbi si ise yaramiyor. Bir de yemeyi deneyeyim. :KK70:

Saka maka iki haftamiz kaldi. :cool:
ha 2 hafta mı var haftaya carsamba degıl ondan sonrakı carsamba yanı
ona gore kılo vercem son hafta 5 kg vermeyı hedeflıyordum :KK70:

ha 2 hafta mı var haftaya carsamba degıl ondan sonrakı carsamba yanı
ona gore kılo vercem son hafta 5 kg vermeyı hedeflıyordum :KK70:
Haha hedefler yine havada kaldi , en azindan benimki ama hic belli olmaz sonradan acilabilirim. :KK70:

Bir hafta tatil var , sonra isterseniz bi 5 bes haftalik yarisma daha olabilir. Nasil olsa yarismacilar belli , biz de belliyiz. Topigin adresi de belli. :cool:

Ay hiç gömecek halde değilim eşime dedim ki sadece çorba siparişi veremem mi oda diyor ki ramazan menüsü alcan öyle oluyormuş ziyan olacak onca şey
Senin yerine ben gomerdim ama iste ulkeler farkli. :confused:

Haha hedefler yine havada kaldi , en azindan benimki ama hic belli olmaz sonradan acilabilirim. :KK70:

Bir hafta tatil var , sonra isterseniz bi 5 bes haftalik yarisma daha olabilir. Nasil olsa yarismacilar belli , biz de belli. Topigin adresi de belli. :cool:

Senin yerine ben gomerdim ama iste ulkeler farkli. :confused:
bana uyar valla

Bir hafta tatil var , sonra isterseniz bi 5 bes haftalik yarisma daha olabilir. Nasil olsa yarismacilar belli , biz de belli. Topigin adresi de belli. :cool:

Senin yerine ben gomerdim ama iste ulkeler ayri. :confused:
Ay bu adam beni zorlayacak Allah sonumu hayır etsin şunu ye bunu ye deyip duruyor. Benim yerime o gömer artık

Kornişon salatalık ve acı biber turşusu kurdum 10 gün oluyor
Bı an önce olmasını bekliyorum
Hava sıcak halbuki hemen olur diye düşünmüştüm ama daha var
Gelenler yiirrrdiii iyi olurdu :KK70:

X