- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.061
Sahur
Katmer
Peynir
Akşam
Çorba
İslim kebabi
Pilav
Sarma
Katmer
Peynir
Akşam
Çorba
İslim kebabi
Pilav
Sarma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Laf aramızda bana da yaramıyor benıde strese soktuKizlar saat 21.20 ben cok ac hissediyorum .
Kendimi cappuccinoya ve bademe gomdum + yogurt.
Sebze yok, yarin alacagim. Bugun tatildi buralar.
Anladim ki bana hedef koymak yaramiyor. Daha cok stres oluyorum.
Normalde ben de hesap yapmazdim ve o kadar ac hissediyorum ki. Bildigin yogurtla idare ediyorum ama acim. Canim kuru fasulye pilav istiyor.Laf aramızda bana da yaramıyor benıde strese soktu
sırf kupa alayım dıye tahmın ettıgım kıloya ulasmak ıcın 1 bardak suyun bıle hesabını yapar oldum
sabah ye kuru fasulye azcık bulgur pılavıNormalde ben de hesap yapmazdim ve o kadar ac hissediyorum ki. Bildigin yogurtla idare ediyorum ama acim. Canim kuru fasulye pilav istiyor.
Ben de tam tersi oglen bes e kadar yemek aklima gelmez. Bi latteyle idare edebilirim ama aksamlari fecii. Ay durumlarindan mi oluyor acaba.sabah ye kuru fasulye azcık bulgur pılavı
ben sabahları yemegı daha cok sevıyorum sahsen aaa dur donusum yapayım sabah yemek aksam kahvaltı
Ben de tam tersi oglen bes e kadar yemek aklima gelmez. Bi latteyle idare edebilirim ama aksamlari fecii. Ay durumlarindan mi oluyor acaba.
Sabit kaliyorum o da sinir bozucu.
Ha şuraya manava gittim dereotu aldım desem görmezdi kimse ama bi çiğköfte yazdım başıma neler geldi
BDV de yakaladim.bak olabılır
o hanı bızım ayzede oldugumuz donem varya odem tutmustuk hep onda da ben oyle olmustum bıkac gun aksam gece arası aclıkta degılde atıstırma ıstegı
etkılıyor bence ay burcu
bak seennnn
Ha şuraya manava gittim dereotu aldım desem görmezdi kimse ama bi çiğköfte yazdım başıma neler geldi[/QUOTE
ahahahaBDV de yakaladim.
Benim ay burcu ikizler gomdu beni bu ara.
Normalde bakmiyorum zaten cigkoftaayi cok seker yazmissin. Sana takilayim dedim.Ha şuraya manava gittim dereotu aldım desem görmezdi kimse ama bi çiğköfte yazdım başıma neler geldi
ahahaha
En guzel dukkan, diyet yemekleri yapan bir yer. Demirbas musterisi oluruz.
Yolumu değiştiririm ben şahsen
Pırasa koktu burnuma
İyi yapmışsın özlemiştimNormalde bakmiyorum zaten cigkoftaayi cok seker yazmissin. Sana takilayim dedim.
Biz de yarismalarda surunuyoruz, hanfendi cigkoftecide.
Isiran sivrisineklerin disi oldugunu biliyor muydun. Onlar da bile ayrimcilik var. Yag cekseler ne guzel olurdu.İyi yapmışsın özlemiştim
Yok valla evde oturuyorum görünmeyen sinekler ısırıyo ayol bunlar da kan emiyo keşke yağ emseler
sındy yarına yemeklı mısafırım varNormalde bakmiyorum zaten cigkoftaayi cok seker yazmissin. Sana takilayim dedim.
Biz de yarismalarda surunuyoruz, hanfendi cigkoftecide.
Kadının düşmanı yine kadın zatenIsiran sivrisineklerin disi oldugunu biliyor muydun. Onlar da bile ayrimcilik var. Yag cekseler ne guzel olurdu.
Normalde vampir li filmleri sevmem bi diziye basladim kanli manli ama sariyor.
Biz de seni ozledik ama yarismaya gelmedin napalim.
O degil de ben geleyim. Kurt gibi acim.sındy yarına yemeklı mısafırım var
menum zeytınyaglı yaprak sarma
fellah kofte
bademlı pilav
salata
tavuk suyuna sehrıyelı corba
gerı kusbası et ıle güvec yapmaya karar verdım bırde salcalı yemek olsun dedım patlıcan kabak patates sogan havuc sarımsak olcak etlı etlı
tatlı olarak tramisu yaptım
bırde börek yaptım borek 2 cesıt peynırlı maydonozlu ve tavuklu
gelsene
ahahhahahaKadının düşmanı yine kadın zaten
Yazın vampir gitmez ya sıcakta
Geyiğe gelirim ama diyet deme burnuma pırasa kokuyo ahahaa