Ne yazmıssınız herkese hak verdim kendince haklı herkes:) şeker zaten berbat bişey yiyoruz malesef aslında iki öğün bile fazla Nisa abla sünnete göre 1ögün yeterli insan için ama uygulamıyoruz ilte malesef:/
Aynen biliyorum
Aslında şuan benim yaptığım şey kilo vermekten daha önemlisi irade ve sabır sınavını geçebilmek
Açlık elinin altındaki birşeyle kendini imtihan etmek
Yemenin sonu yok hele burda beni anlamanız için burda yaşamanız gerek
Birde ben yeme bağımlısıyım bir baslarsam başıma gelecekleri biliyorum
Bu yemek işini fazla büyütüyor insanlar kendime eziyet ettigimi zannedenler oluyor hatta bende onlara yediklerine bakınca üzülüyorum kendimin eski halimi görüyorum .
Diyelim ki doktorum şeker hastasisin yeme dedi
Doğuştan çölyak veya şeker hastasıyım diyelim
Dünyanın sonu mu? Bu insanlar nasıl besleniyor nasıl sağlıklı yaşıyor ?
İnsanın canı herşeyi ister önemli olan güçlü olmak
Vücudumu evim gibi görüyorum artık . Bu bana lazım mı diyorum yemeden önce yersem fayda ne yemezsem fayda ne . Niye çöple dokdurayim evimi . Herkesin yapamayacağı iradeyle vermişim 20 kg 2 kg kas geri kalan yağ . Niye geri alayım niye kendime bu kötülüğü yapayım .
Yoksa millet ne yerse yesin banane kimse benim için yemiyor o meretleri. Burda birbirimizi durdurmak için buradayız gerekirse müdahale etmek yeme demek için . Sırf oyuzden yemeyin diyorum yoksa banane kim ne yerse yesin .
Ama yaşadığım ve tecrübe ettiğim 1 buçuk senede aldığım 40 kg var . Söz dinleyen biriyim uzman biri bana böyle yapman gerek derse uygularim faydaları görürsem uygulayın derim
Bildiğm birşey var ki herşeyin üstüne yemin ederim
Saglikli yemek günde 1 en fazla 2 Ogün ve benim menüm demek .şeker meyve ekmek yememek
2+2 =4 eder bukadar basit