- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
kurbanın bensem bolca alabılırsın banaHastayım seksi şeylere
Yanıltmak için söyluyorda olabılırım
neyimiz benziyomus
Ben alirim gostermem belki ona ama normal takim alirim oyle abesk seyler almam nisanda
Ayy neden istemiyorsun? Çok tatlılar ki.
Seksi şeyler favorim. Bayılırım minnacık şeylere.
Evli bir arkadaşım evlenince hiç normal penye iç çamaşırın olmuyor, hep süslü dantelli şeyler alıyorsun demişti.
Belki hoşuna gider alırsın.
Ben evli değilim. Ama çok seviyorum süslü şeyleri. Eskiden de severdim. Hala severim.
Bise olmaz kuzum merak etme
Seksi şeyler favorim. Bayılırım minnacık şeylere.
Evli bir arkadaşım evlenince hiç normal penye iç çamaşırın olmuyor, hep süslü dantelli şeyler alıyorsun demişti.
Belki hoşuna gider alırsın.
Ben evli değilim. Ama çok seviyorum süslü şeyleri. Eskiden de severdim. Hala severim.
ben 2 benzerlik buldumm aramızdaaa
[/B]
neymişş neymişş merak ettimmm :18::18:
kilom fazla demişsinn
bileklik ve uzun kolye severmişsinn
oje kullanırmışsınn
bir ben yazmadım iç çamaşırı ile ilgili bişey galibaaa
aynen canım yaaa ben bir magazaya giderimm ooo bide erkek etrafta varsa o standlara yaklaşmam bilee ama bir yerden alıyoduk arkadaşlarla adam çıkıyo du kapı önünde oturuyodu siz istediğiniz gibi bakın karıştırın diyodıı harbiden de bit pazarı gibiydi am çokta güzel şeyler var dı hepppBende yazmadım kendim bile utana sıkıla alıyorum başkasının bana alması çok hoşuma gitmez
sensiz sohbetin tadı bile yokk şekerim yaaaa
anladım canımm da ben hangisine karar veridiğini anlamadım. ortak kararımız ne :))
hoşgeldinn sefalar getirdin canımmmgeldim geldiimm
ortak kararımızı açıklıyorumm
cüzdan, parfum- deodorant veya yelpazeden birini ister kurbanının tercihlerine bakarak, istersen kendi bütçene ve zevkine bakarak seçiyorsun alıyorsun
hoşgeldinn sefalar getirdin canımmm
fatih harbiye izliyorum bi yandan da
bende onu bir de fox taki milyoneri izliyorum gecen izledim çok güzel bir filmdii
fatih harbiye izliyorum bi yandan da
aaaaaaaaa ben de izliyorummmmmmmmmm
bende onu bir de fox taki milyoneri izliyorum gecen izledim çok güzel bir filmdii
daha önceden izlemiştim bende güzel film
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?